Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
16
Favori
17.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, ben de kapora verdim ve bir aksilik olmazsa onumuzdeki hafta bir passat b9 sahibi olacagim. aracla ilgili incelemelerde bu modelde yerden yuksekliginin biraz azaldigini okudum. bir sorun yasayan oldu mu acaba ? (kasiste, yokusta, bozuk zemidne surtme carpma vb)

• aratheon A kullanıcısına yanıt
    Aracı alacağım zaman benimde aklıma takılmıştı. Arka tampon kısmından elimle kaç karış geldiğini ölçtüm kabaca. Tiguanla karşılaştırmıştım tiguandan 1 cm filan alçaktı. Şeklinden dolayı uzun olduğu için bence yere yakın görünüyor. Çoğu sedandan yüksek bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

R-line paketler biraz daha yere yakın ama genel olarak bence yokuşta kasiste bozuk zeminde sorun yaratacak türde değil. yaklaşma açısı da fena değil bence tabi ki bira SUV gibi diyemem ama yerden yüksekliği ideal. Kılavuzunda 127- 154 mm olarak belirtiyor. Muhtemelen jant boyutlarına göre değişim aralığıdır.

• quinlan Q kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Dcc pro ek opsiyonlu elegance paket (18 jant) almayı düşünüyorum - umarım çok alcak olmaz.

Şimdiden hayırlısı olsun. Dcc pro opsiyonunu çok merak ediyorum.

• Selamlar ben de bugun doğuş kartaldan elegance paket travel assist çevre görüş ve York jant opsiyonlu aracımı teslim aldım. İki konuya kafam takıldı. Eski b8 variant sahibi olarak,

1- ambiyans aydınlatma seviyesini ayarlayamadım
    2- anahtarları kişileştirmeyi bulamadım
    3- navigasyon aktif değil. Travel assist niye var o zaman
    4- tabela okuma aktif olmuyor

Sizlerde de böyle mi acaba

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın deposu 66 litre sanırım. Kırmızı ışık yanıp depo tamamen doldurulduğunda kaç litre alıyor. 5 litre rezerv olarak bırakıyor diye duymuştum. Yani 61 litre gibi bir miktar mı alıyor?

Ayrıca bir depo ile en uzun ne kadar yol yaptınız.

• burcink kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu. İndirim tutarı nedir acaba? Opsiyonların toplam bedeli nedir?

Bu konularda bilgi verebilir misiniz?

• malioner06 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bana 2610 a mâl oldu şansıma araç ülkeye eski tarihli girmiş uygun kurdan girmiş o yüzden uygun verdiler

Opsiyon fiyatlarına bakmam lazım faturada yazıyordu aklımda yok şuan

Saygilar

Selamlar,

İlk ikisini ben hiç denemedim.

Navigasyon aktif değil. Aracı alırken sonradan aktif olacağı söylenmişti. En son servise sorduğumda net bilgi olmadığı söylendi.

Tabela okuma da aktif değil. Bunun da navigasyon ile bağlantılı olduğunu söylüyorlar.

• cinarb C kullanıcısına yanıt
    Aslında table okuma navigasyon ile bağlantılı değil ama yeni sistemi bilmiyorum b8 de de vardı bende ikisi bağımsız çalışıyordu.

Ben R line ile hiç sıkıntı çekmedim.

• malioner06 M kullanıcısına yanıt

Aracı ilk teslim aldığımda 66.5 lt yakıt almıştım.

Şu anda uzun süreli kullanım ortalamam 6,9lt. Şehir dışında 120km sabit hızla gittiğimde 5.5lt leri gördüm ortalama olarak.

Bana da mantıklı gelmiyor.

Daha önce kullandığım araçta navigasyon olmamasına rağmen tabela okuma vardı.

Güzel fiyat. Şu anda 2. elde 2.500.000 TL ile 2.950.000 TL arasında birçok ilan var. Git sıfırını al daha iyi. Kilometreler de 10.000 civarında.

Bu arada elime böyle bir bilgi geçmişti. Opsiyonalar ile ilgili. Sizinki de bu civarda olabilir.

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar
  • bayiden gelen ilk dökümanda yazanlar bu şekilde

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar
  • merhaba arkadaşlar 10 yıllık b8 ve b8.5 maceramızdan sonra eylül ayında b9 alarak yolumuza passat ile devam ediyoruz.Alırken sw olmasından dolayı tereddütlerim oldu superb ile arasında kaldım ama passat passattır düşüncesi ile b9 aldım, 5000 km ve 3 aylık kullanım sürecinde iyiki almışım diyorum uzun yol performansı çok iyi rüzgar sesi vs baya düzelmiş önceki kasaya göre yakıt sakin kullanımda baya düşük sürat gerektiğinde sizi hiçbir şekilde üzmüyor almayı düşünenlere tavsiye ederim

• 3 günlük b9 kullanıcısı olarak birkaç sorumu yazmak isterim:

1. Vites D iken kaçıncı viteste oldgugmuzu görmenin bir yolu var mı? Sürüş ekranı bende sadece D gösteriyor. Ama vites S teyse S5, S6 gibi vitesleri gösteriyor.

2. Sanırım pandizotun ucundaki sallanan kısımdan biraz engebeli yollarda tıkırtı sesine benzer bir ses alıyorum, bu normal mi? Şu ana kadar tek sürdüğüm için başkasına kontrol ettirme imkanım olmadı.

3. Araç yeni kalkış anında 0-5 km hız arasındayken sanki araç biraz titriyor gibi oluyor, bu normal midir? Ciddi bir titreme değil, ama sanki motorun devriyle alakalı olabilir.

4. Araç kablosuz CarPlay’e bağlıyken (Apple) bir telefon konuşması yapıp kapattıktan hemen sonra CarPlay baglantisi kopuyor ve telefon tekrara bağlanana kadar 5-10 sn geçiyor. Bunu baska yaşayan da var mı?

Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler

Aracınız hayırlı olsun.

1. D'de iken vitesleri göstermiyor, doğrudur. VAG araçlarda böyle sanırım, önceki aracım A3'de de böyleydi.
    2. Benim dikkatimi çekmedi.
    3. DSG'lerde karakteristik olarak düşük hızlarda 1'den 2'ye atarken şıngırtı şeklinde çatal sesi geliyor. Passat'da daha az duyuluyor, dikkatli dinlemek lazım. Eğer düz zeminde kalkış yapılıyorsa direkt 2'den kalkıyor, titreme düşük devirde 2 ile kalkış nedeni ile de olabilir.
    4. Bende de birkaç kez oldu, sonra kendi kendine bağlandı. Yeni yazılım güncellemesi ile belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 7 Aralık 2024; 13:21:58 >
  • Ben de esenyurt doğuştan 1985e kobalt gri için ödeme yaptm impression paketi için. Haftaya teslim alıcam. Sanırım goodyear ile geliyor lastikler. Kış lastiği önerisi olan var mı? Ayrıca alcağm lastiklerin boyutu ne olmalı? Araç da 17 inç bologne ekstra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 8 Aralık 2024; 13:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.