Aynı durum bende de oluyor. 2024 model edition paket kullanıyorum. Bence normal bir durum, 1-2 saniyelik bir kesinti olduğu için motor değişimi/ısınma vb nedenle klima kendini durdurup motor değiştiriyor olabilir. |
2021 Sonrası Mokka (31. sayfa)
-
-
Rica ederim, servisten ne diyecekler buradan paylaşırsanız, olur da bundan sonrasında bu tip bir durumla karşılaşıldığında durumu açıklayabiliriz.
-
boya atması 2023-2024 lerin tamamında varmı..kaput ve tavanlarda. tam almaya karar vermişken can sıktı..telegramdaki grupta 10larca insanda var..
-
2024-2023 modelde var sıklıkla, servise götürdüğümde 2021 model sahibinde de gördüm ilk çıktıgında almış 2021 yaz aylarında. Davalık olmuş mahkemeye vermiş boyamayı da kabul etmemiş.
kaputta ve diğer kısımlarda sıkıntı yok bu arada. Sorun sadece siyah tavanda. Araba beyaz ise örneğin , önce beyaza boyanmış standartlara uygun buraya kadar sorun yok fakat tavan için bu boyanın üstüne bağlayıcı kullanmadan ince mikron siyah boya atılmış.
Dolayısıyla tavandaki siyah boya takriben 6 ay 9 ay içinde kendi atmaya başlıyor iklim ve çeşitli kosullara bağlı olarak. Fabrikasyon sorun. Bunu yaşamayanlar da var yaşayan da çok. Çıkış yapan fabrikaya bağlı sanıyorum.
Grandland da hiç böyle bir sorun yokken Mokkada var malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 29 Eylül 2024; 17:0:15 > -
Herkese merhaba. Benim de bir sorum olacak eğer bir arkadaş yanıtlayabilirse çok sevinirim.
Geri vitese aldığım da geri görüş kamerası devreye giriyor fakat sensörden hiç bir şekilde ses gelmiyor, ayarlardan baktığımda ses en yüksek seviyede acaba başka bir ayarı mı var yoksa bozuk mudur bilemedim.
-
@lionpiece Konuda 3-5 kişi ya var, ya yok. Bende ihtiyaç olmadıkça yazmıyorum, sizin bu mesajı yazdığınız saatte de işte olunca cevap anca bu saate kaldı.
Olur da yaptıysanız da(önceki mesajlara bakıp) ben size yine de hatırlatayım: Geri görüş kamerası açıkken, ekranın sağ süt köşesindeki ayar düğmesinden sensör ses ayarı yapıldığını öğrendik. Bu ses ayarı aracın medyasının ses ayarıyla ilgili değil. Eğer bunu yaptıysanız (bilginiz varsa) kusuruma bakmayın lütfen, yardımcı olmaya çalışıyorum.
Başıma böyle bir durum gelmediği için size yardımım dokunamayacak. Belki de servise gidip, oradan görüş almak faydalı olacaktır.
-
Hocam bilgi için teşekkür ederim birazdan deneyeceğim.
-
@lionpiece Ayarı yapabildiniz mi? Bir gelişme var mı?
-
Evet hocam yaptım, teşekkür ederim ilgi ve desteğin için.
-
@lionpiece Günaydın, faydası olduğuna sevindim. Sebebini bilmiyorum, kimi arkadaşlarda da bu durum oldu, çözümü artık biliyorsunuz. Size kazasız sürüşler diliyorum, iyi günler.
-
Merhaba, Bende 2021_2022 arası Mokka bakıyorum. Renk atmalar kafamı çok karıştırıyor bu nedenle sizlere danışmak istedim.
Tavanda renk atması için elden gelen tek çare temiz bir araç bulup sonrasında kaplatmak gördüğüm kadarıyla.
Kaput siyah araç tercih etsem acaba kaputta renk atması da oluyor mu?
Forumda baktım ancak göremedim böyle bir sorun. Tecrübelerinize dayanarak sizlere sormak istedim.
Bu arada varsa ultimate paket satmak isteyen özelden yazabilir.
-
Her türlü siyah tavan/kaputta oluyor, 2022 gs line var bende o işin tek çözümü kaplatmak. -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpan -- 19 Ekim 2024; 17:23:35 > -
bu araçta 12 v çakmak girişi neredeydi ?
-
-
-
Hocam merhaba
aralık 2024 te 1 yılı doluyor, km si 10.100 de
15 bin km dolmadan aralık 2024 bakıma girmem gerekiyor değil mi
ilk bakımda neler yapıyorlar, siz ne zaman yaptırdınız 7.200 lira tuttu
hararet çizgisi 2. grinin ortasında oluyor, normal değil mi?
antifriz deposuna baktığımda ortada dolu duruyor
-
Merhaba
tabi zaten uyarı yanmaya başlıyor. 1 yıl veya 15.000. Ben biraz erken götürdüm çünkü ilk bakımı. Hava polen filtre yağ antifirizler ilave varmı hatırlamıyorum. Buji birsonraki bakımdaymış. 1.2 130 bg için internette kötü yorumlar olduğu için özellikle ateşleme grubu ve soğutma tertibabını kontrol etmelerin istedim. Herhangi bir sorunu yokmuş. Fiyat pahalı olsada garantili araç her zaman bayisine götürürüm. Ağzımın yanmışlıpı var önceki araçlarımın birinde. 3 hafta önce yaptırdım. Cok ilgililer. Tüm bayiler öyle anladığım. Çünkü servis sonrası memnuniyette 2 kez arandım ve 2 kez mail geldi memnuniyet anketi. 2. Grinin ortasında oluyor benimkide yani tam ortada. Ortada olmadan spor moda almıyorum turbo yağlansın diye. Zararı var. motor antifirizi eksik gibiydi 1-2 santim çizgiden onu söyledim normal araç çalışınca bir miktar iniyor denildi. Yinede yenilemiş ve normal seviyesine cıkarmışlar.
Arka amotisorler cok sert demir kasislerde sarsıyor. Çekiş muhteşem bu tarzda önceden aracım olmadığı için her binişim ilk binişim gibi mutluyum☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan32 -- 24 Ekim 2024; 17:48:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X