Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.545
Cevap
185
Favori
381.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mat ekran dayatması yanlış bir seçim oldu, seçenek sunulmalıydı. Tabi geçmiş serinin başarısı da buna bir etken, insanlar her sene televizyon değiştiremizler.

• Khoradasein kullanıcısına yanıt

Türkiye dışında en iyisini isteyen LG G4 OLED alıyor. LG Türkiye'ye özel fiyatlandırma ve kampanya yapmadığı için pahalı.

Genel olarak bakarsak da rakamlar çok yükseldi Samsung kullanıcıları QLED'e yöneldi diye düşünüyorum.

Konuda çok fazla karşılaştırma isteyen var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 20 Eylül 2024; 15:18:4 >
  • Samsung müşteri hizmetleri ile bir konuşma yaptım, sizden daha yeni tv ve soundbar aldım iade etme hakkım daha dolmadı (14 gün süre vermişlerdi), fiyatta indirim yaptınız 450 Euro fark var şimdi, ürünü iade edip yeni sipariş vermeden aradaki farkı bana iade edebilir misiniz dedim.

Hayır katiyen öyle bir şey olmaz, memnun değilseniz iade edin vs dedi. iade edip tekrar sipariş etmem size daha fazla masraf olmayacak mı dedim , kesinlikle aradaki farkı iade edemeyiz dediler. Neyse ürünleri geri alın o zaman dedim, ok dediler.

Soundbar ı paketleyip postaya götürdüm. Tv için beni arayıp randevu alacaklar evden gelip iade almak için.

Ama bu aradaki angarya işi sinirimi bozdu gerçekten. Amazon da Lg g4 indirimi devam ederken dedim bir de bunu deneyeyim, sipariş verdim ve bugün teslim ettiler, şimdi evde iki tv bir den var. Birebir test edeceğim her zaman izlediğim içeriklerle. Hangisinden memnun kalırsam onu bırakacağım, tabi seçim Samsung olursa onu tekrar sipariş etmem gerekecek.

Fotoğraflardan karşılaştırmalar pek belli olmaz ama çekerim yeni bir kaç örnek. Çıplak gözlerle nasıl göründüğünü de yorumlarım.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 20 Eylül 2024; 12:0:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ulwi U kullanıcısına yanıt

S95D ile LG G4 ikisi de güzel televizyonlar. Mat panelde sıkıntı olmaz derseniz S95D sizi tatmin eder.

G4'ün parlaklık, panel ömrü gibi artıları var. Mat kaplamayla gelmiyor.

Ben bu karşılaştırmada S95C kullanıcısı olmama rağmen gözüm kapalı LG G4 derim.

• Görmez kullanıcısına yanıt
    Benim için parlaklık kadar hareketli görüntülerdeki judder dedikleri sorun ,karanlık sahnelerdeki görünürlük ve görüntünün bütününün güzel bir şekilde aydınlatılması da önemli.

Bakalım yarın montajı tamamlar tamamlamaz denemelere başlayacağım. Merak ettiğim her ayarı kurcalarım.

Bekliyoruz hocam. Bir denemede Ps5 veya Xbox ile yapabilirseniz sevinirim. Ses sistemini göndermişsiniz sanırım. Göndermediyseniz iki Tv de deneme şansınız varsa onu da deneyebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeharun -- 20 Eylül 2024; 18:36:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bladeharun kullanıcısına yanıt
    Hem hifi sistemi diğer eve gönderdim ,hem de soundbar ı samsung a geri gönderdim. Maalesef şimdilik tv den çıkan ses ile idare edeceğim. Eğer Lg de karar kılarsam lg soundbar nasıldır hiç bilmiyorum. Lg S95tr sanırım ondaki muadil model. Keşke q990d de wow-Symphony destekleseydi.

Evet keşke hocam. Ben de Tv almayı düşünüyorum. Bende 990d var. Elimde Samsung q80b var sanırım ismi qsermoni idi, çok güzel çalışıyor. Kapatınca ses fark ediyor. Bu yüzden Tv de kararsız kaldım Samsung mu lg mi :)

• bladeharun kullanıcısına yanıt
    Evet Samsung daki Q-Symphony , bende ilk başta sorunluydu gecikme ile alakalı. Komple yeniden kurdum sistemi ondan sonra çok güzel çalıştı. Soundbarlar daki bu hangi marka ise o tv nin hoparlörünü destekleme olayını bütün markalara yaysalar güzel olurdu.

• MentosKola M kullanıcısına yanıt

Şunun 10m. olanını almıştım.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)amazon
    2024 En Yenilikçi 10K 8K 4K HDMI Kablo 0,5M, Sertifikalı 48Gbps Ultra Yüksek Hızlı HDMI® Kablo 4K 144Hz 120Hz 8K 60Hz eARC HDCP2.3 Dinamik HDR Dolby Atmos ile Uyumludur PS5 X-box HDTV Monitör
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B76PNY4S?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  • Merhaba arkadaşlar 55 inç samsung tv kullanıyorum arkaya amblight özelliği istiyorum biraz araştırma yaptım Philips hue sistemi için led+box+priz almam gerekiyormuş bu sistemde bütçemi aşıyor kurduğum zamanda sadece hdmi özellikte kullanıyormuş bazı arkadaşlar samsungta uygulama para vermiş sadece led ile halledebiliyormuş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
    Tv duvara asılı sorun olur mu ?
    Araştırmamda govee t1,t2,t3 lite ürünü nasıldır hangisini tercih etmem gerekir duvarda asılı olan tvye sıkıntı çıkarır mı ?
    Önerilerinizi bilgilirinizi fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

• akifdoo A kullanıcısına yanıt

Burası Samsung qd-oled tv konusu. sorunuz bu konuyla alakalı değil. Philips hue için bir konu var forumda aratıp orada sorunuzu sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben mediamarkt sitesinden 65s95c almıştım. Samsung Para Kart kampanyasından faydalanmak için başvurdum sizden faydalanan oldu mu. Samsung Para yüklü fiziksel kart mi yolluyor adrese yoksa e cüzdana mi yüklüyor. 9 Eylül'de kampanya başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır mesajı geldi sonra bir gelişme olmadı. İninal kart üyeliği açtım para yükleme limiti 2750tl miş. Kampanyadan 4.250tl gelecekti. Ben de ininal plus için başvurdum. Sözleşme evrakları adrese teslim edilmeden kabul edilmedi iade edilecek durumuna düştü anlamadım.

• SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)Tech With KGyoutube
    S90D can sometimes be a W-OLED in different regions instead of a QD-OLED and if your looking at 42" 48" 83" sizes it is always a W-OLED in these cases in all regions, and when this is the case is it the TV good? Plus how is it as a monitor? Lets explore! S90D OLED Samsung - https://howl.me/clSAwikVkQA Best Buy - https://howl.me/clSAajsWjIG Amazon - https://amzn.to/4apEFI6 #affiliate #techwithKG #hdrtvcomparison #bestbuypartner #samsungpartner I get commission for purchases made through links in this post. thank you for your support As an Amazon associate I earn from qualifying purchases 🔔 Subscribe to the channel for more TV & Audio content https://www.youtube.com/@TechWithKG?sub_confirmation=1
    https://www.youtube.com/watch?v=kyODSIDnVfM
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Ben de siparişi verdikten sonra gördüm bu durumu. Sanırım Türkiye’deki s90d modelleri 65 ekran dışında woled ile geliyor. Bu durum sizce büyük bir sorun mu?

• imrahil İ kullanıcısına yanıt

Bizzat gözlemlemediğim için yorum yapamayacağım.

Almak istediğiniz Samsung TV, QD-Oled panel ile gelmiyorsa Samsung almanın bir anlamı yok, Woled için LG tercih edin. Woled kendi panelleri ve WebOS da Tizen'den daha kullanışlı.

Ulvi hayırlı olsun .

Samsung ta Renkler daha ön planda göreceksin , G4 renkerin bir şekilde ayarlanmış şekli ile , odanda pencere den ışıkta çok yayılmaz ise Muhtemelen G4 serçersin gibi geliyor .

Normal yayın gibi 4k altı çözünürlük verirsen zaten muhtemelen A11 cpu ile G4 öne geçecektir.

QD Oled renkleri iyi hoş güzel ama G4 de eksiklik hissetirmez geri kalanlar öne çıkar .

55S90D Samsung için Size woled ile geliyor diyen kimse ona söylüyorum , birşeyi bilmeden insanları yanlış yönlendirme yapmasınlar...

Samsung Satılık BÜTÜN OLED TV LER QD-OLED .

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.