Şimdi S95C de denedim dediğiniz gibi hızı artırınca otomatikman 480p ye düşüyor kalite. Tekrar kaliteyi yükseltince de hızı normale dönüyor. Çok ilginç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (354. sayfa)
-
-
Hocam ben q80b ile denedim. Sıkıntı olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeharun -- 31 Ağustos 2024; 16:15:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis tam olarak dediğiniz gibi darbeden kaynaklı felan dedi durumu açıkladım darbe olan yerden çok uzakta dedim Servis kaydına da o şekilde not dusturttum sonra samsung çözüm merkezini arayın dedi oraya da kayıt bıraktım ondan da sonuç çıkmazsa thh ye basvurucam, bir yandan da samsung yüzde50 indirim teklif etti olu piksel farketmeden önce 32.5k ediyor az da para değil uğraşmak mi 32.5k verip yaptırmak mi kararsız kaldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 31 Ağustos 2024; 16:23:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet malesef cozumude yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamaniz daha stabildir belki.
Thh aleyhinize gelir bence. Ben olsam 32,5 verip değiştirirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba yok. Güncelleme ile o da gelirse tabi o zaman düzelebilir.
-
Tamamen bilirkişi ile alakalı darbe olduğu için durum biraz sizin aleyhinize duruyor.
Şikayet edersiniz olumsuz gelirse bu sefer %50 indirimden de olursanız üzülürsünüz burada kararı siz verin.
O ölü piksel başta görseydiniz darbeden önce ve raporlatsaydınız hiç şansları yoktu
Arkadaşlar boya badana yapılacak , oled tv’nin kaldırılması lazım. Ama nereye konacak kutusuna konulsa ekran iz dolacak ? Ne yapsam ? Servis mi çağırsam ?
Parmak izi bırakmayan eldiven alsam kendim kalıdırıp kenara koysam sağlam yer yok , güvenemem :)
Narin eşyalar korkutuyor adamı
Durum maalesef aleyhinze gibi
Pazartesi çözüm merkezinden ararlar ondan sonra yüzde 50 indirimi kabul edicem dediğiniz gibi başka çözüm yok gibi tv fiyatları da yükselmiş sanki 32.5 k verilir gibi suanki senaryoda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 1 Eylül 2024; 21:20:59 >
Ağustos ayından beri yapılan incelemeler ve araştırmalar sonucu LG G4 ile Samsung S95D arası gidip geldim, G4 siparişi vermiştim ama Amazon Ekim sonu gönderimi bildirimi sonucu iptal edip Samsung S95D siparişi verdim, Bu Cuma sözde teslim edilecek. LG 77 inç G4 3200 euro civarı almıştım, Samsung 77 inç S95D, Q990D ile beraber 4300 euro ya geldi.
Evde bir 5.0 Onkyo avr Heco Metas sistem var ama hanımın çok yer kaplıyor itirazları yüzünden soundbar da sipariş ettim. Beğenirsem soundbar kalacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulwi Hayırlısı olsun Hocam, Senden Yııllar evvel Xbox 360 almıştım elden buluşarak :) hatırlarsın belki
Sen Almanya da sın değilmi?
Lg G4 te güzelmiş araştırma yapmıştım.
Samsung S95D yansıma olayı çok güzel.
Q990D kullanıyorum baya baya güzel sistem gelsin testlerini bizlerede haber et.
Teşekkür ederim @ridvan1903, evet hatırladım :)
Avusturya Viyana’dayım. Almanya’nın komşusu :)
LG G4 de baya isteyerek sipariş etmiştim ama zaten uzun zamandır bekliyorum, daha çok beklemek istemedim, Samsung u Mediamarkt da bakmıştım yansıma önleme olayı baya hoşuma gitti, parlaklık ve özellikle renkler de G4 den daha iyi, tek Dolby Vision olmaması canımı sıktı, artık onu da idare edeceğiz hdr10plus ile. Bizim burada Samsung Lg’den daha pahalı idi, soundbar kampanyası ile bir nebze uyguna geldi.
Q990D biraz ekstra oldu benim için, daha önce bir soundbar denemem olmuştu yine samsung dan ses çok temiz ama derinlik yok gibiydi, umarım bu modelde iyileştirmeler olmuştur. Heco Metaslardan çok memnunum ama dev gibi oldukları için baya yer kaplıyorlar.
Q-Symphony ile hem tv hem q990d den ses alanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi ? Sadece soundbar daha mı iyi yoksa ikisini kombine edince daha da iyi mi oluyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yıllar Uçuyor gerçekten :)
Bende 65S95B OLED var Q990B Q990C Q990D sırasıyla her sene yeniledim Soundbarları :)
Q-Symphony bende denemeler yaptım ama her koşulda kullanışlı değil, bazı filmlerde bazı ses kodlarında sesi daha geniş forma kavuşuyor ama bendeki Tv 65S95B sendeki ile nasıl olur bilemem.
Sesi benim için gayet güzel, Avr sistemleri zamanında baya kullandım evlendik sonra yer olayları sebebi ile girdim Q serisine baya baya güzel geldi.
Mat panel yansıma olayı güzel ama Bana nedense parlak ekran daki o hissi veremedi, parlaklık en üst seviyede ok ama kör tabiri ile su içinde renklerin kayması derlerya oled tv o ayrı güzellik mat panel de nedense bunu göremedim mat katman etkisi, Sen inceledin ise sorun yok zaten mat panel kişisel tercih olayı.
Lg G4 Samsung QD OLED kadar renk üretmiyor ama doğru renkleri de üretmeden geri kalmıyor.
Mat ekran aslında evine girene kadar belli olmayacak bence, her insanın ev ışıklandırması farklı, şu an da kullandığım samsung 55 inç ks8080 de mesela gündüz ekrandaki yansımaları görüyorum, güneş etkili geldiğinde nerdeyse ekran görünmüyor, ki baya parlak bir ekran normalde .
S95d eve kurulunca denemeler yapacağım, yine beğenmezsem 14 gün içinde sorgusuz sualsiz geri verme hakkım var, geri verip lg g4 beklerim artık.
Lg G4 de yabancı forumlarda çok sorun yaşayan gördüm, panel piyangosundan bahsediyorlar. Stokların bu kadar az olmasıda bekleme sürelerini arttırıyor maalesef.
S95D de de genel olarak One Connect Box sorunları var gibi gözüküyor, pc de 4k 144 hz ile ilgili bant genişliği yetmediğinden bahsediliyor.
Xbox ve playstation ile kullanacağım için şimdilik beni etkileyecek bir sorun gibi değil ama alınca test ederim tabi.
Daha önce Avr kullandığın için soruyorum, konuşma seslerindeki doğallığı soundbarla alabildin mi ? Konuşmalar soundbar da çok berrak ama konuşmada ki alt tonlar yeterince doyurmuyor gibi gelmişti eski denediklerimde.
-
Benim eski TV 65KS9500 dü , baya güzeldi oda senin eski tv emsali .
Senin ortamda ışık alıyorsa S95D zaten şuan emsalsiz OLED ortamına göre .
4k 144hz 10 bit 48gbs yerine 40 gbs veri yolu olayına hiç takılma derim S95D bu olayı görmedim ve hatta 4K 120HZ 10 bit ayarlayınca zaten sorun hiç olacağını sanmam bende 4K 120HZ One Connect Box yok ama sorunsuz akıyor resmen oled başka bir olay :)
Center başarısı zaten Q990 serisinin en iyi yaptığı olay hele D serisi dahada güzel , Alt tonlar Baslı sesler ise evet o bile çapıan göre tatlı ve detaylı :)
-
Q990D tv den önce geldi, hemen kurup biraz denedim, tabi ki avr ye yetişemiyor ama sistemi kaldıracak kadar ikna etti beni. Yer kazanma açısından değerlendirilebilir bir ürün olmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X