Şimdi Ara

2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim görseli paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim görseli paylaşıldı

Kadjar'ın yerini almaya hazırlanan 2022 Renault Austral yavaş yavaş açığa çıkıyor. Dış tasarımla ilgili ipuçlarının ardından bu kez aracın iç mekanına ilişkin ilk resmi çizim görseli paylaşıldı.

Çizimden anlaşıldığı kadarıyla, dış tasarımında Megane E-Tech Electric'ten esintiler taşıyan 2022 Renault Austral, iç mekanda da bu yoldan ilerleyecek. Zira aracın dijital kokpitindeki gösterge paneli ve OpenR dokunmatik multimedya ekranı iki modelde de aynı görünüyor. Renault, toplamda 24.3 inç'e ulaşan bu L şekilli panelin pazardaki en büyük ekranlardan biri olduğunu belirtiyor.

2022 Renault Austral'in multimedya sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteğinin yanı sıra Google Haritalar'ı da içeriyor. Fransız marka, kullanıcıların her gün en çok ihtiyaç duyduğu özelliklerin yüzde 90'ına bir veya iki dokunuşla erişilebildiğini iddia ediyor. Ayrıca yansıma önleyici kaplama da siperlik ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni 2022 Toyota Sequoia tanıtıldı: 443 beygirlik büyük SUV

Ekranların dışında direksiyon da Megane E-Tech Electric'tekinin aysını gibi görünüyor. Orta konsol ise aracın doğası gereği daha farklı. İnce havalandırma menfezleriyle beraber kırmızı ve karbon karışımı detaylar da paylaşılan çizimde dikkat çeken detaylardan. Genel olarak Kadjar'dan çok daha modern görünen yaşam alanında 30 litreyi aşan saklama alanları bulunacak.

Kablosuz akıllı telefon şarj ünitesinin de bulunduğu Austral'in koltuklarına özel mesai harcanmış ve üst seviye konfor sunması sağlanmış. Şaft tüneli olmadığı için arkadaki yolcuların konforu artmış. Ayrıca arka koltuklar da bagajda bulunan düğme aracılığıyla katlanabiliyor ve kaydırılabiliyor. Öte yandan, daha önce yapılan paylaşımda ses yalıtımının iyileştirildiği ve pek çok sürüş asistan sistemine yer verildiği belirtilmişti.

4.51 metre uzunluğa sahip olacak 2022 Renault Austral, CMF-CD3 platformu üzerine inşa edilecek. Motor seçenekleri henüz tam olarak belli değil ancak 200 beygire kadar güç üreten benzin-hibrit motorların bulunacağını biliyoruz. 2022 Renault Austral, bu yılın ilk yarısı sona ermeden tanıtılmış olacak. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    2022 Renault Austral'in kamuflajlı görselleri paylaşıldı

• Telefon, tablet derken bir araba konsollarına ekran koruyucu taktıracağız gibi artık 2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim görseli paylaşıldı 

• Dur bakalım ömrü kaç sene olacak? Ben 3-4 seneyi geçmez yerini madral’a bırakır diyorum…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    iki aracımdada takılı ekran koruyucu. İlk önce varmı diye araştırmıştım ve Her marka ve modelin ekran koruyucuları olduğunu gördüm. Hatta şu kalın cam gibi olanlarıda var.

• 1ses1 kullanıcısına yanıt

Elektrikli araçlar olsun yeni nesil geleneksel motorlu araçlar olsun artık ön konsoldaki ekran alanı başka bir seviyeye çıkıyor. Şaka ile karışık gerçekten de artık temperli nano 9H falan koruyucu taktırmak gerekecek sanırım.

• Yalnız adamlar kadjar'i da sildiler ha. Tıpkı zamanında Laguna, Safrane vb. ye yaptıkları gibi. Renoya araç ismi dayanmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • met.nar kullanıcısına yanıt
    Sahiden de öyle, araç daha 7 sene önce (2015 ) piyasaya çıktı ve artık üretilmeyecek... Herhalde satış rakamları memnun etmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    7 inçlik ekranıma ekran koruyucu aldım Çin'den :D

Ben taktım bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran konsepti güzel olmuş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her Renault gibi buda tutulmayacak: R21, R25, Safrane, Vel Satis, Latitude, Talisman, Kadjar vs vs buda tarihe karışacak

Tenperli mi benimki bilmem kalın çok ince değil ve çocuklarım oyuncak fırlatmışlığı var ve çizildi. Ama şöyle bir kusuru var orjinal ekran yansıtma yapmaz iken koruyucu ekranlar yansıtma yapıyor alırkende yansıtma yapmaz demesine rağmen.

• 2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim görseli paylaşıldı

Ben taktım, 10 inç ekran olunca mecbur. 2022 Renault Austral'in konsoluna ilişkin çizim görseli paylaşıldı 

• Renault kadjar aldım ama birdaha renoya bulaşmam arkadaş isim değiştirince ne oluyo bizim araçların 2.el değer kaybı oluyo ne olursa olsun biraz daha fazla verip tiguan alsaydım bari büyük markalar neden büyük belli megane ve clio hariç renonun diğer modelleri çöp bunun yerine de araç tasarımı başlamıştır bile...durmadan isim değiştirmek markanın kalitesiz olduğunun göstergesi...şimdi kadjar alacaklar varsa almasın nasılsa devamı yok....

• Şimdiden yazayım da geldiğinde 1.33 cvt ile 1m. 2023 de uçacağız 1.5m olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.