Şimdi Ara

☠️📍2024-2025 Yılı Amiral Gemileri📌☠️ [Ana Konu]📍Kullanıcı Yorumları 1.Sayfada ☢️ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
41
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim için en önemli olumsuz yanı hoparlör ses kalitesinin rezalet olması. Dolby atmos vs koymadın lisans maliyeti için ama adam akıllı net ses çıkaran hoparlör koymalıydılar. Diğer eksi yanlarını genel kullanım için yazıcağım bazı eksiler bazı kullanıcılara eksi gelmeyebilir.
    - ön kamerası sabit odak var yakın çekimlerde çok sıkıntı yok ama biraz kameradan uzak kalınca bulanık çıkıyorsun
    -Ana kamerada lens flare şiddeti diğer amiral gemilerinden daha fazla
    -Telefon görüşmelerinde dip ses geliyor
    - funtouchos'un kısıtlı kişiselleştirilme olması
    - dikey şekilde video çekerken biraz hareketli çekimde ois tıkırtısı videoya fazla geliyor
    -Yapay zeka özellikleri az
    -fiyatı snapdragon elite kullanan telefonlardan pahalı.
    -aksesuar bulma zorluğu
    Videolu örnekte koydum. bildiğim kadarıyla ses konusunda oneplus 13 te de standart hopalör ses var ama aradaki fark anlaşılıyor. Ses olarak amiral gemilerinin içinde en kötüsü vivox200 produr.

Fotoğraf kalitesi,lens arası geçişine ve pil süresine hiç lafım yok ama bu telefonun fazla hypelandığını düşünüyorum. 70k ya bunu alacağıma 5k daha ekleyip xiaomi 15 ultra alsam mı diye düşünürüm. En azından ses ve ön kamerası daha iyi olur hemde arka kameraları korumuş olurum yada hiç bu fiyatlara çıkmayıp arka kameradan biraz feragat edip honor magic7pro yu tercih ederdim. Diğer 2 cihazı hiç kullanmadım bu varsayımları kağıt üstü veri ve YouTube videoları gözlemlerimdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 29 Mart 2025; 12:47:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• X200 pro bende kullandım hoparlör rezalet x100 pro daki hoparlör bile daha güzel zoom dışında bir artı göremedim ..takas ile honor magic 7 pro global e geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 29 Mart 2025; 12:55:22 >
  • swaarthy kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hocam anladığım kadarıyla X200 Pro'nun ses sistemi ve funtouchOs arayüzü kötü onun haricinde ekran, batarya ve kamera güzel.

Paylaştığınız icin ayrıca teşekkür ederim

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biohazard kullanıcısına yanıt

Merhaba

X200 Pro/HM7P almak isteyenler görecek bu mesajı ve çok kafaları karışacak daha detayli mesajlar atabilirseniz deneyimlerinizi vs. çok güzel olur. 🫡

İyi forumlar.

• swaarthy kullanıcısına yanıt

X100 Pro kullanıcısı olarak eğer o bütçelere çıkacak olsam Mi 15 Ultra alırdım, Yine aynı fiyatlarda olsa X100 Pro yerine yine 14 Ultra alırdım.

• Millet Selam,

Şuan ki Amirallerden hangilerine kayıt yapılabiliyor? İmei atma vs?

• jimi1984 J kullanıcısına yanıt
    15 ultra
    9 pixel xl

• jimi1984 J kullanıcısına yanıt

Vivo X100 Pro modelide var hocam bakmadım ama belki 200 Proda vardır, 9 Pixel serisi iyi olsada kamera açısından sanırım 14-15 ultra, X100,X200Pro, Find X serisi gibi üst modellerden geri kalıyor gördüşüm kadarı ile biraz beklenti meselesi bu kısım.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hocam detayli uzun X100 Pro yorumunuz varsa 1. sayfaya eklemek isterim.

İyi forumlar

• Honor’un bence tek sorunu arayüzü, yani işletim sistemi nasıl tarif edilir bilmiyorum ama basit, içgüdüsel veya tepkisel değil. En basit örnek: Samsung’da google lens için daire içine almak için normal seçeceğiniz objeyi çizmek yeterken, Honor’da bunu parmağınızın dışındaki eklemle yapmanız gerekiyor vs. Honor, arayüz anlamında Samsung’daki basit ve kullanıcı tarafından benimsenmiş özellikleri kopyalasa, satışları çok daha artacaktır.

Yoksa Honor’un şu anki donanımı Android tarafında çok iyi. Sırf şu ekran göz koruma özelliklerini bile Samsung’da, S30 Ultra’da ancak bir ihtimal görürüz.

Bir diğer en önemli etken ise Türkiye’de Samsung kullanıcılarının (amiral gemisi tarafında) büyük bir çoğunluğunun, Samsung değişim programlarıyla her sene veya iki senede bir telefonunu yenilediği için Samsung’u tercih etmesi. Ben dahil. Honor da kendi sitesi üzerinden böyle bir program yapmalı. Her sene Honor cihazları makul bir değişim ücretiyle yenileyebilmeliyiz. Hepsiburada ve diğer pazaryerlerinde Honor MGP6’yı değişim için kabul bile etmiyorlar. Bunu yaparsa Türkiye’de satışları inanılmaz artacaktır. Ama kim Türkiye pazarına özel böyle bir şey yapar, o da akıl işi değil.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeyle pratik bir şekilde yapılabiliyor artık daire içine alarak arama. Ben de yıllarca Samsung kullandıktan sonra honor magic 6 pro'ya geçtim. Alışmak biraz zaman aldı ama çok samimi söylüyorum : Oldukça akıcı, pratik ve sorunsuz bir arayüzü var honor'un. Yapılan her güncellemeyle de bir şeyleri ekliyor ve geliştiriyorlar. Son paragrafınıza da yüzde yüz katılıyorum. Honor'un en büyük sıkıntısı marka bilinirliği ve değeri bence de.
    Konuyu açan arkadaşa da ayrıca teşekkürler.

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt

Merhaba

Sağolun hocam, HM6P hakkında detayli uzun yorumunuz varsa yazabilirseniz sevinirim.

1.Sayfaya ss şekilde isminiz gözükecek şekilde eklerim yorumunuzu

İyi Forumlar

• Arkadaşlar 6 yıldır s10 plus kullanıyorum sanırım yeni modele geçme zamanı geldi çok araştırdım amazonda sıfır tr garantili s23ultralar 48-49k arası alacaktım sonra s25 ultra ve Xiaomi 15 ultra kafamı karıştırdı tabi yurt dışı olarak ve s23 ultra dan vaz geçtim sizce s25 ultra veya Xiaomi 15 ultra aldan birini alacam hangisini önerirsiniz tabiki server kayıtlı olacak şekilde tr garantilileri malum çok pahalı

• Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Benim işitme kaybım var. İşitme cihazı kullanıyorum. İşitme cihazının Bluetooth özelliği mevcut. Bu bluetooth bağlantısı da en stabil ve en iyi bağlantıyı, uyumu iPhone cihazlarla yapıyor. Bu sebepten ötürü de mecbur iPhone kullanıyorum. İPhone 15 var bende. Ama android telefonlar her zaman çok cazip gelmiştir bana. iOS un bir anlamı kalmadı. Eskiden android cihazlarda yazılım sorunları vardı, yavaştı vs. Ama artık android cihazlar bu konuda kendilerini aştılar. Fakat bu işitme cihazları ile bağlantı konusunda çok zayıflar hala. Samsung(S21Ultra) kullanan birisinden telefonunu rica ettim. İşitme cihazımı bağladım. Telefon görüşmesi yaparken son seste çıkan ses, iPhone’a bağlayıp yaptığım telefon görüşmesindeki full sesin(iPhonedan çıkana %100 dersek) %30-40 ı. Hal böyle olunca iPhone dışına çıkamıyorum. 😢. Android bu sorunlara da el atsa çok güzel olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt

Samsung'a alışkınsınız hocam bence bu markadan devam edin, Kamera olarak 15 Ultra fark edilir derecede iyi olacaktır. Ayrıca S23U hala alınabilecek çok iyi bir cihaz ve aşırı bir geliştirme yok üzerine.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun çok büyük bir ihtimalle s25 ultraya geçecek gibiyim iyi bayramlar sağlıklı günler dilerim

• BurakYetskl B kullanıcısına yanıt

Merhaba

Hocam imkan olsa da bu konunun üstüne gitsek, işitme cihazını Bluetooth ile bağlayıp test etme şansımız olsa sizin için süper olurdu.

Amiral Gemileri modelleri içinde illa ki destekleyen olabilir umudu içindeyim ama bilmiyorum tabi hangisi sizin ihtiyacınızı giderir.

İnşallah istediğiniz kalitede bir Android bulursunuz demekten başka birşey gelmiyor elimden, Çaresiz kaldım. İyi bayramlar dilerim

İyi forumlar.

• Herkese Selam. Uzun yıllar Samsung note serüveninden sonra hediyelerin cazibesiyle Xiaomi 15 aldım.
    Saat, kulaklık ve 120w şarj aleti hediye ettiler.
    Telefonun kamerası harika iş çıkarıyor. Xiaominin yapay zekası ile güzel bir uyum içinde çok güzel video ve fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.
    Telefonun tasarımı göreceli olsa da premium hissi net bir şekilde hissediliyor. Malzeme kalitesi güzel.
    Batarya konusunda tam olarak bekledigimi alamadım. Zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Konum sürekli, açık, Bluetooth sürekli açık, Instagram, YouTube sosyal medyalar yoğun kullanımda. Bazen motovlog için 15 20 dakikalık kayıtlar ile ekran suresi 5 ile 6 saat arası değişiyor.
    Yazılım gayet akıcı ve sorunsuz olmasına rağmen bir samsung kadar kullanışlı değil ne yazık ki. Gereksiz bir sürü uygulama yüklü ve bir çoğunu kaldırmak için root vb işlemler gerekiyor.
    Ekran parlaklığı gündüzleri beni çok tatmin etmedi. Parlaklık yetersiz gibi geliyor bazen.
    Bir de uzun yıllar note kullandigim için kalemi çok arıyorum.
    Telefondan genel manada çok memnunum ama kesinlikle eksikleri olan bir cihaz.
    Soru olursa cevaplarım. Herkese iyi bayramlar.

• ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem ile tüm gereksiz uygulamaları silebilirsiniz root olmadan....

SGyoutube
    Xiaomi Marka Telefonlarda Gereksiz Uygulamaları Kaldırma
    https://www.youtube.com/watch?v=uEwK_VGYudU

• efebora06 kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla bu işlem uygulamaları kaldırma işlemi yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.