< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 model Philips OLED908 MLA OLED panel ile 2100 nit parlaklık (11. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim alışveriş konusunda Akıl istemedim
55oled908 53bine aldım
Anakart elektik sorunlarıyla çok fazla yorum okudum ve bu yüzden iptal ettim tercihimi başka markalardan yana yaparım büyük ihtimal hepinize iyi forumlar sağlıcakla kalın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart ve elektrik konusunda sadece 1 arkadaş yazdı ve sanıyorum kendi evinde elektrik tesisatında sorun olduğu için bunu yaşıyordu. Sadece philips değil eğer tesisatınızda atıyorum, topraklama yoksa bu olayın bütün tv lerde yaşamanız normaldir. Sürekli değişken voltaj alıyorsanız yine normaldir. Bu yüzden tv nizi korumak için regülatör gibi ekipmanlar almanız lazım gibi gibi..
Bu tv de anakart ve elektrik ile ilgili bir sorun yoktur. Bunu genele yayıpta sanki bütün 908 serisinde yaşanıyormuş gibi lanse etmek doğru değildir. Ayrıca size "akıl" vermedim, "tavsiye" de bulundum. Uygulamayıp uygulamamak tabi ki sizin tercihinizdir.
Umarım tercihinizi yapacağınız diğer marka tv nizi sağlıkla kullanırsınız. İyi forumlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradaki hariç bendim gördüğüm diğer yorumlar peki ne dersiniz şimdi alayım mı bırakayım mı? 909 mu alayım yoksa 910 mu belkleyeyim :) dediğim gibi iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Tv paneli arızalı çıktı" kelimesi sadece philips e özgü değil. Ben de almadan önce araştırırken aynı şekilde Samsung ve LG de, TLC de de gördüm bu yorumları. Aynı şekilde her tür markalarda bu problem yaşayabilirsiniz.
Bundan önceki Samsung televizyonumda boydan boya çizgi oluştu. Wi fi kitinde arıza çıktı wifi ağları görmuyor, internete bağlanamıyordum. Samsung değişim vermedi. Tüketici hakem heyetine şikayette bulundum. Yine uğraştım.
Ben demiyorum ki 908 de veya 909 da problem yaşamayacaksınız, yaşayabilirsiniz. Bunun garantisini kimse vermiyor zaten. Demek istediğim şudur. 9xx modellerinde bulunan oled ekranlar üst segment oled lerdir. Burada oled alarak zaten riske giriyorsunuz. Herkes oled alacak diye de bir kaide yok. İhtiyacınız yoksa oled almayın.
Oled ekranlar hassas, kullanım şartlarına göre mağduriyet oluşabilir. Atıyorum siz full parlaklıkta tv kanallarını saatlerce izlerseniz tabi ki yanar. Veyahut ekran tazelemesi yapıldığı esnada sürekli fiş çekerseniz, tazeleme uyarılarını geri çevirirseniz yine yanmaya fırsat verirsiniz.
Siz zaten tercihinizi yapmışsınız. Ben şunu yapın demiyorum. Farklı markaya yöneleceğim demişsiniz. Ben de aldığınız farklı marka, modelin bütün olumsuz yorumlarını yine buraya atabilirim. Demek değildir ki herkes aynı sorunu yaşıyor. Sen belki yaşayabilirsin ama ben yaşamıyorum.
Elektronik işi kesinlikle şans işi. Dilerim kimse sorun yaşamasın fakat malesef yaşanıyor. Belki ben de ileride 908 de sorun yaşayabilirim, bunu kimse bilemez. Allah cihazlarımızı uzunca sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yazdıklarınızı okumaya zamanım yok kusura bakmayın ama anlıyorum sizi elinizdeki televizyon çok uzun süreler kazasız belasız kullanmanızı dilerim ve hatta çok daha iyilerini alıp kullanmanızı dilerim. Ben kendi tercihimi çoktan yaptım ve konu kapandı.
Yazdıklarım hem size hem alacak arkadaşlara bilgi vermek açısındadı. En azından bilgisi olmayan diğer arkadaşlar bu konuda bilgi edinmiş olur. Onun dışında okuyup okumamanız beni ilgilendirmiyor. Umarım siz çok daha iyilerini kullanırsınız, yeni tv nizi sorunsuz kullanmanız dileğimle.
Mağazada gördüğum en parlak oled ekran buydu. 908
Lg g3 ve g4den daha parlak göz alıyordu.
Arkadaşlar bugün şöyle bir hata ile karşılaştım ve acaba bu sorunla karşılaşan oldu mu diye buraya yazayım dedim. Kanalları sesle açabiliyoruz normalde. Fakat bugün istediğim bir kanalı sesli olarak söyleyip açmasını istediğimde, şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. "Malesef YouTube TV bulunduğun ülkede erişime kapalı" . Ne olduğunu anlayamadım. YouTube TV ile ne ilgisi var onu da anlayamadım. Kanallarda ses ile gezemiyorum.
Selamlar. Lg soundbarım ile Tv nin sesini ne yapsam senkronize edemedim. Tv ayarları felan ne yapsam olmuyor. Deneyimli bir arkadaşım var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba Philips 65oled909 modeli çok hoşuma gitti ama kullanırken led tv ler gibi rahat hareket edemezsem diye tedirginlik oldu (Sabah aç akşam kapat) gündüzleri izlenmeyecek akşam dizi, film, futbol netflix vs.olarak kullanacağım. TCL 855 modeli almıştım kasım da çok daha uygun fiyata ama paket hasarlı idi teslim almadım ve stok bitti neyse kendi hatam olmayan durumdan şimdi çok daha fazla para ödeyip tv alacağım. 909 bu aralar stok yok sadece vatan da var olumsuz kargo deneyimlerimden dolayı internet ten çok almak istemiyorum (Vatan dan aldığım 55 ekran TCL tv yi 65 e yükseltmek için cayma hakkımı kullanmak istedim kutu da bir çizik var diye geri almadılar hakem heyetinde şu an) ne yapacağım bilemedim LG alayım dedim ama aklım 909 da kaldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratimin
Selamlar. Lg soundbarım ile Tv nin sesini ne yapsam senkronize edemedim. Tv ayarları felan ne yapsam olmuyor. Deneyimli bir arkadaşım var mıdır?-Ekran ve ses
- ses çıkışı
- dijital çıkış gecikmesi
- dijital çıkış dengesi
Son ikisini kurcalayın çözüm sağlarsınız
Ürünü teslim almadıysanız kutu üzerindeki çizik sizi değil kargo firmasını bağlar. Kargoyla satıcı arasındaki problemdir. Paranızı geri alırsınız
Satın aldığınız ve elinize ulaşan ürünü kurulum yapmadan, kutuyu hiç açmadan "tekrar satılabilir " durumda iade ettiyseniz kutu üzerindeki çizik sadece bahanedir. Paranızı geri alırsınız .
Ürünü alıp kullanıp sonra iade etmek istediyseniz ve satıcı bunu kabul etmediyse işinizi tüketici hakem heyeti çözer.
909 a gelirsek meta panel oled yani piyasadaki en üst seviye oled panele sahip
Üzerinde kaliteli bir ses sistemi var
Ve Android işletm sistemi istediğiniz her uygulamayı yükleyebiliyorsunuz
Arkasındaki led aydınlatma güzel keyifli
Ekran Gündüz güneş alan bir ortamda ayna gibi yansıma yapıyor
Elektrik kesintilerine karşı hassas mutlaka akım korumalı prizle kullanılmalı ve günlük kullanımda tvyi fişini çekerek asla kapatmamalısınız.
Grundig vestel sony philips samsung hangisini alırsanız alın oled panelleri lg üretiyor yani dolaylı yoldan bir lg satın almış olacaksınız
oled panelin en kötüsü bile kaliteli görüntü verir ancak kullanım ömrü kısa olabiliyor.
C855 mini led ledler yanarsa arkasını açıp ledleri değiştirerek çözülür ama oled yanınca değişim imkanı yok o yüzden oledlerde en son çıkan jenarasyonu almak mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba hocam akım korumalı priz kablosuz olursa sıkıntı olurmu kablolu olması şart mı
Merhaba 2023 aralık ayında oled908 televizyon almıştık sıfır kapalı kutu.Televizyondan çok memnunduk aynı televizyondan 8. ay 2024 tarihindede aldık aldıgımızda sıfır kapalı kutusu yoktu teşhir televizyon satın aldık ve 909 modelide stoklara gelmemişti .2024 yılında aldıgımız 5 aylık cihaz anakart arıza verdi ve servis değişim iadesine uygundur belgesinide verdi.Vatan bilgisayar izmir bornova talep oluşturdu.Para iadesi yapmak istiyorlar bize Philips tarafı biz değişime uygunluk belgesi verdik mağaza değişim yapmak istemiyor diyor.Vatan bilgisayarda aldıgımız ürünün teşhir oludgu için değişim yapamayacaklarını belirtiyor.Televizyonu 70 bine almıştık sıfır 909 güncel modeli 120 bin olmuş aradaki fiyat farkından kaynaklı Vatanın yada Philips tarafının değişim değil para iadesi yapmak istediğini düşünüyorum.Televizyonu alırken aynı haklara sahip olacagımızı söyleyerek sattılar.Arızalanınca televizyonun fatura tutarını para iadesi yaparız diyorlar.Daha önce bu tarz bir konu yaşayan varmı?Nasıl bir yol izleyebiliriz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X