|
Opel 2024 fiyat listesi belli oldu! İşte Kasım ayı fiyatları
-
-
Ulan 2023 ne geldi bee. Avrupa kıskancından ürünlerine zam yapıyor. Ama bizi engelleyemeyecekler. Reisin önderliğinde Lozan'dan kurtulmuş, dünyanın tek hakimi Türkiye geliyor eqdqewdqqdafafafadaSDAFAFVA
-
Resmen %100 Türk yönetim eliyle sömürge haline getirildik..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kabustan ne zaman uyanırım acaba? Mühendisken Audi almış adamım müdür oldum Corsa alamayacak duruma geldi bu nedir?
Yok yok ben şu an kaza geçirdim ve komadayım bu gerçek değil.
Uyanırım inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lozan bitti nasıl artar fiyatlar ya nasılllll
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müdür olduğun halde Corsa alamıyorsan yönetimi değil patronunu suçla !
Müdür dediğimiz ücretli bir çalışan nihayetinde, patron değilse alamaması gayet normal. Benim müdürümle aramda %20 fark var sadece.
Fiyatlar piyasaya göre uygun geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum, seni Kanal A paralel evrenine davet ediyorum. Sen yanlış Türkiye'de yaşıyorsun. Ben portaldan geçince her şey düzeldi.
-
Bütün markalar zam yaptı, ama bu PSA ( yeni adıyla Stellantis ) kadar vurguncusunu görmedim. İnanılmaz bir kar marjıyla çalışıyor. Bayileri zaten elden para almalar, komisyonlar vs. havada uçuşuyor.
Malesef ne yazık ki iş işten geçti cık cık cık ne yazılır ki bilemedim ...
Patron parayı ağaçtan topluyor nasıl olsa dimi?
Her marka kendini premium sanmaya başladı.
Insignia için üzülüyorum
Üzülme, güncel d segmenti için keş gibi araba.
TOGG varken kim alırki bunları artık. Nasıl olsa araba yok diyor ve bekletiyorlar. TOGG a yazılıp beklemek daha mantıklı üstelik bu ve artık diper arabalarda TOGG un yarı özellikleri yok. Umarım TOGG üretimi artarda artık yurtdışından gelen az özellikli pahalı arabaları artık görmeyiz.
-
A3 advanced liste fiyatı 1.053, adam astra satıyor o paraya kafaya bak
-
konu gereksiz olmuş.
Geçen hafta bir bayiiyi aradım. modellerden birini sordum. araba yok ne zaman geleceği belli değil. Bunlara tamam.
Dedim sıra yazıyor musun kapora alıyor musun ....Yok
Euro bazında parasını peşin vereyim.3-4 ay belli bir süre sonra teslim et....Yok
Fakat en vurucu cümleyi en son söyledi, onun için konu gereksiz diyorum.
"Websitesindeki fiyat listesine bakmayın . o mühim değil, laf olsun diye konmuş oraya. şu an araba olsa farklı fiyat söylenirdi zaten.gelecek araba da geldiği zamanki fiyat listesinden farklı olacak"
Böyle marka olur mu yahu. Koca Opel websitesine laf olsun diye fiyat listesi koyuyormuş.
-
şu zam haberlerini de müjde veriri gibi fiyatı belli oldu! diyerek veriyorsunuz ya ne diyim
-
Lozan bu ülkenin tapu senedi ağızdan çıkana dikkat edelim. Bunu kabullenin alım gücümüz düştü. Enflasyon kontrolden çıktı. İyi masal anlatmışlar size. Vergiler yüzünden iki arabada devlete alıyoruz.
Resmen %100 Türk yönetim eliyle sömürge haline getirildik..
|
Lozan bitti nasıl artar fiyatlar ya nasılllll
|
Ulan 2023 ne geldi bee. Avrupa kıskancından ürünlerine zam yapıyor. Ama bizi engelleyemeyecekler. Reisin önderliğinde Lozan'dan kurtulmuş, dünyanın tek hakimi Türkiye geliyor eqdqewdqqdafafafadaSDAFAFVA
|
Bu kabustan ne zaman uyanırım acaba? Mühendisken Audi almış adamım müdür oldum Corsa alamayacak duruma geldi bu nedir?
Yok yok ben şu an kaza geçirdim ve komadayım bu gerçek değil. Uyanırım inşallah |
Bütün markalar zam yaptı, ama bu PSA ( yeni adıyla Stellantis ) kadar vurguncusunu görmedim. İnanılmaz bir kar marjıyla çalışıyor. Bayileri zaten elden para almalar, komisyonlar vs. havada uçuşuyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X