Şimdi Ara

2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayaldi gerçek oldu :)) Çokomelli damat demişti inananı olur elbet :)))

• Komedi filmi var dediler geldik 🤣
  • Faturalara eklenecek uzay vergisine hazırlanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Ne 2023 müş arkadaş

bahçeliyeözendim ben de.. 2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan 

2 nin yanındaki 0 solda, sildik ne kaldı? 23

2023 ün içindeki 0 ı da sildik, ne kaldı? 223

2023 ün içindeki rakamları topladık, ne yaptı? 7

2 nin yanındaki 0 da sağda, sildik ne kaldı? 2

2 ve 7 i topladık, ne yaptı? 9

9 ile 223 ü çarptık, ne yaptı? 2007

2007 den de 7 i çıkarıp, 23 ile topladık mı işte bize 2023..

bence gideriz gibi geliyor.. 2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan 

• Wowturkey trolleri bayağı inanmış. Millet işsiz bunların işi gücü propaganda, algı operasyonu, toplum mühendisliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne 2023 yılıymış arkadaş doğalgaz çıkarıyoruz , uzaya gidiyoruz sırada ne var acaba merakla bekliyoruz

• Uzay gemisiyle doğalgaz arama çalışmalarına başlarsak şaşırmayın
  • Bana gerekli meglagı verin sizi istediginiz yere götüreyim sordan o teknoloji varmı yok altyapı varmı yok arge varmı yok ne var seçim sevdasına milletin vergisini çarçur etme

• ABD Çin Rus bunların büyük oyununu aya çıkarak bozuyoruz ABD daha ayda 4 şeritli yok yapamazken biz 6 şeritli yol yapacağız ilk yerli ve milli olan AYasofya camisini AYA taşıyacağız ve ilk olarak yine Moon Tower avm yi milletin nerelerine neler yerleştireceğiz diyen Cengiz Holding ile beraber çalışacağız Ay’da

• 2023 de aya sert iniş hedefi çok da uçuk bir hedef değil. Dalga geçilecek bir durum yok, sadece iddialı olmuş.

Uzay ajansı başkanı da gayet kaliteli bir insan yeterli desteği bulurlarsa bu hedefler birer birer gerçekleştirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 10 Şubat 2021; 4:42:3 >
  • onu bilmem de ay vergisi gelir bir ay parası ödersiniz artık
  • Ümmet uçuşa geçicek dedik inanmadınız ..2023 de bu ummt uçar kimse tutamaz2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan 

• BECEREMEZLER.

Bu kadar acik ve net. Neden?

Bu isler biat eden degil sorgulayan aydin zihinler, egitimli yaratici beyinler, ozgur ve ozerk universiteler, fikri ve vicdani hur bireyler, liyakate dayali bir sistem, dogmayi degil akli ve bilimi esas alan yonetim, kucaklayan birlestiren liderlik gerektirir. Imam-hatip kafasiyla, sakirt zihniyetiyle, biat-torpil kulturuyle, kutuplastirici nefret siyasetiyle olmaz bu isler. AKP'nin hamuru bu.

Keske becerseler. Keske su soyledigimi bana tukurdugum yerden yalatsalar, yeminle mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 10 Şubat 2021; 7:59:8 >
  • adam mekik yapıp uzayamı çıkacağız dedi. helede kemal abi varken.2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan  kemal abi: ne işimiz var orada dermiydi.2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 10 Şubat 2021; 7:42:56 >
  • Bi yandan yorumlardaki yapamayız edemeyiz deyip kendilerini ve ülkelerini küçümseyenlere tilt oluyorum diğer yandan bunlara bu fırsatı bu hakkı veren hükümete sinir oluyorum

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

Gidebildiler mi acaba?Komple yalan.

Uzaya çıkış yok.

• Biz zaten hep uçuyoruz aya uçmuşuz çok mu...

• 2023’ te ay’ a gidiyoruz varmı inanan
  • BAŞINDA 2023 yazan hiç birşeye inanmıyorum. Bu tür çalışmalar olması tabi ki gurur verici, ama aynı cümle içinde tayyip ve 2023 geçince pek inandırıcılığı olmuyor.

• Memlekette ne olacaksa 2023 u gösteriyorlar.baska bir yıl artık yok bunlar için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.