Xiaomi arayüz işini beceremiyor. Hem stabil değil hemde hiç güvenli hissettirmiyor. Bir daha asla almam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️ (4. sayfa)

-
-
Bende s24 ultradan s25 ultraya geçtim 10 gün oluyor özellikle ekran,ısınma,pil süresi ve hoparlör kalitesinde önceki modele göre gelişme gösterdiğini hemen gözlemledim s24 ultrayı değiştirmemdeki en büyük sebepte basit işlemlerde bile durduk yere ısınmasıydı bendeki cihaz mı sorunluydu bilmiyorum bu konuda rahatladım doğrusu ayrıca magic7 proyuda baya deneyimledim mağazada oda güzel cihaz hoparlörü olsun sağlamlığı olsun ekran özellikleride güzel ayrıca önde iphone gibi çift kamera olmasıda avantaj fiyatıda çok daha uygun hatta hepsiburadada takasla 8 bin tl gibi fiyata alıyordum ama gerek ilerde takasta değerlendiremeyecek olmam gereksede kamerasının fotoları samsungtan bile daha fazla işlemesinden dolayı s25 ultraya kaydım kamerası beni soğuttu açıkcası ayrıca 4k 120 fps olmamasıda bir eksiklik bu seviyedeki telefon için şu da var bu listedeki her telefon kullanıcısını memnun eder tepe modeller sonuçta ben yinede ilk sıraya bir bütün olarak düşünürsek s25 ultrayı koyardım tasarım olarakta daha rafine ve hoş duruyor diğer telefonlardan tek eksi yönü kaleminden bluetooth özelliğinin kaldırılması diyebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba
Güvenden ziyade telefonun kontrolü da sanki bende değilmiş hissi oluşturuyor. Benim yaptığım ayar kendiliğinden değişiyorsa ben o telefonu bir sistem ile paylaşıyorum demektir.
Xiaomi şirketi içinde/dışında olsun fark etmez. Güvenli ya da güvensiz olsun fark etmez kontrol bende olsun istiyorum.
Xiaomi mi A3 aldim 2020 yılında AndroidOne programının Xiaomi kanadındaki en güçlü adayıydı. Halen ara sıra kullanıyorum. 5 yıldır batarya bile değiştirmedim saf android yüklü olduğu için bence uzun ömürlü oldu. Bataryayı yenilesem daha götürür ama X12lite daha güçlü daha güncel olmasına rağmen kullanırken yoruyor beni.
İyi forumlar
-
Hm7p ile alakalı bugün bende ufak çaplı bir test gerçekleştirdim
İnceleme videolarında vardı,
antenlerin konumu ve çekim kuvveti ile alakalı
Asansöre binip 11. kata çıktım ve asla kesilmedi hatta enteresan gelebilir asansörde değilde sokakta gibi sesli görüşmem devam etti :)
normalde kullandığım cihazlar da konuşma kapanmaz ama sesimi alamazlardı
Sizlerinde denemesini tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu guzel olmus..Amiral gemisi kullanmayali epey olmustu,en son Samsung Note 4 kullanmis ,sonrasinda hem Samsung a hem de tepe model kullanmaya veda etmistim..O zamandan beri Xiaomi kullaniyordum ama artik bu markadan da sogumaya baslayip Realme gt7 proyu takibe almistim..ayrica sonrasinda cikan `gt 7 pro racing edition` i da merak ediyordum fakat onun da globale gelmeyecegine kanaat getirerek birkac gun once gt7 pro ya gecis yaptim..Xiaomi sahiden eziyetmis
Poco F6 Pro yu gozume kestirmistim gecen sene ama batarya omrunun vasat oldugunu gordukten sonra vazgecmis ve Redmi Note 14 pro plus i beklemeye baslamistim.Ama ters kose yaparak 6200 luk pili kirparak globale cikarttilar ; yeni poco serilerinin de bu konuda husrana ugratacagini tahmin ediyordum ve oyle de oldu zaten..Ben de gozu karartip hem marka hem kategori degisimine karar verdim..
Henuz tam olarak kullanmaya baslayamadim,islerimin yogunlugu yuzunden eski telefondaki (Poco F5) data ve yedeklerimi aktaramadim, bayram tatilinde simkart takip kullanmaya baslarim sanirim..Henuz wifi ile kullaniyorum (muzik,youtube,kitap okuma vs) ama en cok memnun oldugum konu pili..6500mah sahiden maraton kosucusu gibi..2 bucuk gunde bir sarj ederim sanirim, F5 i 1.5-2 gun rahat kullaniyordum..(bu arada f5 ten epey memnunum batarya omru haric)..GT7 Proyu pek kullanan yok sanirim,o nedenle aksesuar (kilif ,ekran koruyucu, yedek sarj cihazi vs.) bulmak da zor..ilerleyen gunlerde GT7 PRO ile ilgili tecrube ve dusuncelerimi yazarim buradan..
-
HM7P beyaz renk hepsiburada stoklarına gelmiş, 58.5K fiyatı, tablet hediyesi devam ediyor. yarın mağazada kanlı canlı inceleyeceğim, muhtemelen tercihim bu cihaz olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Grambel34
Hm7p ile alakalı bugün bende ufak çaplı bir test gerçekleştirdim
İnceleme videolarında vardı,
antenlerin konumu ve çekim kuvveti ile alakalı
Asansöre binip 11. kata çıktım ve asla kesilmedi hatta enteresan gelebilir asansörde değilde sokakta gibi sesli görüşmem devam etti :)
normalde kullandığım cihazlar da konuşma kapanmaz ama sesimi alamazlardı
Sizlerinde denemesini tavsiye ederimAnten kalitesi telefon araştırırken akla gelmeyen ancak alıp kullanırken bizleri çok ciddi etkileyen konulardan, onun dışında şarj dayanımına da etki ediyor
iPhone 16 promax
S24 ultra
S25 ultra
Vivo x200 pro
Honor magic 7 pro
Pixel 9 pro xl
Oneplus 13
Xiaomi 15 ultra
Bu cihazları kullanmış biri olarak pixel 9 pro xl ve oneplus 13 beni benden alan cihazlar olmuştur. Özellikle pixel imei atılması fiyatı ile rakipsiz bırakıyor oneplus 13 ise özellikleri ve muhteşem ötesi ekranı yazılımı ile çok farkli bir cihaz olmuş.
Tavsiyelerim bu yönde
Hocam bu cihazların kullanıcı deyimi olarak artı ve eksi yönlerini de yazabilirmisiniz çünkü kağıt üzerinde iyi görünmesi ile kullanıcı deyimi arasında oldukça farklar oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu çok uzun bir mesaj olur hocam msuait zamanda yazayım etiket veririm size
Hocam göz koruma özellikleri söylendiği gibi var mı? Yani kullanılabilen farklı güzel özellikler denebilir mi çok dikkatimi çekmişti inceledigim dönem
Çok iyi olur hocam valla bir anlık gazla gittim x200 pro aldım çokta memnun kalmadım açıkçası. Model değiştirme ihtimalim var. Yorumunuzu bekliyor olacağım. Kullanıcı deneyim mi çok önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: Sw0rd34
Hocam göz koruma özellikleri söylendiği gibi var mı? Yani kullanılabilen farklı güzel özellikler denebilir mi çok dikkatimi çekmişti inceledigim dönemHocam bende defokus göz koruma ve doğal ton açık kullanıyorum, bunların dışında polarize ışıkla göz koruması vs vs gibi şeyler de var. Açıkçası önceki telefonumda bazen gözlerim ağrıyordu ekranı en sarı moda alıyordum özellikle akşamları. Gözleri en fazla yoran şey mavi ışık ve PWM diming. PMW konusunda da en iyi ekran HM6P ve HM7P sanırım. şu videoda karşılaştırması var.
Smartphone Display Flicker Comparison - 4320Hz vs 1920Hz vs 480Hz vs 246Hz PWM Dimming
-
Benim için amiral gemisi öncelikle saf güç demektir.O yüzden işlemci kesinlikle Snapdragon olmalı özellikle oyun performansı için.Amiral gemisi telefonun herşeyinin eksiksiz olması lazım.Ör. bana göre Vivo x200 pro tam olarak amiral gemisi değil.İşlemci gücü olarak rakiplerinin çok gerisinde arayüz vasat yapay zeka özellikleri çok kısıtlı.Honor, Samsung,Oneplus ve Xiaomi bu listede ki bence en iyileri özellikle Honor eksiği yok fazlası var.İşlemci,arayüz,yapay zeka,kamera,7 yıl güncelleme herşeyiyle çok ön plana çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 29 Mart 2025; 3:7:42 >
Tensor G4'ün durumu nedir hocam. Bildiğim kadarıyla Samsung üretiyor. Hiç güven vermiyor bana.
Fiyatı yurt dışında korsan sitelerde S24U ile aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 29 Mart 2025; 7:29:29 >
Merhaba
Honor, bu çizgiyi bozmadan devam ederse ciddi bir kitleyi etkileyecek ve baya popüler olacak. Adamlar güzel cihaz yapmışlar.
HM6P, fiyatı düşük olsa mesela tercih edilebilir.
İyi forumlar
Konuyu okuyunca honor7pro çok meraklandırdı brni alıp kullanasım geldi. 2. Telefon olarak google pixel 9 pro alıcaktım ama çok kararsız kaldım
Merhaba
Hocam X200 Pro'nun neyinden memnun kalmadınız, bizimle paylaşırsanız seviniriz 🫡 Bilgi alışverişi olur.
İyi Forumlar
Güzel konu olmuş bence iyi düşünülmüş
Şuan X100 Pro kullanıyorum, Şahsi fikrim X200 Pro modeline 70K verileceğine kesinlikle 50-55K fiyatlara X100 Pro almak çok daha mantıklı şuan için, Aradaki 15K az para değil çok daha iyi kullanılabilir ve tele kamera ve video dışında geliştirme yok, Kaldıki X100 Pro'nun tele kamerası'da fazlası ile iyi ve ana kamera 1 inç yakın çekimde yapılabiliyor bir noktaya kadar ve buda detay fazlalığı anlamına geliyor.
Bu arada küçük modeller hep ilgimi çekiyor özellikle Pixel 9 pro gibi bir model mesela.
-
Merhaba
Hoş geldiniz hocam, X100 Pro halen çok güçlü bir cihaz begeniyorum ama bi tık bence vivo'nun fiyat politikasını iyileştirmesi gerek.
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X