|
2024 Nissan GT-R tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

-
-
Sanat eseri
-
hangi oyunlarda oynayabileceğiz ?
-
Ufak makyajdan öteye gidememiş.
-
Bence GTR'ı da Porsche gibi görmek lazım. Beğenilen bir tasarımı var ve çok taviz verilmeden devam ediyor.
-
-
ufacık bir makyaj yapacaklarına r34'ü tekrar üretip piyasaya sürseler 3 kat satış yapmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
-
Forza Horizon 5'e gelir muhtemelen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok güzel
-
R32-33-34 çıktığında içinde barındırdığı teknoloji ve performans Porsche,Ferrari ayarında olmasına rağmen fiyatı dörtte biriydi. Porsche Taycan ile veya GT3 ile şuan öyle bir aldı yürüdü fark açtı ki. Suanda Süreyya hanımın değişikliğinden öte pek bişi yapılmıyor GTRda.
-
Ben de kim atacak diye merak ediyordum.
-
çok gereksiz bir makyaj olmuş.estetiğinde değlim ama 15 yaşındaki bu kasa teknolojik olarak çok eskidi.çıktığı zamanki rakipleri porsche 911 turbo,lamborghini gallardo,ferrari 458,mclaren 12C,mercedes sls amg kaç defa kasa ve motor değiştirdi.artık skyline r35 serisi rekabetçi değil.kilosu fazla,yol tutuşu,frenajı ve motor gücü çok zayıf kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Ocak 2023; 18:10:38 > -
carx street.
-
Gran turismo, forza motorsport
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toyota Supra rezaletinden sonra bir çöküş daha kaldıramazdık. :)
-
Ekmek banalım bizde.
-
olsunda gtr r35, r34, supra, 911, gt3 hangisi olursa olsun. beğenmeyen bana versin. sıkıntı yok ben binerim üzülmeyin siz.
-
Ne sesi vardır şimdi bunun ağğğğğğğ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda hybird versiyonu geliyor onunla muhtemelen açığı kapatıcaklar bahsettiğiniz araçlar pist kullanımı için iyi olabilir ancak drag yarışlarında hala gtr ın gerisindeler Nissan güzel bir modifiye yapsa çok iyi bir pist modeli çıkartılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Japonlar, Alman rakipleri gibi yapmıyor; bu model 2-3 yıllık zaman dilimlerinde sürekli ufak ufak güncellemeler aldı. 2010,2012,2016,2019,2020 yıllarında ya motor güç çıkışı, diferansiyeli, süspansiyon ayarı vs. değişti ya da kimisinde kozmetik güncellemeler aldı. Zaten GT-R'ın asıl modelleri Avrupa'da çok görmediğimiz Spec-V Spec-T gibi versiyonlarıdır. Avrupa'ya bakarak konuşmamak lazım, kendi anavatanında çok hastası var. Forumda da Japon delileri vardır detaylıca anlatacak.
hangi oyunlarda oynayabileceğiz ? |
Bence GTR'ı da Porsche gibi görmek lazım. Beğenilen bir tasarımı var ve çok taviz verilmeden devam ediyor. |
Sanat eseri |
olsunda gtr r35, r34, supra, 911, gt3 hangisi olursa olsun. beğenmeyen bana versin. sıkıntı yok ben binerim üzülmeyin siz. |
R32-33-34 çıktığında içinde barındırdığı teknoloji ve performans Porsche,Ferrari ayarında olmasına rağmen fiyatı dörtte biriydi. Porsche Taycan ile veya GT3 ile şuan öyle bir aldı yürüdü fark açtı ki. Suanda Süreyya hanımın değişikliğinden öte pek bişi yapılmıyor GTRda. |
Ne sesi vardır şimdi bunun ağğğğğğğ
|
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet teması değiştirme
- jpg formatı nedir
- instagram takip isteği attıklarım
- stalk ne demek
- instagram giriş yap google
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X