Şimdi Ara

2023 YKS Günlüğüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, burayı bu sene yks sürecimde günlük olarak kullanmaya karar verdim. Açıkçası anonimlik beni rahat hissettiriyor. Çünkü yks konusunda garip bir vaka mıyım bilmiyorum ama kendime garip geliyorum. 2021 yksde üniversiteye yerleştim ve bu seneyi hazırlık okuyarak geçirdim. (Bu sene üniversite kütüphanesinde gizli ders çalışacak gibi duruyorum) Olduğum üniversite kötü bir üniversite değil aynı şekilde bölüm de.. Fakat ne olursa olsun insan bulunduğu ortama kendini ait hissetmiyor ve bulunduğu konumdan dolayı yetersiz hissediyorsa etrafında iyilik, güzellikler olsa da gözünü kapatıyor. "Aklın hazır değilse göz görmezmiş" bu cümle benim durumumu bana göre tam olarak açıklıyor. Üniversiteye hazırlanırken bence bu kadar önemli olduğunun farkında değildim. İçinde olduğumda daha çok farkında oldum ve bir sene tüm enerjimi buna ayırmaya karar verdim.

Açıkçası zamanında eşit ağırlık 27k yapan bir öğrenciyim. Temelim var, başlangıcımın çok düşük olacağını düşünmüyorum. Hedefim Boğaziçi İşletme. Ben ilk 100'e gireceğime eminim :D

Burayı hırslarımı, heveslerimi, çözdüğüm kitapları, günlerim nasıl geçtiğini, bunaldığımda neler yaptığımı paylaşmak için kullanıyor olacağım. Belki bu süreçte beraber hırslanır ve beraber ilerlediğimiz zamanlar olur.

Şu an ingilizce için başka bir sınava yoğunlaşmış durumdayım fakat bu 2 hafta sonunda bitecek. Bu iki haftayı kendime çalışmaya ve hedefin peşinde yorulmaya başlangıç haftası olarak görüyorum. Kitaplarım ve programım hazır. Kendimi çok yoğun tempolara zamanında alıştırdığım için zorlanacağımı düşünmüyorum bu nedenle 9-10 saatlere kolaylıkla çıkabileceğimi düşünüyorum. (Bölümüm zor değil ve 1. sınıf derslerindeki matematik neredeyse ayt mat :D)

Not: Kullanacağım kaynaklar

TYT Matematik - 345 ve 3D

Türkçe - hızverenk ve 345

Geometri - Geometrinin ilacı ve acil geometri

Kimya - hızverenk ve palme

Biyoloji - hızverenk ve palme

(Eşit ağırlıkçı olduğum için dönemin başından fizik çalışmamaya karar verdim. Açıkçası son dönemde en çok çıkan konulara bakıp özellikle üzerine yoğunlaşmamayı düşünüyorum. Sosyal kısmında da ayt sosyalle paralel gittiği için ayt ile beraber götürmeyi düşünüyorum.)

Planlarıma göre 70 gün sonra ayt ye geçeceğim. Öneriniz varsa duymak çok isterim, şimdiden çok teşekkürler.

(Tüm sene beraberiz :D)

• Up bende ea mezun derece denicCz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başarılar dostum, beraberiz bu sene 

• Başarılar hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başarılar dilerim :3

• tesekkurler dostlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    2 yıl önce açıldı
    2024 KPSS GÜNLÜĞÜM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.