|
2022 ÖTV düzenlemesiyle fiyatı düşen Renault modelleri
-
-
Clio 100 bin olmadıktan sonra yemişim indirimini.
-
Allah'tan fiyatı düşmüş yav yoksa nasıl öderiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reis 500 bin vergi aldığı arabaya 20 bin indirim yapmış
reisim 2023 te oyum sana
-
Clio 4'ün Icon paketini 36 bin TL'ye aldığım günleri hatırlıyorum. Neredeeeeen nereyee...
-
Clio alacağıma joy paket megane alırım. Renault'un fiyatlarını değerlendirmesi lazım. B sınıfı araç ile c sınıfı araç arasında fark olmalı. Clio pahalı.
-
Şahlandı hocam...
Fiyatlar...
Rakamlar hayal artık bizim için ne çok düşmüş yarım milyoncuk 😁
joy ölü doğmuş.
-
2021 model nasıl satıyor kur farkı gelmeden önce MAİS'e gittiğimizde elimizde hiç araç kalmadı demişlerdi Aralık ayında belki diyorlardı. OYAK da bunu yaparsa.
-
gerçek hayatta fiyat düşüşü filan olmadı , yalan
-
Hadi arabası olan kişi arabasını yeniler üzerine para koyar alır hiç arabası olmayan insan nasıl alıcak bu paralara körü körüne bir de ekonomiyi savunanlar var.
İnsanlar ömürlerini ipotek ettircek bir arabaya bir eve bu coğrafyada yaşayan insanın hiç mi mutlu olmaya hakkı yok ?
-
Hakkı yok, iq ortalaması 90 olan bir millet neden hak etsin? Türkler neden Clio alabilmeyi hak etsin?!?!?! Ben aslında türklerin şu an bile hak ettiklerinden daha iyi hayat yaşadıklarına inanıyorum...
-
Hocam bu kadar kendimizi Türk kelimesini öldürmeyelim Türk kelimesini sırf bu arap seviciler için aşağı düşüremem.
Ulu Önder Atatürk dediği gibi
"Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk’tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır."
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Clio 100 bin olmadıktan sonra yemişim indirimini.
|
Şahlandı hocam... Fiyatlar... |
Clio 4'ün Icon paketini 36 bin TL'ye aldığım günleri hatırlıyorum. Neredeeeeen nereyee...
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X