Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.545
Cevap
185
Favori
381.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hic gerek yok kablolari donuslerde gergin birakmazsaniz atma yapmiyor asiri gergin birakinca bantlar tutmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucudan ilk fırsatta kurtul hocam, dehşet yansıma yapıyor😱

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar s90c 65 inç almıştım yakın zamanda ufak bir kaza sonucu taşırken ekranın alt tarafını catlattim ve o kısım karardı
    Panel degisimi için çok fazla para istiyorlar daha sonra bugün farkettim ki çatlayan yerden tamamen bağımsız ekranın sol üstünde 1 adet olu piksel var olu piksel olan bölgede hiç bir hasar darbe yok sizce garantiye sokabilir miyiz olu piksel sebebiyle eğer girerse ilk defa olu piksel çıktığına mutlu olacağım ve beni büyük masraftan kurtaracak

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam tv yi yeni aldim cocuk diger tv nin ekrani kirdi malesef bu sekilde kullanmak zorundayim . Gece bir problem yaratmasada gunduz epey yansima yapiyor isik olsun veya olmasin farketmiyor yansima var . Ama ekranin nit degeri oldukca yuksek goruntuleri net gorebiliyorum

• volnes V kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir darbe alan urunu malesef garantiye sokamazsiniz . Sorun darbe kaynakli olmasa bile darbeye bagliyacaklardir .

Darbe burda olu piksel de sol en ustte

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

Dedigim gibi bence imkansiz degisim olmasi ama sansinizi deneyin belki yardimsever gunlerine denk gelir

Hocam peki tek olu piksel degisim panel degisimi yapılır mı kimiside piksel sayısı 5 ve üzeri olması gerekli diyor

Benim sıpa da 3 televizyon kırdı. Ekran koruyucu aldım. Sıpa biraz büyüdü de çıkardım ekran koruyucuyu çok şükür 😅 çok parlıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim orta kısımda bir metal parça var. Evet iki tane olsa daha iyi olurmış ama aynı metalden nerde bulup nerde kestirip monte edeceğim ki. Biraz bakındım ettim öyle kaldı.

• Bende 77s90c yi duvara astım govee ile kullanıyorum philips ambiligtı aratmıyor şu an iyi oldu başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdifix

Bende 77s90c yi duvara astım govee ile kullanıyorum philips ambiligtı aratmıyor şu an iyi oldu başarılı

https://photos.google.com/share/AF1QipO1OWmz2VIEDxsfNqEAy4biQ0kR4uIOor8GatSG0c8OTgSfvE_6oCqtO4mD5FZJ-w?key=cHZPVXlsZ2daVVdWTXNJQ0x4bGxBMWN6OXZRaXpB
    Güzel görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Duvara çok yakın böyle bir ambiyans oluyor.

https://photos.app.goo.gl/EAYBtVpU8P6zrDa29?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• ferdifix kullanıcısına yanıt

Kamerayi nereye konumlandirdiniz goove nin

• Arkadaşlar merhaba s95b tv nin yerleşik YouTube uygulamasından video izlerken video hızı ayarlaması yaptığımda goruntu kalitesi otomatik düşüyor. Ornegin 1080 video hızı 1.25 yaparsam otomatik 480 oluyor ve tekrar 1080 yapılamıyor. Bumu engellemenin bir yolu varmı? Telefondan alışkanlık sürekli video hızı ayarlayarak izliyorum can sıkıcı bir durum oluyor kalite düşünce.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

Bence internet hızınızla alakalı bir durum bu. Videoyu hızlı yapınca ön belleğe alacak internet hızına ulaşamıyor ve mecburen kaliteyi düşürüyor.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Normalde bende oyle düşünürdüm ama degil wifi 6 modemle 100mgbt fiber internet var pcden yada telefondan izlerken 4k'da 1.5x ile izliyorum asla donmuyor. Tv nin uygulamasiyla ilgili tamamen. Telefonda sabitlenebiliyor tvde de smarttube gibi apk falan mi kurmak lazim acaba ?

1 ölü pikselde de değişim yapmak zorundalar kanunen.Sizin durumda darbeden kaynaklı vs diyebilirler ama şansınızı deneyin tüketici hakem heyetine başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 31 Ağustos 2024; 15:18:12 >
  • EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

O zaman dediğiniz gibi tv uygulamasıyla alakalı bir şey var.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Evet ve malesef tizen işletim sistemi olduğu için haricî uygulama yukleyemiyormuşuz.

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.