Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.324
Cevap
140
Favori
222.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün liste fiyatına Kia Sportige Prestije paket araç aldım. Aracımı inceledikten sonra aklıma takılanları buraya yazarım.
  • KayıtsızKayıtlı K kullanıcısına yanıt
    Ne zaman bayiye sıraya yazıldınız ? Teslim mi aldınız yoksa anlaştınız mı sadece ?
  • onderd61 kullanıcısına yanıt

Sıraya yazılmadım bayide araç vardı.

Bize mi garezi var bayinin :) ağırdan satıyor kendisini. Neyse hayırlı olsun aracınız
  • Teşekkür ederim. Aksaray Bayinde araç var.

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Sanırım 180 HP lik prestijler kaldı plazada.

• free men F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Hocam. 10 güne gelecek araçlarda 150 lik de var hatta elegance konfor paketli araçlarda var.

• Arkadaşlar kaliteli 4d paspas almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
  • Cool paket ile diğer paketler arasındaki fiyat farkına değermi arkadaslar
    Kararsız kalktik jantın büyüme avatajmidir
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Sportage a 18 jant yakisiyor 17 jant kucuk kaliyor. Opsiyonlu almani oneririm. Mumkunse ust paket alabilirsin.

Bende de cool var. Elegance konfor varsa olabilir fiyatini hakediyor.
  • Merhaba, Kia sportage almak üzereyim sıfır olarak kısmetse. Size bir kaç sorum var arkadaşlar;

- Telefon tutucu kullanıyorsanız hangi model/marka uyuyor aracın klima deliklerine?

- Bagaj havuzu olarak tavsiyeniz var mı?

- Multimedya ekranları için ekran filmi kullanıyor musunuz? Tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?

- Bayi 15 bin liraya Cam filmi, kaput filmi, seramik kaplama teklif etti, sizce yaptırmam mantıklı mı? Daha önce hiç kaput filmi ve seramik yaptırmadım

Ben hepsiburada sitesinden wöller paspas aldım. Gerçekten çok kaliteli ve tam uyumlu. Sitedeki yorum bana ait, bir inceleyin derim.

https://www.hepsiburada.com/wller-kia-sportage-paspas-2022-sonrasi-3d-havuzlu-wller-paspas-p-HBCV000046W0F3?magaza=oto365&url_src=and-product-detail

Selamlar. Ben cool aldım. 17 görünüş olarak bana abes gelmiyor. Ben konforlu ve yumuşak sürüş sevdiğim için de 17 jantı değiştirmeyi düşünmedim. Cool paket benim için gayet yeterli geliyor. Eksik olarak sadece ön park sensörü hissediliyor diyebilirim bir de gösterge panelinde sadece renk değişiyor, tema değişmiyor. Belki o da olsa hoş olurdu. Antalya 'da yaşadığım için ısıtmalı hiç bir şey istemedim. Bütçe yeterse elegance konfor alınır bir araç ama ben yine de cool tercih ederdim. Kablosuz android auto ve apple car cool pakette var. O da bir avantaj

• PVH kullanıcısına yanıt

Cam filmi 10 yıl garantili, çok kaliteli bir ürünü ve ben antalya'da 2500 liraya yaptım. Aynı kişi kaput koruma için 7,5 dedi. Toplam 10 bin ediyor ki bayinin verdiği fiyat ürünler kaliteli ise gayet normal.

Ekran filmi ben de araştırıcam. Hız göstergesi fabrika filmini sökmedim, multi medyayı söktüm sadece.

Bagaj havuzu olarak hepsiburada üzerindençommuygun fiyata şunu aldım. Anladım ki yorumum biraz gaddar olmuş, şu anda araca birebir uygun halde, kokusuz ve işini yapıyor. Fazla para vermeye kesinlikle gerek yok

https://www.hepsiburada.com/beysan-kia-sportage-2022-sonrasi---hybrid--3d-bagaj-havuzu-p-HBCV00004BI3ZH?magaza=GOLDOTOPASPAS&url_src=and-product-detail

• quote:

Orijinalden alıntı: Tesla

Cam filmi 10 yıl garantili, çok kaliteli bir ürünü ve ben antalya'da 2500 liraya yaptım. Aynı kişi kaput koruma için 7,5 dedi. Toplam 10 bin ediyor ki bayinin verdiği fiyat ürünler kaliteli ise gayet normal.

Ekran filmi ben de araştırıcam. Hız göstergesi fabrika filmini sökmedim, multi medyayı söktüm sadece.

Bagaj havuzu olarak hepsiburada üzerindençommuygun fiyata şunu aldım. Anladım ki yorumum biraz gaddar olmuş, şu anda araca birebir uygun halde, kokusuz ve işini yapıyor. Fazla para vermeye kesinlikle gerek yok

https://www.hepsiburada.com/beysan-kia-sportage-2022-sonrasi---hybrid--3d-bagaj-havuzu-p-HBCV00004BI3ZH?magaza=GOLDOTOPASPAS&url_src=and-product-detail

Teşekkürler hocam bende bu bagaj havuzundan sipariş veririm o halde.

Carlinkit veya benzeri bir ürün kullanan var mı? Apple carplay kablosuz olarak kullanmak istiyorum

• Tesla kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Hocam. Ben de sahlerinkini aldım hepsiburadadan aracıma tam uydu.

Hocam mümkünse prestige paket alın. Verdiğiniz paraya değiyor doğrusu.

• selamlar , gaz verdiğinizde şöyle bir düşünüyor mu sizin araba da :) turbo lagdan bahsetmiyorum , baya bildiğin ağırdan alıyor gibi , "ne var ya" falan der gibi. Sonra israrcı olursan gidiyor , hatta güzel gidiyor. Benzinli cool var bende.

• PVH kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben HEYİNCAR akıllı Al kutusu almıştım.

Cok memnunum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BendingGM

Merhaba,
    Ben HEYİNCAR akıllı Al kutusu almıştım.

Cok memnunum açıkçası.
    Merhaba hocam,

Nereden ve ne kadar aldınız? Herhangi bir gecikme, takılma, donma veya kopma sorunu var mı? Dezavantajları nelerdir? Ben iPhone 14 ile kullanıcam, telefon ısınıyor mu bu cihazla kullanırken?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.