Şimdi Ara

2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir madur uzaylımız eksikti yakında onlarıda bulup ülkeye doldurmaya başlarlar artık.

• Hergün zamlarla uyandığımız ülkede bide buçıktı başımıza hadi isveç olsak neyse dicemde

O kadar kolaysa batı avrupaya ülkeleri giderdi euroya bak türk lirasına

demekki 50 yıl bu ülkenin başında akp olucak böyle haberler halkı sevindirir ben hiç fox açmıyorum artık kim ne sıkıntı çekiyorsa başka tarafa ağlasın

Maske ve kolonya ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Şubat 2021; 20:39:32 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Kalkan şey tahmin ettiğimiz gibi togg olmadı
  • uzay çalışmaları işin diğer ucu zaten bence amaç kıtalar arası balistik füze üretmek , pakistanda iş biriği yapıyorsa gayet mantıklı

• Bu işler yalnızca zeka meselesi değil, aynı zamanda bütçe meselesi. TUA'nın 5.5 milyon USD bütçesi var. Hayal kurması elbet güzel ama bu şartlarda inanmak başka bir mesele

2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan
  • Verirler parasını bir roket yaptırırlar olur biter. Artık aya gitmek ne işe yarayacaksa. Kimden oy devşirme peşindeler anlamadım. Aya gitmek eski devrin projesi bu zamanda aya giden bir ülke neyi başarmış olacak?

• moneyTalks_ kullanıcısına yanıt

Neden açıklar mısın biraz?

Alıntı

metni:
    Hele birde önümüzdeki seçim CHP ye oy verirsen, durumun çok vahim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Uzaya çıkmayı önce hayal edeceksin, sonra devlet olarak bunun altyapısını kuracaksın. Sonra eğitim ve üretim yapacaksın. Sonraki nesilin işi uzaya çıkmak.

Maksat muhalefet olsun diye konu açmanın mantığı nedir? "En erken aya nasıl gideriz"diye konu açılması gerekirdi. "Aya gidileceğine inanan var mı" diye konu açmak çağın gerisinde kalmış bir zihniyettir. Hem de Türk'ün zekasına hakarettir.

Cumhurbaşkanının bilimde ilk çığır açan Türkleri açıklamış ama çoğu Arap bilim adamıdır. Uzaya da Araplar Türklerden önce çıkacak. Zaten Araplar Mars'a araç gönderdi. Gelecekte uzay dörtlüsü millet olarak şunlar olacak. ABDliler, Ruslar, Çinliler ve Araplar..Türkler hala kısırdöngü içinde siyasi kavga içinde. Ortada Çılgın Türkler" yok "Tembel Türkler" var.

2023'de dediğini yapmaz değil yapamazsa diye düşünmen gerekir.. O yolda çalışmaya devam etseme çıkar dersin ki neden aya çıkamadınız. Biz aya çıkacağız dersiniz. Bayrağı devralır ilerlersiniz siz de çıkamazsanız, sizden sonrakiler bayrağı devralır, onlar aya çıkar.

Aya gitmek için önce hayal etmeliyiz, biz daha hayal aşamasındayız.

AK partili Selçuk bayraktar İHA siha insansız uçak yapacak
    CHPli bir kişi insansız deniz aracı savaş gemisi yapacak
    İYİLi bir kişi insansız kara savaş aracı yapacak
    MHPli biri kıtalararası balistk füze yapacak
    Falan partili atom bombası yapacak
    Falan partili ışık hızında uzay aracı yapacak

Herkes bir şey yapacak, hepimiz bir şey yapacağız. Hepimizin yapmış olduğu şeyleri Türkler yapmış olacak. Uzay dörtlüsünün yanında beşinci millet adı olarak yer almak istiyorsak tabi

Kardeşim bunların hiçbirine gerek yok. Basacaz parayı 2023'te aya çıkacaz.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Nedenini Muharrem İnce, CHP den istifa konuşmasında çok güzel açıkladı. İzlemediyseniz buyrun izleyin;

Dakika 3:35 den itibaren...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 10 Şubat 2021; 20:11:30 >
  • Tek bir sorum olacak: Neden 2023?

• moneyTalks_ kullanıcısına yanıt

Ben çmorlar gibi parti veya görüş fanatikliği yapmıyorum. Birey olarak İmamoğlu'nu ve Yavaş'ı destekliyorum. Bu ikisi tüm chp'ye, hatta muhalefete bedeldir. 20 senedir ülkenin ağzına dışkılıyan adamlara hala oy verip evet abi bu sefer düzeltecekler ülkeyi demekten daha aptalca bir haraket var mıdır? Türk ırkı zeki olsa ülke bugün hala bu halde olmazdı. Bak batı'nın zeki milletlerine, iktidardakileri beğenmediklerinde ertesi seçim değiştiriyorlar hemen. Daha geçen ay iban atıp halktan dilenenlerin uzaya çıkmasını beklemiyorlar.

• Can çıkar huy çıkmaz demişler:

2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.