4 taksit yapan siteler var tabiki.9 bile oluyoe ama vade farkli. Bu zamanda 4 taksitle tv odemekte zor yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 model Philips OLED908 MLA OLED panel ile 2100 nit parlaklık (10. sayfa)
-
-
Mediamarkt 4 taksit vadesiz olarak bölüyor. Genelde 3 taksit vadesiz olarak bölünüyor. Bazen 4 taksite kadar çıkabiliyorlar ama daha üstüne ancak vade farkıyla sahip olabilirsiniz. Ben vatandan aldım 3 taksitle 908 i. Sont taksidini ödeyeceğim gelecek ay.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba TV alma durumum var Philips 909 veya Lg g4 arasında kaldım muhtemelen philips alacağım ..
Bir sorum var buradaki arkadaşlar belki biliyordur Philips'in Flashgip modeli 959 ülkemize gelecekmi hiç araştıran oldumu?
-
959 çok üst segment bir cihaz. Philips sadece sınırlı stokta üretim yaptı ve sınırlı ülkelerde satışa sundu. 959 serisi ülkemize gelmeyecek. Gelse bile fiyatı çok yüksek olur. Bu yıl tanıtılan 809 ve 909 serisi ülkemize geldi. 909 serisini tercih edebilirsiniz.
936 ve 937 ülkemize gelmişti hatta ben değişim kararı çıkmadan önce 936 kullanıyordum ve açıkçası 908'den bile daha çok seviyordum onu... 959'da gelseydi keşke aynı şekilde. değişim kararıyla 908 vermeleri aslında denk cihaz bile olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 30 Eylül 2024; 11:46:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size neden değişim kararı çıkmıştı? Ekran da mı bir problem yaşamıştınız?
936'nın garantisi devam ederken ekranda boydan aşağı dikey bi piksel ölmesi sorunu olmuştu, ama sadece bazı renkleri etkiliyordu ilginç bi sorundu. Örneğin yeşil ekran açtığınızda tepeden aşağı çok ince siyah bir çizgi gördüğünüzü düşünün ekranın sol tarafında o şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 30 Eylül 2024; 14:22:11 >
Valla tabi ki Allah yaşatmasın da benim tv ye de aynısı olursa 909 verirler mi acaba 😆 Sırf merakımdan soruyorum. 908 şuan piyasa da yok gibi. 908 de sorun çıkarsa acaba şuan piyasa da 909 var diye 909 u mu verirler acaba diye düşündum bir an. 909 u beklemediğim için bir tık pişmanım. Meta 2.0, 4 taraflı amblight olayı aklımı çeliyor. Ama tabi ki 908 den memnunum.
909 verirler ama asla tavsiye edeceğim bir şey değil değişim süreci çok stresli ve uzundu, Philips uğraştırmayıp değişim kararı verse de televizyonu satın aldığım Vatan çok uğraştırdı ve kıllık yaptı. Neyse ki değişim yasal hakkımız olduğundan en sonunda çözebildik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 30 Eylül 2024; 22:25:42 >
909 versinler gerekirse 3 ay beklerdim ben
Ben şakasına sordum tabi ama arkadaş haklı. Bu süreç çok yıpratıcı olabiliyor. Philips ilgilenmiyor. Aldığın firmaya git diyor. Aldığın firma da işi çözmüyor. Gerçekten çok stresli. En sonunda lanet olsun diyorsun. Özellikle Türkiye' de philips in desteği rezalet.
Samsung ta bu durum farklı .
Hiç bir durumda aldığın yere gitmiyorsun adamlar kendileri merkezden yeni ürün yolluyor
-
Evet malesef philips in Türkiye' deki servisi berbat. Bu konuda da çokça şikayet var. Samsung bu konuda kesinlikle daha iyi.
Vatana gidip 2 film + 4k futbol maçı izledim , internette karşılaştırmalı review 1 tane vardı de lg g4 parlaklık daha iyi vs gibi şeyler gördüm ama gerçekte izleyince bu parlaklık olayının kesinlikle yazılımsal olduğunun farkına vardım ( aslında 2 si aynı panel ama en parlak biziz diye algı için ) sırf parlaklık vereceğim diye görüntünün LG g4 te içine etmişler doğallık falan kalmamış ki bazı sahnelerde enteresan şekilde Philips daha parlaktı çünkü anladığım sahnede sinematik olarak parlaklık gerekirse philips bunu gerekli yerinde yapıyor lakin olay sırf parlaklık ise evet LG g4 genelde hep daha parlak iğrenç bence aşırı gereksiz ...
Futbol maçlarında LG g4 te aşırı yapay bir parlaklık görüntü var resmen futbol maçı değilde ps5 te fifa 2025 oynuyorsun gibi his veriyor ( alttaki futbol fotolarıçok kalitesiz çıkmış vuran güneşe bakarsanız çim renklerine bakarsanız dediğim yapaylık hissini anlıycaksınız kesinlikle gidip izleyin ) ve ayrıca malzeme kalitesi ve ses olarak philips 909 serisi lg g4 ten ayrı bir seviyede bu tartışılmaz hem bower wilkins hemde 4 taraflı ambilight , Hali hazırda LG g1 kullanıcısı olarak 4 senedir LG ses konusunda hiçmi geliştirmez kendini hayret ediyorum .. Bence düşünceleri şu nasıl olsa pazar bizde çok ama çok güçlüyüz istediğimiz gibi incelemede yaptırırız kim takar yalova kaymakamını durumu var adamlarda haklı sonuçta ticaret ..
77 inch aldığım model ingilterede 4200 sterlin lakin LG g4 77 inch 3400 sterlin
Ülkemizde ise durum tam tersi LG philipsten %10 daha pahalı bu nasıl saçmalık anlamadım , LG tv ler dünyada philipse nazaran %20 25 daha ucuz iken çünkü üstünde Bower wilkins ses sistemi vs kaliteli ekipmanlar var , LG burada daha pahalı insan bu saçmalığı anlayamıyor ..
Uzun lafın kısası internette gördüğünüz hiçbir review a inanmayın alacağınız Tv leri gidin yerinde kendiniz izleyin belki benim aldığım doğal görüntü sizin hoşunuza gitmeyecek ve LG g4 ün verdiği yapay parlak görüntüyü seveceksiniz bunu bilemem , Alt kısma fotolar koyuyorum bu arada kendi ayarları nasılsa o halde izledim hiçbir ayar yapmadım Ben hem üstündeki kaliteli ekipmanları ile + hem yurtdışında philipsin %25 daha pahalı olması ile lakin burada ucuz olması ile hemde görüntüdeki doğallığı + müthiş sesi ile philipsi seçtim zamanla izledikçe yorum yapacağım saygılar ..
-
Neredeki Vatan Pc gitmek lazım
-
Herkes halinden oldukça memnun zannederim. Herkese iyi seyirler. Bu tvler ile iptv yayını izleyen var mı?
-
Paralı kullanılan iptv leri bilmiyorum. Ben inat tv, byiptv pro gibi uygulamaları kullanıyorum. Sorun yok.
Merhaba çalışan uygulamaları kapatmak rami temizlemek için tv ye gömülü kendi uygulaması var tv tanılama diye geçiyor android ekranda Philips yazısına gelin en altta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bunun için "tv quick action pro" isimli uygulamayı yükledim. Açık olan uygulamaları bu uygulama ile kapatabiliyorsunuz. Geliştirici ayarlarından arka planda çalışan uygulamaları sınırlandıradabiliyorsunuz. Ama bu bana pek işlevsel gelmiyor.
65Oled809 kullanıcısıyım benim kullandığım tv 908in kırpılmış versiyonu fakat 144hz ve 2024 üretimi
908 meta panel ve ekranda Mla kaplama var 80 watt 3.1 dolby atmos hoparlörlere sahip
809 ex panel mla kaplama yok 70 watt 2.1 dolby atmos hoparlör sistemi var ayrıca stand hoparlör tasarımları farklı
55 inç 908 almayı düşünüyorum benim için ses ve yansıtmama önemli konuyu takipteyim düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X