Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.338
Cevap
139
Favori
225.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ali express ten aldım.
    Donma yaşamadım
    Isınma ise; hem cihaza bağlı, hem de şarjdayken olmuştu.
    Telefon yansıtma özelliği de vardi ayri bir uygulama kurarak.

Ama ios için bilemiyorum, Android kullanıcısı olarak yorumlarım bu sekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BendingGM

Ali express ten aldım.
    Donma yaşamadım
    Isınma ise; hem cihaza bağlı, hem de şarjdayken olmuştu.
    Telefon yansıtma özelliği de vardi ayri bir uygulama kurarak.

Ama ios için bilemiyorum, Android kullanıcısı olarak yorumlarım bu sekilde.
    Carlinkit 5.0 almayı düşünüyordum, siz bu cihazı tavsiye edince kafam karıştı doğrusu :))

Multimedya ekranını sağa sola kaydırırken ekran yavaş yavaş mı gidiyor hocam? Yoksa telefon gibi akıcı mı? Bir de yandex navigasyon kullanılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 21 Ağustos 2023; 20:42:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    f/p olarak düşünüp almıştım.
    Akıcılığı açıkçası bir telefon kadar değil.
    Youtube da videolari var bu arada, ben de biraz araştırıp almıştım.

Yandex yansitma maalesef yok, değişik bir uyarı veriyor. Sanırım bizim ulkede kullanilmiyor.

Yandex yerine android auto, google map alıştım.

Yandex kullanmak isterseniz sayet carbitlink uygulamasi ile telefondan yansıtarak kullanabilirsiniz. Ben 1-2 kere denedim, zahmetli olmaya başlamıştı.

Android auto ile devam :)

• Arkadaşlar Sportage 4x4 Prestige Smart yani elektrikli 240HP HEV versiyonu ortalama yakıt tüketimi nedir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 22 Ağustos 2023; 20:32:21 >
  • Merhaba ; bende geçen hafta cool mild hybird aldım.

konfor açısından gayet yeterli bir araba olmuş.

sessizliği yol tutuşu harika .

ama kavramada biraz sıkıntı var gibi.

sormak istediğim birşey var.

arabayı aldıktan sonraki 2-3 gün boyunca direksiyon ekranında hybird şarj göstergesi vardı ama görüntü kayboldu.

düğmelerle oynarken istemeden birşey yapmış olabilirmiyim.

bütün menülerde aradım ama bulamadım.

bilgisi olan varmı ?

• a.tuncel A kullanıcısına yanıt
    Menuler arasi gecis yapin bir bolumde sarj olma ve kullanilma bolumu var hyrid kismin.

• Çok karıştırdım ama göremedim.

Yanlış anlaşılma olmasın benim aldığım benzinli mild hybrid.

• a.tuncel A kullanıcısına yanıt

Sürüş bilgisi ekranında en altta var. Şarj yüzdesini ya da hibrit devrede/devre dışı şeklinde bir gösterge yok. Ama araç şasisi gibi görünen bir resim var. O resimde araç fren yaparken vb şarj oluyor şeklinde bir animasyon beliriyor. Hepsi o. Aracı bayiden ilk aldığımda muhtemelen pil boş olduğu için dolana kadar ekranda yüzde dolumu gösterdi bende de ama sonra kayboldu.

Aracın hibrit motorunun devreye girdiğini /çıktığını gösteren animasyon şarj bölmesine eklenmeliydi bence.

Benim merak ettiğim şey de cool paketin ekranında hız ve devir gösyergelerinin dışında 2şer tane parantez gibi bölgeler var. aşağıda işaretlediğim yerler gaza göre yanıyor ya da sönüyor gibi. Ama o kısımlar ne olunca daha parlak ya da daha sönük oluyor anlayamadım. 2 kademeli bir de. (ekran resmi aracıma ait değil)

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.6 prestij 4x4 150 mild Hibrite 8 Ağutosta bende aldım. Kendimce kurcalayarak bazı tespitleri yaptım belirteyim. Ayrıca soracaklarımı da belirteyim. Okuduklarımdan da epey faydalandım teşekkür ederim.

Geniş ekran olması sebebiyle kablosuz yansıtmanın olmadığını yabancı forumda okudum. Hepimizin dediği gibi en saçma olaylardan biri bu. Farklı aparat takıp bu özelliği kullanma konusunda acaba araç beynine zarar verir mi demeden edemiyorum.

Ayrıca 4x4 olmasından dolayı sadece şoför camı tek tuşla inip kalkıyor, diğer camlarda bu özellik yok. Aracın kendini otomatik kapaması da yok. Camların kendini kapamasını ben hiç bulamadım ama yarın kapatma tuşuna 3 saniye basılı tutup deneyeceğim muhtemelen dediğinize göre sadece şoför camını kapatacak.

Ters yön uyarısı aldım 3-4 kere ama anında geçti ve bir daha gelmedi yani kalıcı olmadı sanırım yolların durumuyla alakalı. Ayrıca kia navigasyon konum bulmada başarısız ben yazdığım şeylerin çoğunu bulamadım.

Autohold şahane bir şey ama bugün ilk kez yokuşta kendisini bıraktı araba anlamadım neden yaptı yarın yine deneyeceğim dik yokuşta. Skoda kullanıcısıydım 9 senedir ilk kez farklı markaya geçtim ama kasımdan beri almayı kafama koymuştum tuscon ile sportage arasında gidip geldim ve iç mekandan dolayı sportage da karar vermiştim. konfor ve sürüş çok zevkli, hibrit teknolojisini tam anlayamadım açıkçası yarın ekran görüntüsü paylaşmayı düşünüyorum bende start stopta arabada ses çok az geldiği için var mı yok mu anlamıyorsunuz bile

güncellemeleri nasıl yaparız telefondan bağlantı kurup yapması mümkün mü usb mi atmak lazım yeni aldığım için muhtemelen günceldir yoksa servise mi yaptırmalıyız

ekran filmim duruyor vites bölümüne bende bir şey almayı düşünüyorum paylaşılan linklere bakacağım. bagaj havuzu da şimdi sipariş ediyorum hepsiburadadan

bir de bazen koku geliyor arabadan plastik yaşayan oldu mu çok yeni diye mi acaba

• seloen S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasiz inşallah.

Bildiklerimi cevaplamak isterim;

Kumandaya uzun süreli bastiginizda sadece ön cam kapanıyor. Diğerleri açık ise öyle kaliyor.

Kia navigasyon, eğer araba wifi ye bağlı ise gercekten güzel oluyor, benim tecrübem bu yönde. Hatta bağlı oldugunda bir kac ekstra bilgi-ozellik de açılıyordu. Tam adini hatırlayamiyorum ama.

Hibrit bilgisi, direksiyon sağ üst tusa basarak ilgili 2.si sekme olabilir, daha sonra aşağı yukari yaparak ilgili ekrana geliyordu. Kalkış sirasinda hibrit kullaniyor, gazdan kestiginda vs sarj ediyor, bir de sailing modu var. Bu da bu ekranda bilgi olarak geliyordu.

Güncelleme ben de bilemiyorum, hic araştırmadim da.

Piano black kısımlar hoş gözüktüğü gibi çok çabuk cizilme ve toz birakma işi can sıkıyor. Ben özel bez almıştım, gerektiginde onunla siliyorum.

Kotu koku evet ilk baslarda geliyor, egzoz boyası ısındıkça kokuyor ama 1hafta 10 gun sonra geciyor kullanim sıklığına göre.

Yukaridaki bilgiler tamamen tecrübe, manual okuyarak elde edindiğim bilgiler. Yanlış olanlar olabilir.

• amin cümlemiz kazasız belasız binelim inşallah, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

wifi ile bağlamayı muhtemelen yapmadım bluetooth bağlantısı var şu anda sadece bunun dışında bir bağlantı mı kuruyoruz tam olarak wifi için kablosuz yani,

bir de aklıma gelmişken belirteyim iphone 14 pro var bende kablosuz şarj kısmında oturma problemi var bazen oturuyor bazen oturmuyor çoğunda elimde hassasiyete göre belirli yerde bırakıyorum elimde bir de iphone 8 var düz o hemen şarj oluyor mesela o

• Telefon tutucu tavsiyesi olan var mı?

• 1630 a Cool paket bulduk iyi mi sizce

• Bir üst yine tercih edilir cool pakette sportage hissiyatını özellikler eksik olduğu için alamayabilirsiniz ama donanım takıntım yok derseniz alın tabiki de

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Bu piayasa icin uygun fiyat 18 inc jantliysa tabi daha iyi direkt alin derim.

• züttürük Z kullanıcısına yanıt

17 inch standart

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Yani o da olur sikinti yok. O paraya b suvlar var. Liste fiyatindan uyguna ben alirim.

Gayet iyi fiyat.

• Yeni kasa Sportage a sahip olup telefon tutucu kullanan kimse yok mu arkadaşlar ya?:)

• Hocam ben kullanmıyorum
    Ama aliexpressse bakabilirsin değişik güzel ürünler var

• quote:

Orijinalden alıntı: seloen

Hocam ben kullanmıyorum
    Ama aliexpressse bakabilirsin değişik güzel ürünler var
    Baktım ama yeni kasaya uygun bir şey bulamadım hocam :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.