Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.542
Cevap
185
Favori
381.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her update de servis menüsünde yapılan değişiklikler sıfırlanıyor mu ?
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, ama bazı updatelerde menüdeki bazı ayarları iptal edebiliyorlar.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

Doğru hatta Hue uygulaması Türkiye'de olmadığı için bunun çalışmasını engelleyecek bir yazılım bile yüklü gelebilir diye korkuyorum. O yüzden updateleri en son ana kadar yüklemiyorum.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Açıkçası son update ile TV oldukça stabil hale geldi ve şuan OUI sürümünün ilk versiyonlarındayız. O nedenle bu tür major updateler öncesinde beklemek, hatta bazen hiç yapmamak daha faydalı oluyor. LG tarafında başımız çok ağrımıştı updatelerden ötürü. İşin kötüsü Samsung updateleri kapatsanız bile otomatik güncelleme yapıyor bir süre sonra. Umarım OUI tarafında da bu durum olmaz.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Evet maalesef. Bende otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen bazen tv yi açtığımda en son sürüme güncellendi diye bildirim alıyorum bu sinirlerimi çok bozuyor.

• Merhaba dostlar s90c, s95c ve s90d arasından hangisini önerirsiniz?
    S90c 68
    S95c ve s90d 80 bin civarındalar.

Rtings karşılaştırmalarında büyük farklar yok. Aradaki fiyat farkınaa değecek şeyler var mı sizce?
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Ekranı bu şekilde nasıl yapıyorsunuz? Benim ana ekranda tv kanalları gözüküyor şu şekilde. Gözükmesini istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 12 Kasım 2024; 19:59:24 >
  • enosar50 E kullanıcısına yanıt

S90D derim hocam, hem nesli yakalamış, hem de OCB ile uğraşmamış olursunuz.

• Arkadaşlar Kablo TV kullanan var mı?

Şu aşağıdaki kart ile kullanılabiliyor mu Kablo TV direkt televizyona bağlanıp? Bağlanıyorsa eksisi artısı nedir?

Normalde NETA 9000 var ve kumandası çok sinir bozucu sürekli bozuluyor.

Televizyon 65S90D

Teşekkürler.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
  • QRX kullanıcısına yanıt

Benim bölgem Almanya olduğu için arayüzde başka öneriler gözüküyor, bu yüzden sizinkinden farklı görünüyor.

Bu kısmı kapatma seçeneği varmı yokmu bilmiyorum kurcalamadım pek.

• samtual kullanıcısına yanıt

Conax modül Tv'de kullanılıyor.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

Bu marka modülü 15 yıldan fazladır Tv'lerimde kullandım bir eksiğini görmedim.

Artısı nedir dersen yayınları otomatik kayıt yada manual kayıt yapmana olanak sağlıyor.

Tabi Tv'nin PVR özelliği olması lazım SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Kasım 2024; 17:51:46 >

Hocam yayını izlerken anlık olarak geri ileri alabiliyor muyuz?

• 10 yıl kadar önce philips tc almıştım. Canlı yayını izlerken anlık olarak geri ileri alabiliyordum

Sonra Samsung alınca bu özelliği göremedim. Şimdi tv almak istiyorum ve bu özellik olsa iyi olur.
    Canlı izlerken geri alabilen tv var mı acaba?
  • wipe98 kullanıcısına yanıt

Tv de Pause özelliği var ise başlattığın süreden itibaren o süreye geri alabilirsin SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Şu anki televizyonumu yeni taşındığım muhitte Kablo Tv Teledünya vs. olmadığı için Conax takıp deyemedim, bu yüzden var yok bir şey söyleyemem.

Uydudan gelen kablo yerine, kablonet'den gelen kabloyu mu takacağız hocam.

Teşekkürler

Evet ama Tv'nin uydu girişine değil normal anten girişine takacaksın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Kasım 2024; 21:9:5 >
  • Arkadaşlar Xiaomi mi box gen 2 android box kullanıyorum. Mi boxı TV ye ilk taktığımda Universal kumanda kurulumu yapmadan Samsung kumandasiyla kanal degistirebiliyorum. Aradan bir iki gün geçince kullanamıyorum kendiliğinden. Kalıcı bir çözümünü bilen var mı.
    Kablo TV den gelen kablo uydu kablosu şeklinde benim. Normal anten yeri sanki bir farklı oluyordu
  • samtual kullanıcısına yanıt

Annemlerde şu an 2 Tv var, biri Onvo diğeri Sony.

İkisininde eski tip anten girişleri var, kablo tv yayın kablosu oraya bağlı.

Yeni modellerde eski tip anten girişlerimi kalkı?

Bende dikkat etmedim bir bakayım benimkine SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.