Anladım hocam memnun musunuz sonucunuzdan hocam |
Bildirim
Anladım hocam memnun musunuz sonucunuzdan hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TETHYS_ -- 9 Ağustos 2021; 15:1:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Canınız sağ olsun hocam. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Her şeyin başı sağlık ve bana göre hayattaki en büyük başarı mutlu olmak. Umarım konu faydalı olmuştur. İnşallah bu sene istediğiniz sonucu elde edersiniz. Sormak istediğiniz şeyler olursa sene içinde veya şimdi buradan veya özelden sorabilirsiniz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71515C0E2 -- 25 Ekim 2021; 23:18:21 > |
Ne demek hocam yakında sinav ani ve psikolojisi hakkında tecrubelerimi anlatmak istiyorum konu açmayı planlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71515C0E2 -- 25 Ekim 2021; 23:18:37 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freyabutnotthegoddess -- 10 Ağustos 2021; 22:53:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Rica ederim. Başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vay ustad hosgeldın nasılsın yav nasıl gıdıyo tıp fakultesı sınavlarınız basladı mı |