Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hayalet sürücü 33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.824
Cevap
66
Favori
97.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İç mekan biraz demode ve karanlık...albenisi pek yok.Onun dışında jazz çok iyi bir araç.Bence sınıfında da rakibi yok.Yaris tasarım olarak daha güzel ama iç hacim dar.

• gralcan kullanıcısına yanıt
    Karanliktan kastiniz dosemelerin plastiklerin komple siyah olmasi sanirim, evet biraz daha renk katilabilirmis, ama cam sayisinin coklugu ve camlarin buyuk olusu içeriyi cok ferah hale getiriyor surerken .

Ben jazz almadan yariside incelemistim, araba cok guzel sportif eyvalllah, hibrid teknolojiside hondadan asagi degil ama arkasini nasil yapmislarsa cok dar olmus. Zaten jazz dan bile az satiyor kanimca.

Jazz gene bagaji idare ederim dersen 4 yetiskine c segmenti ic hacmi sunabiliyor. Aile arabasi olarak iş görür. Ama yaris tam universiteli arabasi veya cocugunu okuldan alan anne arabasi olmus, onlarda suv seviyor bu aralar zaten iyice az satiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Şubat 2025; 11:32:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim Octavia da iç döşeme rengi açıktı tamam araç çok ferah güzel ama özellikle çocuklu aileysen pisliğinden yılmıştım defalarca iç döşeme temizliği yaptırdım. Çok para harcadım. Çocuk olduğu için sen ne kadar dikkate et dersen de umursamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.