Şimdi Ara

2021 Sonrası Mokka (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
21
Favori
40.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @Deep Hypnosis Aracınız hayırlı, uğurlu olsun, Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Bazı önerilerde bulunayım:

Lastik basınçları 32 olursa araç konforlu gelecektir, aksi halde sert hissettiriyor. Lastik basınçları bu değerden yüksek ya da düşük olursa konforu olumsuz etkiliyor.

2'den 3'e geçerken her zaman olmasa da bir sarsma oluyor, bu sanırım aracı kullanırken torkun yeterli gelmemesinden kaynaklanıyor; çünkü aynı vites geçişlerini biraz daha yüksek devirde (ben) hissetmiyorum.

Arada telefonu kabloyla araca bağlamakta fayda gördüm, böylece 1 defa kablo bağlarsanız (atıyorum) 3 defa kablosuz şekilde bağlantı sağlıyorsunuz. Kablosuz telefon görüşmesi yapılabiliyor ama telefondaki navigasyon uygulaması vb uygulamaları kullanabilmek için kablolu bağlantı şart. Kablo ayırt ettiğini görmedim, kesinlikle orijinal marka kablo olması lazım diyemem, şu an telefonu araca bağladığım kablo yan sanayi.

Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın değerli forumdaşım.

• aalpan A kullanıcısına yanıt

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tüm ayarlarını henüz kavrayamadım, kullanım klavuzunu okuyup yavaş yavaş yapacağım. Bu arada şunu keşfettim, daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama ben yinede yazayım.

Araç vitesi P deyken R ye almak için vites mandalını ileri doğru itmek gerekiyor, o zaman direk R ye geçiyor. Mandalı geriye çekerek R ye almak zor oluyor.

• @Deep Hypnosis Gruptaki konsol fotoğraflarına baktım. Bu bahsettiğiniz zorlanma emniyet sebebiyle yapılmış olabilir. Bir diğer sebep de aslında araç vitesi boşta oluyor, P'ye aldığınızda bir "tık" sesi duyarsınız, tekerlekleri kilitliyor, vites hâlâ boşta kalıyor. Bu sebeple ileri ittiğinizde geri vitese direkt geçiyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.