yazdıklarında tek hata var ümmet demeliydin. |
2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan (3. sayfa)
-
-
Bilmiyorum farkettiniz mi ama başka ülkelerle ortak proje olduğunu söyledi. Muhtemelen Elon Musk dan yardım alınacak. Elon Musk zaten tüm patentlerini ücretsiz dağıtıyor.
Neden ücretsiz sorusuna Elon Musk'ın cevabını hatırlatırım;
"İçinde yaşadığımız Dünya bir Gemi gibi delinmiş, su alıyor! Siz olsanız ne yapardınız?"
-
Şaha kalktığımıza, ekonomimizin iyi olduğuna inanıyorsunuz da aya gideceğimize neden inanmıyorsunuz? Teessüf ederim. -
Bölüm sonu canavarına gelince ne yapacağını bilemezsin de tüm tuşlara karambole basarsın ya son canın varken aynı o hesap.Yerli araba yerli milli üretim yerli uçak yerli erkek yerli kadın yerli robot vs.vs.
-
Gidersek bir çok ilke imza atılacaktır, uzay bandrol vergisi gibi, hele hasbel kadar uzaylı falan bulursak onlarıda vergi ile tanıştıran ilk hükümet olma gururunu yaşarız.
-
Uzay ajanslarının bütçeleri:
NASA: 23 milyar dolar
ESA: 7,3 milyar dolar
Roscosmos: 1,7 milyar dolar
DLR: 1,3 milyar dolar
UKSA: 517 milyon dolar
JAXA: 500 milyon dolar
CSA: 300 milyon dolar
TUA: 5,4 milyon dolar
5,4 milyon dolarlık bütçeyle iki yıl sonra aya gidiyoruz
-
Alıntı
metni:Türk'ün zekasına hakarettir. Hangi zeka?
-
Aya gitmek mesele değil. Bastır parayı gidersin. O harcanacak para daha gerekli şeylere harcansın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuharremAylarAlıntı
metni:Türk'ün zekasına hakarettir. Hangi zeka?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Şubat 2021; 18:22:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 10 Şubat 2021; 17:23:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: moneyTalks_Ne alaka, ben Türkler uzaya çıkamaz diyen zihniyeti eleştirdim zaten.
Onun sanırsam düşman olduğun ırklar var ki olayı Türk ırkına düşmanlık olarak algılamış.
Bir ırka düşman olan zaten insan değildir... Düşmanlık sadece düşmanlık eden kişilere olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Şubat 2021; 18:28:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende MuharremAylar'a söyledim zaten. Cift hesap açıp, kendi kendine forumda polemik mi yaratıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 10 Şubat 2021; 17:27:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: moneyTalks_Bende MuharremAylar'a söyledim zaten. Cift hesap açıp, kendi kendine forumda polemik mi yaratıyorsun?
Tamam, ben yanlış algıladım, mesajı düzelttim.
3 yasindaki kuzenime dedim
Hass1kt1r ordan diyo -
ay'a halat atıp 80 milyon birlikte çeksek daha olası bence -
ayda medeniyet kursak ötv yi biz götürürüz o yüzden heyecanlanamıyorum.
-
Yeni bi vergi geliyor anlaşıldı.
Uzay havacılık ve 5 vergisi. -
Yahu Reis 2030 dememiş ki az sabredin olmazsa eleştirirsiniz. Şurda 2023e 2 yıl kaldı. Bu riske girmezdi girdiğine göre yapacağını düşünüyorum. 2 yıl sonra seçimde var zaten az sabredin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X