< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (378. sayfa)
-
-
qn65s95c tv aldım2 3 ay oluyor benim üründe donmalar kasmalar oluyor bu son güncellemeyi yaptım bakacam olacakmı yine ama daha önce yaşayan varmı hatta tv yi kapatıp açmak işe yaramıyor drek fişten çekip takmak gerekiyo o derece
-
Bende 55s90d var. 1 ayi gecti alali. Eger uzun sure tv kapali kaldiysa actigimda internet inanilmaz yavas calisiyor. Hatta bazen uygulama bile acilmiyor. Kumandadan kapatip acinca sorun direk cozuluyor. Bunu yapmazsam ayni sekilde devam ediyor. Bu sekilde problemi olan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı Tv bende de var.
Bellek temizlemeyi yapıyormusunuz (Bakım bölümü)
Tv'yi fabrika ayarlarına sıfırladınızmı?
Bu 2 işlemi yaptınız ve donma/kasma sorunları devam ediyorsa servis çağırmanızı öneririm.
Bu anlattıklarınız Tv'de bir donanımsal sorun olduğunu gösteriyor.
-
Herkese selamlar 55s90d alarak aranıza katıldım Bulgaristandan aldım 45 47 bin tl civarına denk geldi 2 sorum olacak
1-- dil bölmünde türkçe yok bilgisayar yada usb bellek yardımıyla yada başka şekilde türkçe yükleniyor mu
2- Bende philips 70 inç pus serisi vardı 4 yıllık tv ona göre 55s90d çok karanlık kaldı ve parlak değil ni ayarı varmı ayar 50 de şuan teşwkkürler şimdiden
bu söylediklerinizi yaptım ben yaptıktan sonra yine olmuştu şişmdi bu güncellemeden sonra yapmadı yine yaparsa çağıracağım servis
-
Merhaba arkadaşlar s90d ve qn90d modelleri arasında kaldım, s90d modelinde panel soğutma teknolojisi olduğu için yanık olmaz dedi satıcı, bu konuda yardımınıza ihtiyacım var sizce samsung oled risk mi?
-
-
Manual pixel refresh yaptınız mı hocam?
Hocam en son perşembe günü yapmıştım.Şimdi tekrar yapıyorum.30 dk sonra deneyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: SAVIARManual pixel refresh yaptınız mı hocam?
Bu arada bu pixel refreshi; kaç günde yapmamız gerekiyor? Ben hafta da 2 kere yapıyorum.Önerilen nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç yapmamaniz gerekiyor. Cihaz otomatik, kendi yapıyor zaten. Ekstrem durumlar için manuel yapılabilir ancak.
Bir de yanık olup olmadığını anlamak için ekran parlaklığını 20ye düşürün. Karanlık bir ortamda gri testi açıp grilere bakın. Daha net anlaşılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her 500-1000 döngüde 1 yapmanız kafi. Kendisi ara refresh yapıyor çünkü. Eğer refresh sonrası da aynı kalırsa maalesef servis çağırmak gerekecektir.
Bilgilendirme için teşekkür ederim öncelikle.Evet parlaklığı %20 leri düşürüp tvye baya yakın baktığımda ufakta olsa görülüyor(%100 de hata yok) .Piksel yenilemeyi dediğim gibi yapıyordum,ama yapmayacağım bundan sonra.Ama bu durum için tekrar deneyeceğim.Yanma riskini göze alarak aldım.Parlaklığı da hep full de(Dinamik) kullanıyorum :) Ama bu kadar kısa sürede böyle bir yanık sorunu yaşayacağımı düşünmedim.Günlük kullanım,oyun vs hiç hiç farkına varmadım:)
Garantisi devam etmekte zaten.Benim gibi sıkıntı yaşayanlar nasıl yol izlediler? Samsung tutumu nasıl oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 17 Kasım 2024; 11:6:4 >
Açıkçası ilk seferde mutlaka yardımcı oluyorlar. Hatta ben 2 kere TV değiştirmek durumunda kalmıştım, hiçbir pürüz çıkarmadılar (LG tarafında neler çektiğimi herkes biliyordur). Bu nedenle herhangi bir şekilde görünür durumdaysa ve refresh ile düzelmiyorsa servis çağırın.
Olurda bir zorluk çıkarsa raporunuzu beraber yazarız.
Olduki ileride bir problemden dolayı panel değişirse mümkün olduğunca hatta hiç piksel yenilemeyi elle yapmayın, piksellerin ömründen ömür götürür!.
Zaten Tv arka planda belli periyodlarda bu işlemleri yapıyor.
Panelde sıradışı bir durum ile karşılaşılırsa elle piksel yenileme yapılıp sonuca bakılır
-
@pocemonmutlu @SAVIAR Arkadaşlar merhaba internetten araştırdığım ve mağazada deneyimlediğim kadarıyla 65s90c lerde 2023 77s90clerde yine 2023 olan modelini vatan bilgisayar teşhir ürününe baktığımda panelde bariz bir şekilde leke olduğu görülüyor el izlerine vs maruz kalan panelin lg 65c46-g46 ya kıyasla daha hassas olduğunu kendimde deneyimledim. Şikayet varda ve diğer forumlarda bu şikayetler mevcut ancak servis kullanıcı hatası demiş bir çok konuda gördüğüm. 65s90d lerdede bu el izi kalması ve sildikten sonra morluk kalması hassasiyet durumu devam ediyor mu bilginiz var mı acaba ?
-
-
Alacaksan kaçırma bence. Teşhiş ürün kutusundan vs. belli eder zaten. Teşhir çıkarsa geri yollarsın bitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X