Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.868
Cevap
197
Favori
396.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alınması için stok olan mağazalara gitmek gerekiyor zaten. Orada anlaşılır ne olduğu da, fiyat çok şaşırttı. Bu fiyata sıfır imkansız gibi.

Birde teşhir alınıp, bir süre sonra değişim yolu ile üst model alanlar olmuştu forumda. Hala böyle birşey oluyor mudur acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünler bilerek alındığı zaman üreticiden kaynaklı bir arıza olmadığı sürece değişim olmıyor bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    OLED panel de alınmaz ki bu şekilde. Tüm gün dinamik modda açık şekilde. Gerçi hala teşhir mi değil mi onu da bilmiyoruz.

Fiyat olayı çok dikkatimi çekti sadece. Benim alma işi sonraki döneme kalıyor gibi. Ne tarafından baksam öncelik sırasına giremiyor. Artık gelecek yılın modellerini görüp durumu ayarlayıp karar vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin001

@pocemonmutlu @SAVIAR Arkadaşlar merhaba internetten araştırdığım ve mağazada deneyimlediğim kadarıyla 65s90c lerde 2023 77s90clerde yine 2023 olan modelini vatan bilgisayar teşhir ürününe baktığımda panelde bariz bir şekilde leke olduğu görülüyor el izlerine vs maruz kalan panelin lg 65c46-g46 ya kıyasla daha hassas olduğunu kendimde deneyimledim. Şikayet varda ve diğer forumlarda bu şikayetler mevcut ancak servis kullanıcı hatası demiş bir çok konuda gördüğüm. 65s90d lerdede bu el izi kalması ve sildikten sonra morluk kalması hassasiyet durumu devam ediyor mu bilginiz var mı acaba ?

Bu ekranda parmak izi leke vs. kalma olayı tam bir muallak.

Birinin panelinde parmak izi kalırken başkasının panelinde iz miz kalmıyor mesela.

Bunun nedeninin hatalı bir parti panel üretiminden kaynaklandığını düşünsemde kaplamayı etkileyecek kadarda basit bir hata olamaz heralde.

En son aklıma panele dokunan kişilerin parmak izindeki asit oranı ile alakalı panelde leke kalmasına, yani deformasyona sebebiyet verdiğini düşünüyorum.

Fakat bu sadece düşüncem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 17 Kasım 2024; 22:1:27 >

Valla 77s90c yi vatanda teşhirden kendim deneyimledim ekranın tam ortasında silinmekle gitmeyen bir leke var satış temsilciside aynı durumu ifade etti ben fark edince epey şaşırdım ancak 65s90d lerde aynı durum var mıdır bilemiyorum.

Aslında öyle deli gibi bir indirimde değil.

Tam tarihini hatırlamıyorum ama bir iki ay öncede sanki sepette ekstra indirim ile 54 binlere falan alanlar olmuştu. Ama bu fiyatlardan alanların dönüşünü bilmiyorum, teşhirde olabilir çizikte olabilir biryerde kalmış 2023 eski depo stoklarıda olabilir.

Valla ileriyi göremiyorum bu yüzden imkanlar dahilinde ev eşyalarımı yenilemeye bakıyorum.

En son Samsungun şöyle uçuyor böyle kaçıyor olan bulaşık makinesinı sipariş verdim, Samsungun kendi özel nakliyesi olmasına rağmen sağolsun yan sac kapaklarını hafif yamultmuşlar  

Servisle tespit Tutanak vs. hazırladık cevap bekliyorum. Tatmin edici bir İndirim yaparlarsa yan kapakları değiştirtip devam (depolarında varsa tabi) yada sıfır gelecek tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 17 Kasım 2024; 22:26:32 >
  • Ersin001 kullanıcısına yanıt

Vatandaki personel arkadaşlar panel temizliğini sihirli sünger gibi aşındırıcı ürünler ile temizlediyse kaplamasına zarar vermişte olabilir bilemeyiz.

Peki Türkiye genelinde yüzlerce mağazalarda teşhir edilen Oled Tv'ler ne oluyor peki nerde bunlar bir fikrin varmı?

Hiç bir fikrim yok açıkçası. outlet ürünler satılıyor ara ara uygun fiyata. Bu şekilde alanlar oluyodur illaki. TeknoSA da satıyor sitesinde.

• Arkadaşlar bir tane ufak ev aldık babamdan kalan parayla. 55" ya da 65" bir tv bakıyorum samsung olursa güzel olur monitör de samsung ve memnunum. Samsung smarthings ile philips hue cihazlarını da kontrol etmeyi düşünüyorum. s90d buldum ama siz ne dersiniz?

Oled olsun burn-in ihtimali çok olmasın uzun süre kullanım için alacağım. Ses kalitesi çok önemli değil. Soundbar gibi bir şey alırım ileride altına. Android tv bir kutu vs almak gerekecek galiba. Tizen yavaşlıyor denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Kasım 2024; 17:50:34 >

Seri sonu bitince kampanya yapıyorlar mesela geçen gün teknosa 77s90c yi 77 bine veriyordu teşhiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt

Teşhire 77 bin uygunmu bilemedim.

Çünkü full parlaklıkta sabah 10 akşam 10 çalışıyorlar.

• defaulticus kullanıcısına yanıt
    Babanıza rahmet dilerim.
    S90D yi 55" almayın zira Woled panelli 55 ler.
    65S90D sizi mutlu edecektir. Tizen S90D lerde gayet stabil ses çıkışı da gayet iyi denmiş. Rtings incelemesine bakabilirsiniz kesinlikle sponsorlu ürün almazlar parasını verip alır ve objektif yorum yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 18 Kasım 2024; 22:40:6 >

hocam stoktaki mağazalar butonuna tıklayınca hepsinde teşhir yazıyor

• dgn61 kullanıcısına yanıt
    Ahh öyle mi.! Ben hiç dikkat etmedim ama tahmin ettiğim gibi. O rakama sıfır olması çok güç. Öyle olsa (stok bitirme dahil) yeni olan s90D modeline büyük, kocaman bir darbe vururdu.

Teşekkürler bilgi için.

Fiyat uygunda olsa bence hicbir oled tv teshir alınmaz.

• samtual kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. 2-3m gibi bir mesafeden izlenecek tv. 65" kovalayim o zaman panel farkı önemli  

Mağaza durumları ortada tabiki alınmaz.

Gecen mediamarktta arkadaşımın baktığı bir philips oled tv vardı teşhirden kaldırmışlar satış temsilcisi ile baya muhabbet etmiştik bir önceki gelişimizde ne oldu kaldırmışsınız dedim biri geldi aldı bekleyemem yenisini demiş. Böyle tiplerde var 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 19 Kasım 2024; 0:7:42 >

Ama yinede garantiledi var. Panel oldukça yaşlanmış olacağı için kullanıcı kısa sürede etkini yaşayacaktır.

Garantiden panel değişimi yapılırarak sorun çözülür.

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.