< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Şubat 2025; 16:25:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (91. sayfa)
-
-
3 Araçtan bahsedip en şekilsizini tercih etmişsiniz. tabi zevk meselesi, kazasız belasız binin.
-
Dış tasarım olarak evet Jazz ben de beğenmedim ama Japon arabası olması ve sağlamlığı nedeniyle tercih ettim hocam. Yoksa Opel Corsa hem dış hem de iç tasarım olarak daha güzel gerçekten
-
Corsa vs hacim olarak bir ailenin tek aracı olmaktan çok uzaktalar, ayrıca bakın ekonomist Cüneyt Akman'ın tweeti
-
Teşekkürler hocam
-
Corsa yi yakisikli yapmak icin kaputunu uzatmislar, ama ic hacimden kismislar.
Ortaya yakisikli ama sahibine daha azini veren bir arac cikmis.
Jazz i ise olabildigince yumurta seklinde yapmislar amac varolan hacmi elden geldigi kadar tuketicinin kullanimina sunmak. Ortaya c segment ic hacmine sahip ama corsa ile ayni boyutta bir arac cikmis evet sekli corsa /208 gibi cekici janjanli guzel degil.
Peki burda, opel mi tuketiciye iyilik yapmis, yoksa honda mi?
Ic dizayna gelecek olursak biri fransiz satafati digeri japon sadeligi, her millet kendine gore yapiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Şubat 2025; 12:50:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah yarın akşam aracımı alıyorum bugün faturası kesildi. Umarım sorunsuz, kazasız binmek nasip olur. Okuduklarımdan sonra iyi ki PSA grubundan uzak durmuşum. Daha önce 2008 im vardı kimsenin başına gelmeyenler benim başıma gelmişti ama işte tasarım cezbediyor bu seferde Opel e gidiyordum
-
E siz 1.2 motorla sorun yasamadim demistiniz yanlis mi anladim?
Hayirli olsun araciniz ne renk?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Şubat 2025; 13:10:53 >
hocam motorda sorun yaşamadım saçma sapan problemler verdi 3 tane arızayı aynı anda vermeye başladı günlerce sıfır aracım servis de yattı en son marş dinamosu diyerek çözdüler sonrada sattım son aşamaya kadarda 2 tane beyin değiştirdiler ki Türkiye stoklarına benim sayemde girdi bu parçalar :)
-
Beyaz renk aldım hocam eşim maviyi çok beğendi ama ellerinde beyaz vardı ben de beklemek istemedim
-
şikayet sitesinde Honda Jazz da var ilginç arızalar yaşamış insanlar ve çözümsüz kalmış gördüğüm kadarıyla Honda Türkiye siteye girip yorum yazmamış bile
-
Bir tane tuhaf sikayet var 40 bin km den sonra elektrik motoru calismadi demis,
Mantiksiz geldi zira arac 6 yil garantili ve daha piyasaya cikali 6 sene olmadi yani garanti kapsaminda olmasi gerek
Bu durumda servis calismiyorsa herseyi degistirir zaten. Bize pek inandirici gelmedi, 40.bini gecen arkadaslarimiz var bir sorunlari yok.
Ordaki her sikayette gercek sikayet degil art niyetli insanlarda var
android auto sorunu çözüldü, telefonun dilini ingilizceye alıyorsunuz donma filan oluşmuyor ilk mesajda sonlara doğru yazmıştım. tüm hondalarda mevcut hrv crv hepsinde. türkçe ile bir sorunu var android autonun.
şu adas kamerası hatası da her marka da olabilir garanti bu sebepten var zaten
keza başka sorun yaşayan da duymadık.
19 şikayet var diyor jazz hybrid için ama 4-5 tanesi başka kasa jazz larla alakalı, kalanın yarısı android auto sorunu ile alakalı.
bir kaç tane de bayi ile olan sorunlaı şikayet etmişler.
elle tutulur bu iki şikayet var toplamda
buna kıyasla sadece opel corsa ultimate ile alakalı 70 şikayet var toplamda corsayla ilgili 917 şikayet var. ve şikayetler böyle ufak tefek şeyler değil çoğu motorla alakalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Şubat 2025; 14:3:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: artanistarsonisBeyaz renk aldım hocam eşim maviyi çok beğendi ama ellerinde beyaz vardı ben de beklemek istemedim
Hayırlı olsun, zaten beyaz da gün ışığında maviye dönüyor neredeyse.
-
çok teşekkür ederim hocam
-
-
Deneyimimi yazıyorum 33 lt benzin kullandığım yer şehir içi akıcı trafik 700 800 km ortalama kışın 650lerde yakıt aldığım oldu uzun yol yine 700 km 90 100 110 bantlarında hep depoyu tam dolduruyorum bu yüzden net söyleyebilirim istanbul şehir içi 900 leri görebilir bu araç şehir için dizayn edilmiş bir hibrit araç uzun yolda sakin kullanımda da aynı verileri neredeyse yakalıyorsunuz ama hızlı giderken ev modu çok az devreye giriyor yakıt tüketimi bu şekilde birde son olarak yağışlı ve rüzgarlı bu ikiside olacak yine fazla yakıyor 100 km de 5 litre gibi benim verilerim bunlar
5 lt mantıklı b sınıfı atmosferik bir hibrit için. arkadaş çoğunun elektrik desteğiyle geçtiğini kendisinin itiraf ettiği 30 kmlik bir paylaşım yapmış o da göstergeden zaten. yakış böyle ölçülür.
-
beyinsis arkadaşım, araba hibrit tabi elektrik desteğinde gidecek o zaman neden hibrit alıyoruz lafa bak sanki elektrik desteğinde gidince hile yapıyorum :)))))
bu araç dur kalk trafikte 3.5-4 arası yakıyor ben cımbızla bişi çekmedim.
arkadaş soğuk ve yağmurlu yani klimanın full kullanıldığı koltuk ısıtmanın filan devrede olduğu zaman 5 yakarım diyor asıl sen işine gelen 5 rakamını cımbızla çekiyorsun.
ister beğen ister beğenme bu araç hava sıcaklıkları 30- 10 derece arasındayken dur kalk trafikte 3.5-4 arası yakıyor.
100 jazz sahibine sor yüzüde aynı şeyi söyler.
sen gene anlamadığın konularda mesaj yazma istersen daha hibrit araçların sürat düştükçe tüketimlerinin düştüğünden bi habersin.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Şubat 2025; 21:19:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X