< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 MTV FIRSATLARI (4. sayfa)
-
-
Merhaba hocam,
Benim geçen seneden 2 adet ek cergi ve 2024 1. taksit var, ben bunların hepsini toplu olarak tek seferde ödemek istiyorum nasıl yapabilirim aceba.
Enpara uygulama her borcu tek tek tahsil ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Topluca olmaz ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E-devlet üzerinden yaptırıyor toplu olarak, ama sonradan 5 taksit böldürür mü aceba
e-devlet web sitesine girin. araçlarım yazın aramaya. araçlarım gerçek kişiye basın. solda vergi ve ödemeler var, ona basın. gelmiş gelmemiş borçlar çıkacak. bunların içinde trafik cezaları da var. altta öde butonu var, ona basın. kredi kartını ve bankanızı seçin. ödemek istediğiniz borçlara tik koyun. devam et e basın. ödeme yap butonuna basın.
gelir idaresi başkanlığı ödeme sayfasına yönlendirecek. ödedikten sonra alındı sayfasını indirmeyi unutmayın. hangi borçları ödediğinizi görebilirsiniz.
-
Sorun neymiş? Bende de aynı uyarı çıkıyor.
-
Hocam dediğiniz şekilde enpara sanal kredi kartı ile ödediğimde, işlem sonrası uygulama dan 5 taksit yapabilir miyim aceba
Araba birden fazla kişiye ait o yüzden. Farklı birinin edevletinden girmem gerekti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yapabilirsiniz.
-
garanti bonusa çekmeyin taksit yapmıyor tekrar kayıt açtırdım
-
hayır sms atmadım sms de gelmedi
-
Ayni sorun benim de başıma geldi maalesef. SMS gelmedi. Banka ile uğraşıyorum.
Edit: Garanti sorunumu çözdü, mesaj şu bu olmadan direkt 4 taksit vermişler uygulamadan gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 31 Ocak 2024; 11:19:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu token için istenilen işlemi yapmaya yetkiniz yoktur.
Bu uyarı çıkıyor gib.gov.tr de
Şu an ödeme yapabilen var mı?
https://dijital.gib.gov.tr/ ödeme sistemini buraya taşımışlar ben buradan yaptım
-
Ben de dün akşam ödeme yaptım, provizyondaydi normal işleme geçmiş tek çekim olarak sonradan düzelir mi. İvd den garantipay ile ödeme yaptım.
Bonus "Sana Özel" kampanyasında 600+ tl garantipayli alışverişlerime 50 tl bonus kampanyası vardı, sayaç işledi :-)
Ayrıca garantipay 30 ocak'ta MTV'ye 4 taksit kampanyası başlatmış.
-
Ben dün akşam ödeme yaptım. İnt. vergi dairesi garanti pay ödeme aşamasında taksit görünmedi bugün baktığımda 4 taksit uygulamış.
-
enpara ile uygulamadan k.kartına çekim yapıldı. provizyondan düşünce 5 taksite bölündü 🤷🏻♂️
-
bana özelde 100 tl garanti pay ödmesi hediyesi var nasıl yapılıyor nereden ödediniz acaba yardımcı olursanız sevinirim
-
5 araca kadar aynı anda yatırılıyor dıye okumustum ama ben 2 aracı aynı anda ödeyemiyorum araç seçtiriyor bana, toplu ödeme edevletten olmuyor mu yoksa bılen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X