Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.545
Cevap
185
Favori
381.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Televizyon Xbox’ı algılayıp HDMI giriş sinyali geliştirmeyi otomatik aktif ediyor.

bir kontrol eder misiniz aktif mi?

başka da aklıma kablo geliyor. Bende kutudan çıkan kabloyla sıkıntı yaşadım Paugge 2.1 destekli kablo aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmez kullanıcısına yanıt

Evet sinyal genisletme aktif. One connect box da hdmi portlarin bandwithi 40gbps ile sınırlandırılmış ama bu band genisliginin de yeterli olması gerekir. Bir de olmazsa harici kablo alıp deneyeyim

• MentosKola M kullanıcısına yanıt

40 GBPS yeterli evet. Fiber HDMI kablo almıştım Amazon'da indirim vardı. Bir iki gün sonra sinyal hatası almaya başladım iade ettim.

Xbox kutudan çıkan kabloyla sıkıntı yaşadım.

Paugge HDMI 2.1 kabloda sıkıntı yok çok şükür.

Bu da olmasa Paugge'nin Fiber HDMI 2.1 kablosu alacaktım. Kullanıcıları çok memnun.

Bir önceki aldığınız fiber hdmi kablo hangisiydi linki yada fotoğrafı var mı?

• E_81 kullanıcısına yanıt

Tavsiye etmem hocam:

amazon
    8K Fiber Optik HDMI Kablosu 2M, 48Gbps Yüksek Hızlı HDMI 2.1Kablo 8K@60Hz 4K@120Hz Dolby/Dynamic HDR/HDCP 2.3/eARC 8K Fiber One-Direction HDMI Kablosu Blu-ray/TV Box/HDTV/Projektör ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09YPRB8T8?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Sizin gibi paugge 2.1 hdmı kablo ile deneyeyim fiber olanlar biraz pahalıymış.

• MentosKola M kullanıcısına yanıt

Yok merak ettiğim için sordum ben paugge fiber hdmi almıştım. Bunu alan bir kaç kişi daha vardı galiba hatta o zaman da söylemiştim bunun fiber olmadığını.

Yok hocam bunu Paugge ile de konuşmuştuk, bizim TV'ler için fiber harici tercih etmemek gerekiyor.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Savaş hocam güzel bir indirim alırsan fiber kabloya da geçeriz  

DH'den SAVIAR yönlendirdi derseniz %10.  

Kendi sitesinde satışı yok. Hepsiburada ve Amazon'dan satış yapıyor galiba.

edit: entepe teknoloji sitelerinde satış yapıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 10 Eylül 2024; 17:35:37 >

Evet ben Amazondan almıştım %10 unu iade etmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 10 Eylül 2024; 16:46:13 >

Aşağıdaki numaradan Whatsapp üzerinden iletişim kurup bilgi verirseniz yardımcı olurlar:

+90 216 526 58 77

• Ben fiber olmayan paugge hdmı 2.1 kablo sipariş verdim amazondan. fiber mi olması gerekiyordu

Savaş hocam seni yordum çok teşekkürler.

• Geçen sene TV ile bilikte şu kabloyu almıştım, birkaç defa da forumda yazışmıştık bu konuda, pahalı ama kaliteli:

amazon
    Paugge AOC Fiber Hdmi 2.1 Kablo - 48Gbps, 8K 60Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, eARC, HDR, D-HDR, HDCP2.3, Dolby Vision, Dolby Atmos (5 Metre)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3W35N3W?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Ne demek hocam, her zaman.  

Dediğiniz gibi whatsapp'dan ulaşıp sitelerine üye oldum. Mail adresimi verdim indirim tanımlandı.

Almak isteyen arkadaşlar aynı şekilde yaparlarsa yüzde 10 indirim alabilirler.

2 metre alacaktım 3 metre aldım ileride ne olur ne olmaz.

Fiberde mesafenin hiçbir önemi yok hocam. Ha 1m, ha 10m. Almışken uzun almak mantıklı. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.