< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (355. sayfa)
-
-
Cihazi bt ile baglayinca daha derin ve daha yuksek ses veriyor cihaz Q-symptony ile baglayinca ses baya azaliyor ama basslar dahada gucleniyor. Bt ile bagladiginda tv deki sesi 7 8 kademe acarak net duyabiliyorken Q-S ile 14 15 seviyesine acman gerekiyor. Ama isin seyri ses kademesibi 30 dan sonra q-s sesleri cok net veriyor. Ben ilk aldigimda tv alt hoporleri ile senkronize calisicak hevesiyle hemen 2.1 kablo vs siparis ettim ama malesef q-s moddasadecetv ust hoporlerden ses veriyor alt devre disi kaliyor. Anca yukaridan helikopter yada kilic sallama sesleri vs olursa yukari hoporleri otomatik aktif ediyor vs. Cok uzattim :)
Ozetlemek gerekirse Q-S modunu evin musaitse ses 25 uzerinde kullaniyorsan verim alirsin alt frekanslae yok gibi birsey bt ile baglamadan kotu ses veriyor . Ama ust seslerde daha kaliteli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
30.000₺ ile 40.000₺ arası bir televizyon arıyorum. 40.000₺ üzerine çıkmam mümkün değil.
İhtiyaçlarım:
- Ağırlıklı olarak Netflix, Prime vb. gibi platformlardan dizi, film izlerim.
- Xbox'ım var, oyun oynarım.
Tercihim:
- Smart TV değil de Android işletim sistemli olması daha iyi olabilir ancak bu şart değil, önerilerinize açığım.
- Bu bütçeye QLED TV arıyorum.
- Odanın boyutu ve televizyon izleme mesafesinden dolayı en uygun 55". 65 büyük olur 50 ise küçük.
Vereceğiniz öneriler haricinde aklımda olan iki televizyon var, bunlar :
1) TCL 55C745 55"
2) Samsung Q70D 55" veya Q80D (farkını bilmiyorum)
Televizyonlara hiç hakim değilim, sadece MediaMarkt vs. gezerken verilen tavsiyelerden yola çıkarak bu iki modeli kafamda belirledim.
-
Oled TV sayfasında, yazdığınız TVlerin ikisini de öneren çıkmaz. QLED sayfalarına sorarsanız daha uygun öneriler alabilirsiniz.
-
3.000 TL üstüne çıkabilirseniz android olarak şunu öneririm.
trendyol.comTCL 55C845 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Mini LED Google TV Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/tcl/55c845-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-mini-led-google-tv-p-830517812?boutiqueId=61&merchantId=322524Samsung isterseniz de amazon prime üyelerine 39.500
amazonSamsung QE55QN85DBTXTK 55" 140 Ekran Neo QLED 4K Smart TV (2024)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZTWY2F5?th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 3 Eylül 2024; 17:38:12 >
-
Burası QD Oled sayfası yalnız Qled değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı akşamlar forum. Bugün teknosadan Samsung 65S95D modelini alarak aranıza katıldım. Kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını merak ediyorum. Mat ekran olması beni çok cezbetti.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. İnsanlar ikiye ayrılmış durumda, kimisi mat ekranı beğeniyor kimileri de beğenmiyor. Beğenilmeme sebebi genelde görüntünün canlılığını kaybetmesi, tvlerde mat ekran kullanılması pek rastlanılan bir durum değil veya premium segmentte...
Ama herş ey de olduğu gibi zevk ve tercih meselesi, önceki modellerde bazı insanların başlarına gelen paneli silerken ekrana zarar verme riskini azalttığı düşünülüyor ama ben de alışveriş merkezlerinde gördüğüm kadarıyla ekrandaki canlılığın ve özellikle siyahın etkilendiğini düşünüyorum.
İleride yarı parlak yarı mat paneller göreceğimizi düşünüyorum, iki özellik de %100 olduğunda insanları tatmin etmeyebiliyor, TV'yi pencere karşısına yerleştiren ve gündüz TV yayınları da seyredenler için belki mat panel daha uygun olabilir.
-
Teşekkürler :) kesinlikle katılıyorum yorumunuza seven çok sever sevmeyen evine sokmaz.
SAMSUNG QE 50Q60C 50inc 125 cm 4K UHD Smart QLED TV,Uydu Alıcılı 24.900 TL
Samsung UE55CU8000UXTK 55" 140 Ekran LED 4K Smart TV (2023) 21.800 TL
Bu 2 tv arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Varsa bu fiyat aralığında güzel bir tv tavsiyelerinize açığım. 50-55 inç arası.
-
Tekliflerini kabul ettim , ilk gelen yeni panelde 1 adet ölü piksel vardı, götürüp yenisini getirdiler onda da 2 adet ölü piksel vardı şimdi onunda götürüp yarin 3.paneli getirecekler bu samsung paneller bu kadar kusurlu mu anlamadım yada bana denk geliyor veya kimse kontrol etmiyor mu televizyonunu
Malesef olabiliyor böyle durumlar.
Panel getirip evde mi montajlıyorlar
-
Evet zaten arkada 3 tane kart var onlar aktarılıyor yeni panele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 4 Eylül 2024; 13:35:49 >
Getirdikleri panelin S95B paneli olmadığını anlama şansımız var mı böyle bir durumda.
-
Bilgi için teşekkürler. Panel deyince camlı kısım da dahilmiş.
-
-
Evet BN ile başlayanı google da aratınca S90C ile ilgili bilgiler çıkıyor.
-
3. Gelen panelde ölü piksel olmayanı yakaladık sonunda :) yamuklukta yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X