%25 Zammı Alkışlayan Sendika Başkanı Görüntülerde alkışlarken kendini kaybettiği gözlenen başkandır. Kimdir necidir bilen varsa aydınlatsın |
Silinsin (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Axessde bir kampanya göremedim. Hatta vade farksız taksit bile yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o sendikanın bir önceki başkanı şu an milletvekili, bu da ondan böyle alkışlıyordur
-
5 nereden çıktı 6 yapmıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
var mı kampanya
-
YADA
Ödemiyorsun,sonra tüvtürkten muayene için randevu alayım düyorsun,PATT karşına vergini ödememişsin bre fakir diye ekran çıkıyor,sonra paşa paşa faiziyle birlkte ödüyorsun
Faiziyle ödemekte kârlı merak etme sen :)))) %300 enflasyon %1.36 faiz :) çokomel ekonomisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
enpara 6 taksit olayını 5 e çekti artik 6 yapmiyor
baktım baktım göremedim kampanya detayında 5 olduğunu. bilgi nereden hocam tecrübe mi?
Abi 3-5 taksit olayını da fırsat olarak gördüm ya öleyim ben..
enpara kurnazlık yapmış yılların 6 taksit yazısını kampanya metninden komple çıkarmış, taksit yapılabilir bir işlem yapınca encok 5 taksit imkanı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 4 Ocak 2023; 10:57:12 > -
yok yaw gecen ödemede ziraat ve halkbankta kımler kazandı forumda araştır gör, boş yapan sensin, taksitlerle kendini avut bence buraya da gelmeyin, kazık yiyenler forumu var ise orada bulunun taksitler ancak orada yazılır.
-
Vakıfbank aylardır standart 3 taksit yapıyor enparanın ücretsiz eft,fast ve havaleden başka çokta bir esprisi kalmadı.
-
ya bende ziraat ya da halkbank kart yoksa? Hastasın olm sen. Hadi zie, manda
-
normali 3mus. sonradan taksite sayarsa 5 de olabilir ama emin degilim
saglamkart.kuveytturk.com.tr
Sağlam Kart ile MTV Ödemeleriniz Vade Farksız 3 Taksit! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-kart-ile-mtv-odemeleriniz-vade-farksiz-3-taksit-2146 -
işcep 4e böldü, ödeme sonrası anadolu sigorta kaskoda %10 indirim kodu smsi geldi.
-
Bankkart e ticret kampanyasi var 400 tl her e ticaret alis verise 30 tl toplam 150 tl...edevletten girin mtv odeme araclarim dan mtv odeyin 400 tl ustu 30 tl verdi..ptt avm den geciyor pos..e ticaret alisveris geciyor..hayirli olsun..
sonra bankkart acin sonradan taksitten ucretsiz 4 taksit yapin..
Axess kişiye özel faizsiz 5 taksit kamp göndermiş.Enpara yerine burdan ödedim.
-
Hem de çok karlı
1,36' dan 12 ay vadeli esnek hesap kredisinden toplam 100.000 TL çekip Bitcoin aldım.
Şu an net 13.466 TL kardayım.
(Yatırımsal tavsiye değildir)
Emeği geçenlerden Allah razı olsun...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X