|
Bildirim
Resmen %100 Türk yönetim eliyle sömürge haline getirildik..
|
Lozan bitti nasıl artar fiyatlar ya nasılllll
|
Ulan 2023 ne geldi bee. Avrupa kıskancından ürünlerine zam yapıyor. Ama bizi engelleyemeyecekler. Reisin önderliğinde Lozan'dan kurtulmuş, dünyanın tek hakimi Türkiye geliyor eqdqewdqqdafafafadaSDAFAFVA
|
Bu kabustan ne zaman uyanırım acaba? Mühendisken Audi almış adamım müdür oldum Corsa alamayacak duruma geldi bu nedir?
Yok yok ben şu an kaza geçirdim ve komadayım bu gerçek değil. Uyanırım inşallah |
Bütün markalar zam yaptı, ama bu PSA ( yeni adıyla Stellantis ) kadar vurguncusunu görmedim. İnanılmaz bir kar marjıyla çalışıyor. Bayileri zaten elden para almalar, komisyonlar vs. havada uçuşuyor.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Müdür olduğun halde Corsa alamıyorsan yönetimi değil patronunu suçla ! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
A3 advanced liste fiyatı 1.053, adam astra satıyor o paraya kafaya bak |
konu gereksiz olmuş. Geçen hafta bir bayiiyi aradım. modellerden birini sordum. araba yok ne zaman geleceği belli değil. Bunlara tamam. Dedim sıra yazıyor musun kapora alıyor musun ....Yok Euro bazında parasını peşin vereyim.3-4 ay belli bir süre sonra teslim et....Yok Fakat en vurucu cümleyi en son söyledi, onun için konu gereksiz diyorum. "Websitesindeki fiyat listesine bakmayın . o mühim değil, laf olsun diye konmuş oraya. şu an araba olsa farklı fiyat söylenirdi zaten.gelecek araba da geldiği zamanki fiyat listesinden farklı olacak" Böyle marka olur mu yahu. Koca Opel websitesine laf olsun diye fiyat listesi koyuyormuş. |
şu zam haberlerini de müjde veriri gibi fiyatı belli oldu! diyerek veriyorsunuz ya ne diyim |
|