Merhaba, 2. el 15 bin km civarı 1750-1800 civarı araç arayışım bulunmakta. Bu fiyat seviyesinde ve istediğim donanımlarda olan Ateca Fr Premium ve Kuga St-Line Teknoloji paket mantıklı geldi. Olmazsa olmaz donanimlar: Adaptif Hız Sabitleme Uzun far asistanı Trafik Tabela Tanıma Şerit Takip Ön Arka park sensörü Bu iki araç arasından hangisini, neden tercih etmeli? Şimdiden teşekkürler. |
2023 Ateca Fr Premium mu, Kuga St-Line Teknoloji paket mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Korelileri sevmiyor musunuz?
-
Hiç kullanmadım açıkçası daha çok alman düşünüyorum. Hatta 3008 bile soru işareti bende. Psikolojik olarak soğuk kalıyorum sanırım :)
-
Ateca neredeyse 2015'ten beri aynı kasayı kullanıyor. Bence çok eski yüzü. Kuga'nın ise ikinci eli ölü biraz. Bu ikisi arasından ben Kuga alırdım, onun haricinde Tuscon veya Sportage de bakılabilir.
-
tesla parasına değmez bence onlar
-
Ben de kugaya daha sıcak gibiyim. Eski ford kullanıcısı olarak.
-
Elektrikli düşünen için haklısınız ama elektrikliler için erken olduğunu düşünenlerdenim ben de.
-
Bu ikisi arasında Ateca'yı tercih ederdim ben
-
2023 model 5500 km.'de Ford Kuga St-line + teknoloji ve konfor paketli araç alarak araç arayışımı sonlandırdım. 1780'e anlaştım.
yardımcı olup mesaj yazan herkese teşekkür ederim.
-
Mantıklı bir tercih olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X