Logitech Z906’yı yaklaşık 3 sene kadar televizyonumla birlikte kullandım. geçen sene kara cumada Q990C soundbar aldım. Q990 hakikaten çok farklı bir seviye. İkisini de test etmiş olarak arada dağlar kadar fark olduğunu söylemeliyim. Kablosuz bağlantı, Dolby atmos ve Q-Symphony güzel teknolojiler. Giriş seviyesi AVR ayarında, İstanbul gibi büyük şehirlerin apartman daireleri için fazla bile. yani diyeceğim ne yaparsan yap elindekilerle güzel bir ses sistemini yakalayamazsın. Apple TV varsa HomePod alın diyeceğim ama iki tane alsanız soundbar parası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (382. sayfa)
-
-
Bendeki de creative inspire 5200 en az 20 senelik kablolarini oksijensiz bakir kabloyla degistirdim iyi bir dac la 2.1 olarak muzik deneyimi harika ama muzik dinlemek ile film dizi izlemek ayni sey degil midleri cok iyi degil. Aslinda s90c nin stok hoparloru fena degil kucuk bir odada kullandigim icin gayet yeterli ve temiz ses veriyor tek sorun bass yok. soundbarlar film izlemek icin uretildigi icin frenkans tepkisi de ona gore 5.1 sistemlerden daha iyi olmasi cok normal. Aslinda ben tv nin stok hoparlorunun yanina bass sesler icin subwoofer eklemek istiyordum ayni anda hem tv hoparlorleri ve sahip oldugum 2.1 deki subwoofer i calistirmanin bir yolu yok sanirim
Giris seviyesi bir soundbar almak tvnin stok hoparlorunden cok buyuk fark yapmaz sanirim , bahsettiginiz model de cok fazla pahali benim icin ayrica kucuk oda icin cok guclu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Q990C/D serilerini deneyimlemeden bir soundar almayın bu konuda ciddiyim.
Samsung bu modelleri avrupadan düşük fiyata satmakta ülkemizde bende anlamadım.
Benim görüşüm bu modellerin ses kalitesine göre olması gereken fiyat bandı 60-80 bin civarıdır.
Zaten Bir çok ün kazanmış markaların markasına para vermekteyiz, ama Q990C/D tam tersi ve enteresan.
-
Q990 serileri en iyi soundbarlar. Çoğu AVR sistemi üzer hocam.
modern ses kodeklerinin tümünü destekliyor.
Herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutu basla ya da elinizdeki hoparlörlerle tv hoparlörlerini senkronize çalıştıramazsınız.
daha alt seviye bir soundbar bakabilirsiniz. Q800D modeline bir bakın isterseniz.
Ben Avr'den gelmeyim zaten.
Geçen sene 990c'yi 22 bine almıştım, sesini dinleyincede bir dura kaldım yok artık dedim
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ama bu fiyat bandında bu ses performansı tartışılır
-
Hocam siz yurt dışındasınız. Samsung vs bizler gibi geri kalmış ülkeler için seçenek. Kesinlikle Nakamichi Dragon'u bir deneyimleyin derim.
-
Çok uzak değiliz aslında, bende New York’un Şişli eyaletinde yaşıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: SAVIARHocam siz yurt dışındasınız. Samsung vs bizler gibi geri kalmış ülkeler için seçenek. Kesinlikle Nakamichi Dragon'u bir deneyimleyin derim.
Ülkenizi küçümsüyorsunuz ama sizin hatanız olabilir!
Nasıl yaşarsanız, öyle yönetilirsiniz…
Nakamichi Dragon’u aylar öncede konuşmuştuk burada yada “Soundbar” başlığında uçuyor kaçıyor diye.
Nakamichi Dragon’un Tv’si varmı? Tv’si ile Soundbarı senkron kontrol edebiliyormu gibi konulara cevap gelmemişti konu açılamadan üstüne toprak atılmıştı.
Yine ismini dile getirdin, şeker adamın laneti gibi Nakamichi Dragon geri geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam böyle bir konuda politik konulara hiç girmesek iyi olur. Maalesef ülkemizdeki neredeyse tüm kaynakların ana distribütörleri çekildiği için bunu belirtmek zorunda kalıyoruz artık.
Size yardımcı olmaya çalışıp fikir verdiğim için özür dilerim, aynı hatayı tekrarlamam merak etmeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim yurtdışında yaşadığım kanısına nerden vardınız pekiquote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Hocam böyle bir konuda politik konulara hiç girmesek iyi olur. Maalesef ülkemizdeki neredeyse tüm kaynakların ana distribütörleri çekildiği için bunu belirtmek zorunda kalıyoruz artık.
Size yardımcı olmaya çalışıp fikir verdiğim için özür dilerim, aynı hatayı tekrarlamam merak etmeyin.
O geri kalmış dediğiniz ülkede aynı gemideyiz, İstanbul şişlideyim dükkanıma çay içmeye beklerim sizi
-
Söylediğim gibi aklımda öyle kalmış. Yine de verdiğiniz yanıtla, benim söylemek istediğim uyuşmuyor. Uzatmamakta fayda var. İyi forumlar.
-
Bir de üstüne üstlük kablosuz abi her şey. Bütün hoparlörleri güce bağla bitti gitti. Dünya varmış.
Bu arada gören de Samsung'un ortağı sanacak
Birkaç eksiği dışında 65S95C ve Q990C ikilisinden son derece memnunum. Telefon/tablet ve beyaz eşyayı beceremiyor ama QD-OLED ve soundbar kısmında iyiler.
-
Savaş abi iyi hoş diyorsun da Nakamichi Dragon fiyatları ne öyle
İyi ki yok bizde abi. Zaten alamayacaktık.
-
Bu kablo olayları çok can sıkıcı oluyor Avr'de aynen.
Kablo yolu döşe tek tek bağlantıları yap falan, sırf bu yüzden odanın şeklini değiştirmeye bile çekiniyorduk
Boşver, yeri geldi banada Tcl satısı diyen Samsung satıcısı trolü diyen oldu
Eksiği olmayan kusursuz ürünmü var
Birde nakliye işini çözdülermi tamam.
Gıcır gıcır el değmemiş satın aldığım bulaşık makinesini bu sabah geri dönüşüme yine patır kütür alıp götürdüler. Üzülüyorum valla ya. Gelen ekibinde içi cız etti yazık ya dediler. Yaw sadece yan saç kapaklar hafif yamuktu, çözüm parçalamakmı?.
Teklif ettim kısmi ücret iade seçeneğini sunun değerlendirelim böylede kullanırız dedim yanaşmadılar daha ne yapayım
-
Samsung çamaşır makinemiz vardı. Deterjan bölmesinden su sızıyordu. Aylarca parça bekledik. Başka bir firmaya yönlendirdiler, gelip deterjan kapağını değiştirdiler. Sonra başka bir yeri bozuldu parça olmadığından hurdaya verdik. Bir daha beyaz eşyasını alır mıyım?
Beyaz eşya işi farklı bir konu. Yaygın servis ve yedek parça çok önemli. Servis ve parça fiyatlarının uygun olması lazım. Yerli markalarda bu olay güzel.
Ama Samsung'un TV tarafında servis kısmı iyi. Parça yoksa üst cihazı veriyorlar.
-
Valla bende büyük konuşurdum eskiden bir daha alırmıyım yada alırmıyım diye, aldım
Merhaba
55s85d oled e ekran koruyucu takmanın bir zararı olur mu
Koruma camı ile panel arasında hava boşluğu kalacak kadar mesafe olursa birşey olacağını düşünmüyorum.
Ama hiç boşluk yok ise panel yüzeyindeki oluşan ısı hapsolur paneli bozma ihtimali yüksek.
-
2013 güncellemesiyle birlikte; resim kapalı seçeneğini seçip; sadece arka plandakikeri sesi gelsin istediğimde;siyah ekranla beraber bütün sesler gitmekte.Aynı durumu yaşayan var mı? (S90C)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 26 Kasım 2024; 1:34:48 >
Şimdi denedim bir ses kesilmesi yapmadı.
Sıfırlama işlemi yaptınızmı. Güncellemeden sonra her ihtimale karşı sıfırlama yapmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X