Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.874
Cevap
66
Favori
99.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ne kablolu ne kablosuz bağlanabildim pes ettim ben de bir sıkıntı var demek ki :( Kablo ile bağlamaya çalıştım uzun süre geçmesine rağmen o da olmadı neyi yanlış yapıyorum anlamadım.

• artanistarsonis kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum esek sansi sizde sorun olma ihtimalide var tabi, yakinsa servisten yardim isteyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ne marka telefon?

Bağlamak için hangi kabloyu kullanıyorsunuz?

Hangi prize takıyorsunuz?

• Gudvin G kullanıcısına yanıt
    Welcome back my friend

• Gudvin G kullanıcısına yanıt

Hocam Xiaomi Poco F5 telefonum. Kablo olarak da evde kullandığım şarj kablosunu kullanıyorum. Soldaki USB girişine takıyorum

https://xdaforums.com/t/poco-f5-android-auto-does-not-work.4590959/

Soyle birsey buldum ama, sizin telefona ozgu bir sorun sanirim.

Baska bir telefonla deneyin en azindan araba da sorun varmi yok mu onu anlarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Şubat 2025; 11:19:19 >

Bu telefonun Avrupa dışı ürün yazılımı Android Auto ile çalışmaz. Bu sorunu yaşayan tek kişi siz değilsiniz. Sadece iki seçenek var - telefonu Avrupa aygıt yazılımına yeniden flaşlamak veya başka bir Android Auto telefonu kullanmak.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Web sitesinden ayrılmadım. Sadece WhatsApp grubundan ayrıldım. Bu kadar çok bilgiyi tercüme etmek zor.

ne yaptınız?

• Hocam evdeki tüm telefonlar Xiaomi    Eşimin telefonu da deneyecek fırsatım olmadı ama onunki de Poco F6 Benim telefonu ne yaptıysam tanıtamadım yazdığınız gibi bu telefon ile sorun var. Şansıma da en uyumsuz telefon benimki   Ben de şu anda telefon ve dolayısıyla da navigasyon işinden vazgeçtim. Bluetooth üzerinden görüşmelerimi yapıyorum elden bir şey gelmiyor. DH Destekten de cevap gelmedi özelfen mesaj atmak ile ilgili olarak. Sizden ricam bana grup için özelden mesaj atmanız siz atarsanız belki size cevap olarak yazabilirim.

• Mesaj attim ama bir ise yaramadi herhalde

• Hocam mesajınız geldi ama ben size cevap yazamıyorum izin vermiyor. Destek sorumu cevaplamış yeni şifre bekliyorum gelince size yazacağım

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160697402

Meger jazzin arkasina insanlar sigamadigi icin bagdas kurup oyle seyahat ediyorlarmis. su forumda ki jazz düşmanlığını bir cozemedim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Şubat 2025; 23:0:51 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.