Brrr birden üşüme hissi geldi. Teknolojik olarak geri kaldık tamam ama forumun sıcak ortamı denince hayli ilerdeyiz bence, eski bir yönetici olarak bunun daha farkında olmanız beklenebilir. |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (383. sayfa)
-
-
Doğru, sizler gibi gereksiz arkadaşları hala bloklamamış olmam, eski bir yönetici alışkanlığı olarak herkesin fikrine saygı duymaya çalışmamdan kaynaklanıyor. E artık olmadığıma göre, blok🙅♂️
Saçma içeriklerle lütfen bu muhabbeti sürdürmeyin. Formumuz da dahil olmak üzere, bir çok platformda tüketici haklarını birinci elden savunan ve bunun için ücretsiz avukatlık hizmetleri de dahil olmak üzere, ülkemiz insanlarına bir çok hizmetin ücretsiz verilmesini sağlamış bir platformun kurucusuna, işte bu fırsat diyip saldırmak istiyorsanız, ülkemize zerre fayda sağlamayacak negatif enerjinizi bir başkasına saklayın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 27 Kasım 2024; 11:21:38 > -
Keyfiniz bilir, arkadaş kelimesini kullanmanız biraz ısıttı ama bloklamanız üzdü.
Edit: Lütfen blokladığınız birine cevap yazmaya devam etmeyin, agresif bir tavrım yok, sizi tanımıyorum, daha önce n'aptığınızı bilmiyorum ve artık ilgilenmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 27 Kasım 2024; 11:25:35 > -
Merhaba benim de bir sorum olacak ;
peki 77s90D e hangi panel kullanıyor ? 77 olanı önerir misiniz ? 77 C4 ile 77S90D arasında kalmıştım S90D alacağım ama bu panel işini de netleştirmek istedim, yardımcı olabilir misiniz.
-
gördüğüm kadarı ile 77S90D modelinde WOLED kullanıyor. Bu durumda QD olarak sadece 77 inç de S95D var ve oda çok pahalı.
Sizin tavsiyeniz ne olur ? WOLED in dezavantajları çok mudur ? 77inç de 120k civarı bütçe ile hangi modeli almalıyım ?
-
Arkadaşlar tr de satılan 65s90d lerin woled çıkma ihtimali var mı acaba? Birçok yer satıyor ama qd-oled olup olmayacağını anlayamıyorum. Yurtdışında satın alıp woled çıkan 65" ler olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Kasım 2024; 18:37:28 > -
Bende de aynı ikili var. Ben de TV açınca soundbar da açılıyor tabi ama çoğu zaman ses gelmiyor. Ayarlarda ses kaynakları arasında geçiş yapınca düzeliyor. TV deki son güncellemeden sonra menü geçişlerinde takılmalar hissetmeye başladım. Ben de memnun kalırım inşallah 😅
-
Valla hocam ben televizyonun E-Arc HDMI portuna bağladım. Siz soundbarı Bluetooth’la mı bağladınız?
-
-
Bulgaristandan aldığım 55S90D tv dilinde türkçe yok ingilizce var harici türkçe nasıl yapabiliriz bilen var mı acaba -
Eurovision finali gibi heyecan dolu anlar yaşattı 🤩quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Geçen haftalarda da yarı finalde 95D az farkla birinciliği G4’e kaptırmıştı ama finalde rakiplerine acımadı sildi süpürdü ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 28 Kasım 2024; 6:11:3 >
-
-
Qd-oled panel ;) güzel günlerde kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 28 Kasım 2024; 11:14:13 > -
Benim için de birinci s95d, g4 ü beğenenleri de anlıyorum ama kişisel zevkime göre s95d daha iyi.
-
LG C4 vs Samsung S90D
The TV DanyoutubeLG C4 OLED Vs. Samsung S90D OLED Side by Side Correction Videohttps://www.youtube.com/watch?si=xrgVZKG_4KJ084bH&v=5rmIQvaO9_c&feature=youtu.be
-
D serisini vatanda bugun ilk defa tam gun ışığının karşısında konumda gordum. Siyah diye birsey kalmamış tv de. Birde yanında 90c vardi ikisini yanyana gorunce D serisi tamamen siyahlar griydi . Nasil bir akil.tutulmasi bir panel nasil bu hale getirilir. Ekrana gun isigi vurdugunda siyah diye birsey kalmıyor tv de. Gun isigi dedigim.direk gunes degil pencereden yansiyan gun isigi. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 28 Kasım 2024; 16:19:20 > -
Zaten Tv zevk işidir. 15-20 binede Tv'ler varken bu kadar çıkıyorsak görünen birşeyler varki alıyoruz
-
95D'ye özgü bir durum bu durum. Sadece bu modelde mat ekran kullandılar, ortama göre artıları eksileri var.
Bende mat yapmamalılardı diye düşünüyorum ama memnun kalan kitlede var.
-
Siyahların o halini gordum ya hicbir artisi kar etmez. Yanindaki 90c taş gibi duruken D serisi annemin evindeki eski Grundigin verdigi siyahi bile vermiyordu. Ekrana işik gelecekse D serisinde siyah diye bir renk yok. Karanlikta elbet siyah veriyordurda karanlikta izlenirse mat olmasinin bir anlami yok zaten.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X