Şimdi Ara

☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
43
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim 😊 Funtouchu sadece cihazı almadan önce bir avm de gördüm deneyimledim çok basit bir arayüz. Yaptıkmi yaptık gibi bir şey olmuş. Origin os çok daha gelişimis bir arayüz. Volkan Manav globale de OriginOs geleceği ile ilgili bir şey paylaşmıştı. Umarım gelir diyelim. Ki şöyle bir durum var. Kamera dışındaki her şeyi oyun uygulama sosyal medya vs orta segment ten amiral gemilerine kadar bütün cihazlarda yapabilirsiniz, hiç biri üzmez. Fotoğraf konusuna biraz meraklı biri olarak telefonların kamera performansı ile ayrıştığını düşünüyorum artık. O zaman x100u niye almadınız diye sorarsanız x200pro ya kayıt çıkma ihtimalinin olmasından dolayı. Velhasil bu cihazın kamera donanım ve yazılımı için kayıtsız İngilizce bir cihazı kullanmayı göze almışım OriginOs ile değilde funtouch ile kullanmak zorunda kalsam yine kullanırdim :) çok abartmamak lazım bu işi telefonu ilk aldığızda ayarlara girip kendinize göre duzenledikten sonra arayuzle çok bir işiniz kalmıyor zaten. Gün boyunca uygulamar içinde dolanıp duruyoruz arayuzle muhatap olacağınız tek yer bildirim sekmesi, oda ne kadar kötü olabilir ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt
    mediatek işlemciler eski android gibi zamanla şişiyor hocam, sebebi de thermal throttling

bunun ilgili testleri de var nette, yük altında %40 civarı performans kaybı yaşatıyor

ben Qualcomm dışında işlemciye ısınamadım, apple tarafina girmiyorum ios'tan dolayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SakinOlSapiyon kullanıcısına yanıt

Merhaba

Kamera o kadar iyi ki Funtouch'a bile katlanirim diyorsun anladığım kadarıyla 😅

İyi Forumlar

• freeboyy kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hocam Dimensity 9000 kullaniyorum stres testi sırasında %99 performansını koruyor. 🫡

MediaTek Dimensity serisi hem çok verimli hemde cok performanslı

Geriye kalan G ve H serisini çöpe at gitsin 😀

İyi forumlar

Test ortada hocam, elite %79 stability, d9400 %49

%30'luk fark var arada

Mediatek ghz vs olarak performanslı işlemciler çıkarıyor ama ince işçilik dediğimiz yük altı, tt gibi süreçlerde çuvallıyor

Daha çok yolları var

☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️

Evet öylede denebilir 😅

Merhaba

hocam buda benim telefon Dimensity 9000 var içinde, ben bu konuda şunu anladım, telefonu üreten firma isterse stabil yapabiliyor demek ki 🫡

İyi forumlar

☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️

Biraz fanboyluk yapayım durun :D

Tek oynadığım oyun mobile lagend saatlerce oynasamda herhangi bir performans düşüklüğü hissetmedim. Keza pubg oynayan bir arkadaşta oyun performansının çok iyi olduğunu bildirdi. Ya işlemci çok güçlü %50 stabili kaybetmesine rağmen bir performers düşüklüğü hissettirmiyor. Yada bu tarz testler gerçek kullanıcı deneyimi ile alakalı tutarlı sonuçlar veremiyor. İşlemci, güç tüketimi olsun verimlilik olsun performers olsun ne istediysem veriyor. Son kullanıcı içinde önemli olan budur sanırım.

Vay be snapdragon değil diye listeden telefon çıkartan ben mediateki övüyor. Bakalım daha neler göreceğiz :)

• Honor Magic 7 pro var bende
    Tercih etme nedenlerim:
    Snapdragon işlemci (MTK sevmiyorum)
    7 yıl güncelleme garantisi.
    Üst düzey kaliteli hoparlör
    Full aksesuar olarak gelmesi. (Ayri ayrı almak saçma)

• valla beyler ben de bu sentetik testlere, benchmark'lara pek inanmam ama mediatek b.klayan test görünce atladım :D

mediatek pişmanlıktır aga, sd'dan devam

Merhaba

Hocam haklısınız bende testlere odaklı biri değilim. Kullanıcı deneyimimdeki olumlu sonuçlardan dolayı Mediatek benim için bir dezavantaj degil avantajdır ama Snapdragon olmasa Mediatek bu seviyelere de gelemezdi. Rekabet her zaman iyidir.

İyi forumlar

Hocam vivo x200 pro fiyatı şuan 70.000 TL ve fiyat avantajı artık kalmadı. Mediatek işlemci bence güzel amenna ama snapdragon bu işin NVIDIA sıysa Mediatek ancak AMD si olur. İşlemciler arasında ciddi fiyat farkı var ama honor çok daha ucuz, sırf kamerası için bu kadar fark verilir mi ben vermem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theenjoyment -- 28 Mart 2025; 12:19:16 >
  • Oneplus 13 tercih sebebim
    6000mAh batarya
    16gb Ram
    Elite işlemci
    54.000₺ fiyatı (aldığım zaman)
    %0 faizle Ing Bank kredi

• theenjoyment T kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hocam dediklerinize kısmen takılıyorum. Özellikle de fiyat konusunda daha agresif olmasını en azından Honor gibi olmasını isterdim.

Honor Magic 7 Pro gibi bir Amiral gemisi varken ve fiyat diğer rakiplerinden daha da aşağıdayken insan başka telefon seçmek istemiyor taki X200 Pro'nun kamerasını görünceye kadar 😆

İyi forumlar

• ogzsrt O kullanıcısına yanıt

Merhaba

OnePlus eskisine oranla popülerliğini yitirmiş gibi, Anakonusunda da cok aktiflik yok. Cihazda bir sorun olduğunu sanmıyorum ama insanlar tercih mi etmiyor acaba

Teknik özelliklere bakınca dolu dolu beğeniyorum ben şahsen. Güle güle kullanın hocam

İyi forumlar

• Arkadaslar merhaba, 2.5 aydir OnePlus 13 16/512 EU versiyonu kullaniyorum. Eger bir sorunuz merak ettiginiz bir sey varsa cevaplayabilirim. Yaninda orjinal 120W sarj alet, OP buds pro 3 kulaklik ve kendi orjinal fiber aramid kilifiyla kullaniyorum.

Turkiye'ye pek getirmemisler hocam sanirim ondan. Cihazla ilgili 2 sorunum var 1 cok buyuk 2 ise sosyal medya kamera entegrasyonu cok basarili degil ozellikle on kamera.

• Bu sene amiral gemilerinde çok büyük değişiklikler olmamış gibi, bir sonraki amiral gemilerinde çok daha rekabetçi ilerlemeler kaydedileceği söyleniyor. Ben de bu yüzden bir sonraki nesilden yeni telefon almayı planlıyorum. Ne düşünüyorsunuz?

• Eduardo Salamanca kullanıcısına yanıt
    hocam neyi değiştireceklerin allah aşkına, elite işlemci neredeyse 1ghz zıplamış gen3'e göre, ddr5x, ufs4.0 ve 4.1 kullanilıyor zaten

gelişme diye boş yapacaklarına eldekine koysunlar o teknolojileri

bu sene orta seviye cihazların hiçbirine ortak karar almışlar gibi kablosuz şarj koymamışlar, 13r, iq13, ace5 vs

xiaomi zaten hyperos ile dert sahibi eder

bekleyecegiz mecbur ama bunlara da güvenmem, elite 2 çıkarır, 4000 batarya ile gönderirler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.