Şimdi Ara

2022 YKS TAYFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben 2022 de yks ye girecegim yani şuan 11 e gectim. İnternetten gordugum kadariyla herkes harıl harıl ders calisiyor. Bazilari erken diyor bazıları çalışılmalı diyor. 11 de trigonometri gorcez ve bunun için acaba üçgenler mi calissam yoksa tyt ye mi baslasam kafam çok karıştı. Eğer 2022 tayfa varsa nerelerdeler nasıl ilerlemeyi düşünüyorlar yazabilirler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tytye başlarsan zaten üçgenler görüyorsun hocam? ayy 11'ler çok yoruyorsunuz ya oturun çalışın işte bir şekilde her türlü işinize yarayacak sınava 3 ay kalmışta şu çıkar mı buna bakmalı mıyım der gibi.

11. sınıfta kuvvet hareket ve elektriği sıkı tut.
    matematikte de çemberi sıkı tut.
    ayrıca trigo bilmek için üçgen bilgisine o kadar fazla ihtiyaç yok karşı çıkanlar olacaktır büyük ihtimal ama üçgen sorularında kompleks şeyler bilmen gerekmiyor. üçgenleri analitik geometri için öğrenebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 6 Ağustos 2020; 8:3:40 >
  • Haklısınız ben de öyle düşünmüştüm teşekkürler cevabınız icin

• 2021 yks tayfanin aslinda 2022 yks tayfa olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA0173588 -- 6 Ağustos 2020; 8:59:47 >
  • 2022 yks taş ve sopalarla olacak
  • 2022denim sadece mat ve geo çalıştım yaz başından beri sene açılmadan 1 hafta 9 fenlerini çalışırım yeterli olur gibi

• Punisher9 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum matematik ve geometride temel oluşturmak ve yavaş yavaş paragraf çözmeyi rutin haline getirmek yeterli bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2025 tayfaya tavsiyeler
    5 ay önce açıldı
    YKS 2024 tayfaya tavsiyeler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derscalisankek D kullanıcısına yanıt
    Ben tonguçun paragrafik kirabını bitirdim 2 hafta önce yeni paragraf kitabı almadım önerbilceğin bir şey var mı

• Derscalisankek D kullanıcısına yanıt
    Bu dedikleriniz yeterli kesinlikle.

Buna ekstra olarak:
    -Fende öğrendiklerinizi mümkünse unutmamaya çalışın ama abartı kasmaya gerek yok bence
    -OBP yüksek tutmaya çok dikkat edin
    -Paragraf çözerken bazen ara verin mesela 1-2 ay her gün paragraf çözdüyseniz bir/birkaç hafta ara vermek de faydalı olabiliyor
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Hocam mat için branş denemesi veya genel deneme almaya gerek var mı 2 haftada bir ayda 1 çözmek için

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    bu yoruma baya güldüm ahabdwqkjuhbewqjbeq
  • Ceng vs Tıpçılar, 2 sene güzel ve sosyal bir üniversitede okuyup asosyallikten foruma geri gelen ve mezunlara saldıran insanlar, tercih listesi anketi açanlar vs. giderse 2021 Yks ye gireceklerin konuları gözükebilecek hocam. 2022 ler de yavaş yavaş çıkar ortaya. Forum şu anda çok saçma bir durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 11 matı sıkı tutun. Yavaştan tytyi SİNDİRE SİNDİRE bitirin. 12 yazında seri tyt denemeleri ve ayt çalışmalarınıza başlayın.
    Çok teşekkürler önerileriniz için

Bence genel denemeye gerek yok. Genel TYT kasıp bitirecek konuma gelmeden ben çok anlamlı bulmuyorum... Eğer fikir oluşsun seneye ilk kez TYT denemesi görmeyeyim diyorsanız sene sonuna doğru tempo arttırarak biraz deneyebilirsiniz.

Matematik için branş denemesi fena fikir olmayabilir ama piyasayı kurutmayın, seneye özellikle sene sonuna doğru çözecek kaliteli denemeniz olsun yani yine.

Yani bu ikisi de pek zorunlu şeyler değil, isterseniz arada yapıp fayda görebilirsiniz ama yine de.
    Ben de paragrafik çözüyorum su anda bundan sonra sınav yayınları alicam. Hız, limit vs 11 ve 12 de çözmeyi dusunuyorum

• yaşlandık be
    Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hangi yayın alınabilir matematik için 3-4-5 gibi yayınların denemelerini seneye çözmek istiyorum sizin dediğiniz gibi

Deneme yayınları için benim bildiğim isimler hep daha üst seviye seneye çözülmesi gerekenler maalesef...

Hız ve Renk denemesini beğenmemiştim ama çözülemeyecek derece kötü de değildi diye hatırlıyorum, belki o bu seneden harcanabilir.
    Ama yine de bu önerim çok doğru olmaz, piyasaya hakim birine sormak daha iyi olur.
    Toprak yayınlarının birazcık daha orta olduğunu duydum ama kendim çözmedim , bence deneme yerine soru bankası üzerine gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.