< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️ (6. sayfa)

-
-
Hocam teşekkür ederim. Keşke imkanınız olsa. Ben bu durumu iOS un yazılımına(ekosistem olarak android kadar geniş markalara sahip olmadığı için ve her yerde kendi işletim sistemini en pürüzsüz ve stabil yapmasına bağlıyorum. İşitme cihazları, aynı AirPods gibi kusursuz bir şekilde çalışıyor. AirPods nasıl göreve sahipse hepsine sahibim. Apple bu konularda kusursuz hakkını yiyemem. Anlayacağınız benimki leyla ile mecnun gibi sadece kavuşulmayacak bir aşk hikayesi androidle aramdaki ilişki 🤣🤣. Teşekkürler her şey için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
İnşallah kavuşursunuz androidle hocam
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
🖐🏻 İyi bayramlar 🫡
Bu konu ne kadar guzel bir konu olmus yaa her amiral grmisinin artilarini eksilerini objektif bir sekilde gakip edebiliyoruz bende oneplus 13 ile hm7p nun arasinda kalmistim hm7p dan yana kullandim sandimi.ama telefon henuz grlmedi 13 u alacagim fiyata hizli sarj aleti + kapak + tablet + bir miktar para artilarinin olmasi tercihimi etkiledi ama takiptryim hala ozellikle ikisini de kulananlqrin yorumlarini ac kurt gibi okuyorum :)
Herkese iyi forumlar bu arada teelfonjm oneplus 8 pro ve telefon hala cok guzel bataryasi yok tr de sanirim batarya degistirebilsem telefon dusunmeyedebilirim 2 bucuk saat ekran suresi aliyorum artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Op13 özellik olarak daha önde bariz ancak "1 telefon alıp 3-5 sene piyasadan çekileyim" mantığındaysanız benim gibi hmp7 de 7 yıl güncelleme+elite işlemci ile üzmez sizi, takılmayın bence. bir de op'ın distribütör, yedek parça vb sorunları var tabi uzun vadede
ben de yd f7 pro alıp çekilecektim ama kablosuz şarj yok ve hyperos düşündürüyor,bekleyelim bakalım
Merhaba
Teşekkür ederim hocam. Konu gerçekten güzel oldu.
OnePlus 13 ve HM7P. Bu iki cihazı da gerçekten beğeniyorum ama son zamanlarda Oneplus popülerliği azalmaya giderken, Honor popülerliği artmaya başladı.
HM7P kullanıcısı daha fazla olmakla birlikte bayramdan sonra, bu konuya OnePlus 13 kullanıcılarının da yorumlar yapacağına inanmaktayim.
İyi bayramlar, iyi forumlar.
Op13 de daha fazla ne özellik var ki?
510ppi, 2k, ltpo amoled ekran, hdr10, hdr10+, 6000 batarya, +4gb ram
tabi op'ın kutudan da adaptör, kılıf vs çıkmıyor ve güncelleme 4 yıl, distribütör servisi de sıkıntı
Hyperos2 ile bir tık toparlarlar denildi
Bu sefer simgelerle ikonlar ve klasörleri
bit kadar yaptılar, bildirimler ile alakalı sorunlar baş göstermeye başladı,
Xiaomi bu tarz eylemleri değişken yapmalı,kişiselleştirme olmalı
istenilmeyen uygulamalar kaldırılmalı ve kişiye tercih hakkı verilmeli...
Cihazınızı iyi günlerde keyifle kullanın 👋
Hocam 2k ve 1.5k pek fark edilebilir değil aslında. Kayda değer tek fark 4gb ram o konuda haklısınız.
-
Evet ses hoparlör harici güzeldi.global romlu olana göre çin rom lu olanı daha iyi bence
Merhaba
X200Pro gerçekten güzel bir kamera telefonu ama o fiyatla ne kadar alınır merak konusu
İyi forumlar
Merhaba
Gemini Yapay zekasının "Nano" versiyonu var. Nano versiyonunun en büyük özelliği internet gerektirmeden chipseti içinde bulunan NPU'yu kullanması.
Bunun için telefona "Android AICore" uygulaması yüklenmesi gerekmekte ve galiba yanlış araştırma yapmadıysam "Snapdragonlu Samsung 24 serisi ve sonrası" cihazlara destek veriliyor.
S24 serisinden veya S25 serisinden cihazi olan arkadaşlar konu hakkında bilginiz varsa detayları yazarsanız sevinirim🫡
İyi forumlar.
510ppi, 2k dışında önemli bir özellik göremedim. Son kullanıcı diğerlerini anlamaz bile.
herkese merhaba..kullananlara bir sorum olacak bu cihazlarla ilgili; eski cihazlarınızda kullandığınız favori uygulamalari (apk olarak,g.play harici) yüklediğinizde uyumsuzluk sorunu yaşıyor musunuz? gt7 pro da bu sorunu yaşıyorum,android versiyonu mu yoksa işlemci nedeniyle mi bilmiyorum,eski cihazim xiaomi poco f5 ti ve android 13 ile kullaniyordum,onda kullandığım apklarin yüzde 80 ini gt7 pro ya yükleyemedim..benzer sorun yaşayan var mı cihazlarında?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 1 Nisan 2025; 22:37:36 >
-
Düz pixel pro mu yoksa xl mı acaba sadece pro yazmışlar ama test cihazı xl olsa daha iyi olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X