Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.545
Cevap
185
Favori
381.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps5 içinden çıkan kablo bu kablonun performansını yakalayamıyor mu ? Bu kabloları fiber vs. almak elzem bir durum mu performanslı TV lerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmez kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu kabloyu aldım 7.5metre aldım başka marka uzun yoktu mecbur bunu aldık okadar kötümü gerçekten iki günde bozulacak kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S95D modeline karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 12 Eylül 2024; 11:15:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hedgehog! kullanıcısına yanıt

Kullanım şekliniz nedir ona göre tavsiyede bulunalım. Mesela yerel yayınlar çok izleniyor mu? Ekranda sabit logolu oyun vs oynanıyor mu? Yoksa sadece netflix tarzı platformlardan film dizi mi izlenecek?

• E_81 kullanıcısına yanıt

Oled ile diğer panelleri kıyaslayarak tavsiye isteyenlere diğer paneli öneriyorum. Oled'le oled'i kıyaslayan için zaman ayırmak daha tasarruflu oluyor. :)

Ne kendini ne de başkasını uğraştırmadan 65QN800D almalı.

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

• Ben şu mesajı öne alayım.

Servisi aradım 1.000 lira diyorlar.Fiber eldiven var mı dedim.Ameliyat eldiveni var dediler.O eldiven iş görür mü nedir ?

65qn800d nedir ya, çöp. Sanki 8k yayın var da 8k tv alacaksınız. 8k yayın 7 8 seneye anca gelir. Ki 65 inçte 4k 8k farkını anlayamazsınız zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuasarFX kullanıcısına yanıt
    Paneller arasında ki farkları biliyorum. Zaten konu içerisinde böyle bir durum yaşanmaması için yardımcı olmak isteyen arkadaşların özel mesaj atmasını rica ettim. Yazmış olduğum mesajı da düzenleyip, sileceğim. Kararımı da S95D olarak verdim.

• E_81 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Kararım S95D yönünde olacak :)

• QRX kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkür ederim. S95D alacağım :)

Rica ederim. Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun.

• Mucoxxx M kullanıcısına yanıt

Hocam ben Xbox kablosunda sıkıntı yaşadığım için fiber kablo satın aldım. Paugge 2.1 uyumlu kabloda da arada sırada sorun çıktı o yüzden Fiber HDMI 2.1 kablosu satın aldım.

siz 2.1 uyumlu kabloda bir sıkıntı yaşamazsınız değişmenize gerek yok.

• Ben de Xbox orjinal kablosuyla 4k 120hz görüntü alamadım farklı bir paugge 2.1 hdmı ile PC den deneyeceğim yine görüntü gelmezse bence Samsung un öne connect box tan kaynaklıdır

• Tv'lere 2000 güncellemesi gelmiş.

Yazılımı yükledikten sonra ilk gördüğüm düzeltme, herhangi bir kaynaktan Pc'ye geçtiğimde biraz bekletiyordu, artık beklemiyor direk görüntü geliyor.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

İşte bu güzel haber.  

• Merhabalar daha once konusuldumu bilmiyorum aradığımda bulamadimda 65s95b tv de g sync aktif edemedim bir türlü. Pc g sync destekli olarak görmüyor tv yi bunun bir cozumu var mi ?

• Piyasada neden S90D modeli yok.? Çok merak ettiğim, mat ekran istemeyenlere hitap eden daha uygun bir model. Ne satan var nede alıp yorum yapan. Çıkmayacak mı ülkemizde acaba bilen var mı?

Edit; 65" modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 13 Eylül 2024; 13:52:34 >
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.