Şimdi Ara

2022'de sinava girecek arkadaşlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
29
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım hocam memnun musunuz sonucunuzdan hocam

• Garavel16 kullanıcısına yanıt
    memnun değilim hocam. s.çtım sıvadım bu sene.

benim için kötü bir seneydi. kötü okul, yanlış çalışma, yaptığım hatalar (yukarıdaki gibi) ve konu eksikleri (ayt’nin yarısı yoktu) derken baya kötü bir sonuç geldi. mezuna kalma düşüncesi ile son 2 ay tamamen bırakmam da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TETHYS_ -- 9 Ağustos 2021; 15:1:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _TETHYS_ kullanıcısına yanıt

Canınız sağ olsun hocam. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Her şeyin başı sağlık ve bana göre hayattaki en büyük başarı mutlu olmak. Umarım konu faydalı olmuştur. İnşallah bu sene istediğiniz sonucu elde edersiniz. Sormak istediğiniz şeyler olursa sene içinde veya şimdi buradan veya özelden sorabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71515C0E2 -- 25 Ekim 2021; 23:18:21 >
  • Ne demek hocam yakında sinav ani ve psikolojisi hakkında tecrubelerimi anlatmak istiyorum konu açmayı planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71515C0E2 -- 25 Ekim 2021; 23:18:37 >
  • Tabi ki hocam. Hem kaynak onerisi hem de bununla ilgili konu açacağım. Tesekkur ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam ben son yilimdayim fen lisesindeyim ortaokul temelim var ama 3 yıl yattım neredeyse sınavdan sınava çalışıyordum 2 yıl sonra pandemi geldi saldım şu an dershandeyim konularım eksik baya 60 netlerdeyim önümüzdeki 10 10 buçuk ayda halledilir mi sizce hedefim ilk 10 bin mühendislik ıstiyorum sürekli kafamda olmazsa düşüncesi olduğu için verim alamıyorum napmaliyim

• freyabutnotthegoddess kullanıcısına yanıt
    Hocam her şeyden önce inanın. Bunu sizi doldurmak için demiyorum ama inanmak her seyin başlangıcıdır. Onun disinda 2020de sırf 12. Sınıfta çalışıp ilk 3-5-10k giren çok arkadaşım oldu. 2020 istisnaydi ama böyle olanlar da var. Onun disinda artık geçmişe dönemiyoruz. Şu saatten sonra en iyi şekilde ve en iyi motivasyonla sadece çalışın. Denemelerde dusuk yaparsınız aklınıza gecen yıl çalışmadım gelir. Artık yapacak bir şey yok. Her şeye olumlu bakmaya çalışın ve sadece sürece odaklanip çalışın. Yine demek istiyorum geçmiş gecmistedir. Yeterli psikolojiniz varsa geçmişle yüzleşin ve artık bu konuyu kapatın. Geçmiş gecmistedir. Yapacak bir sey yok. Siz sadece bu saatten sonra elinizden gelenin fazlasını yapın. İmkansız diye bir şey yoktur. Sadece ölüler için geçtir.

Haklısınız hocam sürekli kendimi demoralize edip üzüyorum ve hak ermiyormuşum gibi hissettiriyor.Bunu aşıp kendime inanmam gerek. Teşekkürler.Istisna bile olsa kolay bile olsa sonuçta sıralama sınavı ve başarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freyabutnotthegoddess -- 10 Ağustos 2021; 22:53:1 >
  • Hocam bir de olmazsa düşüncesi hem iyi hem kötü. Kotu bir ihtimali aklınıza getiriyor ama bir yandan alternatif üretmenize olanak sağlıyor. Ben hedefim kesinlikle tip diyordum ama son aylarda olmayabilir düşüncesine kapıldım. Basta kabullenemedim ama sonrasında daha kötüsüne hazırladım kendimi. Çünkü bazen elinizde olmayan sebeplerden ötürü kaybedebiliyorsunuz. O yüzden hedefiniz 10k ise daha iyisini yapacakmış gibi çalışın ama kendinizi biraz daha kötüsüne de hazırlayın. En azından süreci daha rahat gecirirsiniz. Ama zaten 10k olmadi 20k olur amann ne olacak diyip de çalışmayı bırakmayın. Bu sadece ola ki böyle bir şey oldu o zaman ona göre kendinizi hazırlamış olursunuz, onun için geçerli

Asla. Geçmişe donemezsiniz. Birkac gun bu konuya yogunlasin ve bırakın. Daha fazla kendinizi yormayın. Önemli olan bu saatten sonra yapacaklarınız. En kötüsü bu olur zaten.

Ben de alternatif üretemedigim için tikaniyorum sanırım. Çünkü sağlık alanında bir meslek istemiyorum. Mühendislikte de iyi bir sıralama olmazsa anlamı yokmuş gibi geliyor. Çok çalışmam gerek.

Bekir Avsar gecen canlı yayınlarda demişti orasi olmazsa öldüm bittim demeyin diye. Yani bazen bazı şeyler elde olmayabiliyor. O yüzden siz gideceğiniz yerde de mutlu olmaya bakın. Umarim beklediginizden de daha iyisini yaparsınız. Ama kafaya takmayın. Siz sadece sürece odaklanin.

Evet hocam haklısınız yapabileceğimin en iyisini yapmalıyım. Teşekkür ederim

Rica ederim. Başarılar dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

• Uppp
    Arkadaslar okumanızı tavsiye ederim. Hepinize başarılar. Umarim elinizden gelenin en iyisini yapar ve istediğiniz yerlere er ya da geç gelirsiniz.

vay ustad hosgeldın nasılsın yav nasıl gıdıyo tıp fakultesı sınavlarınız basladı mı

• Hosbuldum hocam teşekkürler siz nasılsınız iyi misiniz hsr şey yolunda mi
    Biraz zor geldi basta bana ama yavaş yavaş alışıyorum gibi sinava 1 ay var hemen hemen
    Sizde durumlar nasıl neler yapıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.