Şimdi Ara

☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
41
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba

Hocam öncelikle güle güle kullanın. Benim en çok merak ettiğim kamera özelinde "Hasselblad" Renk kalibrasyonu işe yarar bir özellik mi?

Diğer markalar farkli farkli lens ve fotoğraf üzerine kurulu sirketlerle ortak bir çalışma için de OnePlus 13 ile Hasselblad iş birliği ne kazandırıyor bize

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObjektifEye kullanıcısına yanıt

hocam valla ben amator fotografciyim kendisi cekip hallediyor... acikcasi kamerayi seviyorum ozellikle 3. update ten sonra kontrast problemi de duzeldi. Eger deneyebilecegim manuel ayarlar varsa soyleyin bana cekip buraya yukleyeyim.

• ObjektifEye kullanıcısına yanıt
    Hocam bir önceki mesajım hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Mesela iPhone 17'nin ön kamerasında önemli geliştirmelerin olacağı söyleniyor, bu benim için bayağı önemli. Ekranların kalitesi de hem görsel açıdan hem de yenilenme hızı açısından daha iyi olacakmış.

• Eduardo Salamanca kullanıcısına yanıt

Merhaba

Apple yeni birşey denerse Samsung'da aynı oranda radikal değişiklikler yapıyor.

Ama çinli üreticiler daha bağımsız sektöre bağlı değiller. İnandıkları şey neyse onu yapıyorlar

Ben Samsung'tan bişey beklemeyi bıraktım artık ama yine de büyük bir kitleye sahipler.

Yenilik konusunda Çinli üreticiler daha cesaretli 2026 da yenilik gelecekse Çinlilerden beklerim

Beklemeniz ya da beklememeniz gerek diye kesin bir şey söyleyemem ama şuan ki cihazlar sizi heyecanlandırmiyorsa beklemeniz daha olumlu tabi. En son sizin karar vermeniz gerek.

iyi forumlar

• tam HM7P bakarken hepsiburada'da stok bitti.

ben de geçmişten gelen alışkanlık ve şu an kullandığım xiaomi'den edindiğim pişmanlık dolayısıyla Samsung'dan şaşma kafasına girdim.

Şu an S25+ 53-54K seviyelerinde dolaşıyor, HM7P'dan 5-6K daha ucuz, ama hafıza farkını ve kutu içeriği farkını da unutmamak gerekiyor tabii.

Sizce bütçeyi biraz daha artırıp HM7P stoğu mu bekleyeyim, yoksa S25+ alıp geçeyim mi?

• Dianz kullanıcısına yanıt
    kamera kişiye göre değişir ama 25+ dynamic amoled 2k ekran, ppi yoğunluk vb açılardan önde bence

batarya da yakın performans veriyor, arada 20-25 dk var, hızlı şarj samsung'un malum sorunu

arayüze hakimseniz ben olsam 25+ alır geçerim

Tabiki HM7P daha iyi çünkü aynı sınıfta bile değiller. Ben Vatan'dan almıştım gece indirimiyle çok ucuza gelmişti. Geceleri 57 lere düşüyor fiyatı.

Apple ve Samsung donanım yükseltmelerini gıdım gıdım veriyor çünkü en fazla satan markalar ve tuzları kuru. Bir şekilde piyasayı ele geçirmişler ama pazarlama ağlarıyla ama başka şeylerle kapı başlarını tutmuşlar. Nasıl olsa satıyor diye düşünüyorlar. 3 sene aynı ekranı aynı kamera sensörünü aynı bataryayı aynı şarj hızını vs vs iteliyorlar. Tüketiciler olarak hak edene hak ettiğini vermezsek ve hak etmeyeni cezalandırmazsak bunlar daha çok silkeler bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzowskii -- 28 Mart 2025; 16:31:51 >

Magic 7 Pro'dan S25 Plus'a geçen ve One UI arayüzünü seven birisi olarak içtenlikle Magic 7 Pro almanızı ısrarla tavsiye ediyorum. Boyut/ağırlık yüzünden geçiş yaptım ben. Cihazın her zerresinden memnundum. Hani tanınmış ve bu konularda sözüne güvenilen biri olduğumu hayal edelim :) gözüm kapalı herkese M7 Pro tavsiye ederdim.

Merhaba

Hocam benim samsung'a karşı tepkim var. Bazen kendini geliştirmek istemiyormuş gibi geliyor ve bazı teknik detaylari kabul edemiyorum.

Hızlı şarj yok, şarj aleti yok. Peki neden ? Apple da aynı stratejiyi benimsediği için. Bu kadar Apple'a bağlı olur mu bir marka. Apple kutu içeriğini kaldırınca, Samsung başı çekti.

Tabi bu durum benim için önemli iken sizin için önemsiz olabilir. Öte yandan Honor Magic 7 Pro Kutu içeriği ile bence ucuza bile geliyor. 100Watt hızlı şarja sahip olduğunu da unutmamak gerek.

İyi forumlar

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 29 Mart 2025; 17:5:57 >
  • Dostlar teşekkürler yanıtlar için, HM7P daha mantıklı gibi, Hepsiburada stoğu bekleyeceğim bir süre, kısa zamanda yenilenir inşallah.

• Zafer Kemal kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Telefonla ilgili yaptığım araştırmalarda ekran hassasiyet sorunu olduğu yazan yorum veya mesaj görmedim ama siz böyle diyorsanız belli ki bu sorun var.

☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️

Burda önemli olan sorunlu telefon oranı ne kadar. Telefonun genel yorumlarına bakınca beğenen insan sayısının fazla olması durumu sorumlu telefon oranının düşük olduğu anlami taşıyor. Tabi bu benim yorumum bana güvenme 🫡

Bu konuyu açmamda ki en önemli neden buydu. Farkli farklı amiral gemileri kullanan kişileri bir araya getirip bilgi alışverişinde bulunmak.

Bu içinde "HM7P" veya "Honor Magic 7 Pro" diye aratarak kullanan kişilerin detayli mesajlarına ulaşmak mümkün.

Konuya geldiğiniz için teşekkür ederim

İyi forumlar.

• S23U kullanıyorum. S25udaki kalemin uzaktan komut özelliğinin kaldırılmasına kızdığım için geçmedim. Şimdi magic 7 pro çok övülüyor. Alıp denemek istedim açıkçası. Bu cihazlarda imei repair mevzusu oluyor mu bilginiz var mı?

Kenarlardaki edge kısım umarım cam koruyucu kullanmaya mani değildir.

Face id olayına çok yükseldim bi de. Şu parmak izi derdinden kurtulayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 28 Mart 2025; 21:58:43 >
  • T Square kullanıcısına yanıt

İmei repair olmuyor, cam koruyucu cihazın ana konusunda deneyenler var. Uygulaması zor ama başarılı bir ürün olduğunu söylüyorlar.

• Arkadaşlar Xiaomi 2 serisinden One Plus'ı 1 serisinden beri kullanan birisi olarak ben de düşüncelerimi söylemek istiyorum One Plus'ın eski niş pozisyonu artık kalmadı gibi düşünüyorum xiaomi'de ise Rom farklı romların seçenekleri çok fazla yine One plastada özel Android safromu üzerine kurulmuş birçok Rom bulunabilir diye düşünüyorum hala.vivo cihazlarda ise Bluetooth kilidinin açılamadığı Dolayısıyla Çin romanından Global Roma geçilemediği veya global'dan Çin'e geçilemediği hususundavivo şirketinin istikrarlı bir politikası var, vivo şirketi eskilerden Sony ayarında gerçekten kaliteli genel beğeniye uygun hiçbir tarafta memnuniyetsizliği olmayan cihazlar üretiyordu Global pazara açılmadan önce diğer kısımlarda ise birinin kamerası iyi birinin sesi iyi Mağazaya gidip elde duruşunu elde cihazın duruşuna bakmanız lazım sevmeniz lazım cihazı Onun dışında hepsi güzel cihazlar bence yani bir vücut geliştirme şampiyonası gibi kimsin bazı pozları çok iyi bazı pozları kötü olabilir ama hepsi kaliteli vücudu olan yarışmacılar asla bir ronie coleman ayarında cihaza sahip Olamayacağız gibime geliyor. Yakın zamanda Çin'e gitmeyi düşünüyorum, sanırım xiaomi 15Ultra alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanabdullah -- 28 Mart 2025; 22:38:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

hocam valla ben amator fotografciyim kendisi cekip hallediyor... acikcasi kamerayi seviyorum ozellikle 3. update ten sonra kontrast problemi de duzeldi. Eger deneyebilecegim manuel ayarlar varsa soyleyin bana cekip buraya yukleyeyim.

Merhaba

Hocam foto yuklerseniz sevinirim. Özellikle ultageniş açı kullanarak macro (varsa hasselblad'a özel filtreler kulllanarak) çekimler yaparsanız çok güzel olur.

İyi Forumlar

Merhaha

Rica ederim konu içinde HM7P kullanan arkakaşlar var. Daha detaylı bilgi vereceklerdir.

İyi forumlar

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Merhaba

Okumaya başladığım an S25+ önereceksiniz sandım resmen gol yedim :D HM7P önermesine yeni bir boyut kazandırdınız. Samsung bile şokta :D

İyi forumlar

• kanabdullah K kullanıcısına yanıt

Merhaba

X15Ultra, gercekten dolu dolu bir cihaz olmuş. 1inçlik sensörün hakkını veriyor gibi görünüyor ama HyperOs'u sevmiyorum. Kullanmak işkence oluyor. Cihaz çok güzel donanımdan kısmamış ama arayüz halen saçma sapan gereksiz ozelliklerle reklamlarla dolu.

Xiaomi Ceo'sunun ilk zamanlardaki cihaz başına %5 kâr elde edeceğiz, Xiaomi pahali olmayacak söylemi unutuldu hem pahali hem reklam var bu durumu kabul etmek istemiyorum.

Bende 12Lite var bazen ayarlar değişiyor benim cihazın kendi sorunumu bilmiyorum ama reklamları kapatılıyorum belli bir süre sonra açılıyor reklamlar. Saldım artık ayarlara girmiyorum hiç.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.