Lafı uzatmadan direkt konuya gireyim öngörülerimi sıralıyorum 1) Sınav 2020 ile aynı gelmeyecek birçok konuda farklılık gösterecek o covid zamanını hatırlayın dünya çapında büyük bir kaos yaşandı ve ösym muhtemelen öğrencilerin evde daha iyi çalışacağını tahmin edemedi, pandeminin küresel boyutu ve korkutucu ölümcül tarafı olması nedeniyle çoğu kişinin saldığını düşündü ondan dolayı kolay ayarda sınav hazırlattırdı. Bu seneki sınavda ise çok daha dar bir alanda gerçekleşen bir olay nedeniyle bu konu çıkarma cart curt yaşandı yani ösym böyle bir hataya düşmeyecektir sorulan soruların zorluğu 2019 seviyesinde olacaktır. Kimse 2021 gibi boru bir sınav da beklemesin ösym tarihinin en büyük hatasıydı o sınav. 2) 2020 yksdeki gibi ilk 10 soru tyt ayarı olmayacak karmaşık sayı sorusu teke düşecek geo soruları da üçgen dörtgen değil daha çok çembere ve nokta,doğru analitiğine kayacak 5 trigo sorusu gelirse şaşırmam dizi ve logdan toplam 5 soru bekliyorum parabol en az 1, 2. derece denklem en az 2 , eşitsizlik en az 2 bekliyorum. ebob ekok ve sayı basamaklarından yine en az 4 soru gelecektir. Her sene olduğu gibi 1 binom ve 2 pko gelecektir. 3) Diğer bir gerçek ise LTİ çıkarıldığından dolayı matematikte çoğu kişi sınav nasıl gelirse gelsin 35+ yapacaktır fen ise özellikle bio ve kimyada detaya vurabilirler fizikten ise 11 fiziğine iyi bakılmalı özellikle elektrik,newtonun hareket yasaları,bağıl hareket ve düzgün doğrusal hareket sular seller derecesinde bilinmeli. |
Bildirim