Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
15
Favori
14.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam belki jantla ilgilidir bilmiyorum ama impression beyazını beğenmedim ben. İyi bir jantla fikrim değişeblr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laurent_blanc kullanıcısına yanıt
    Jant bunda da kötü

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sarı sitedeki 2. el fiyatlarına bakın. Sıfırdan yüksek. Tabi VW listede yüksek yazıyor. Bayide düşüyor.

Git sıfır al. Bir de 9000 km yol yapmışlar.

• burcink kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.Ben eylül ortasında 1910 a siyah aldım. Biraz çabuk kirleniyor ama arabayı baya heybetli gösteriyor. Trafikte herkes bakıyor bu hangi arabaymış diye. 17inc jantlı benimde 1 ay sonra da continental kışlık lastik aldım. Arabanın rengindende lastiktende memnunum.

• yusuff01 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben uygun bulunca renge bakmadım 200 bin uyguna geldi. O yüzden çok takılmadım eski b8 variant da beyazdı omdan çok takılmadım

Hocam size de hayırlı olsun. Beyazda çok güzel bence. Hem çizilmez yazın sıcak olmaz tozu belli etmez. 2.elde de daha hızlı olacağını düşünüyorum. Sonuçta sw hastası kapmçılar vs var satılırken de sıcak iller için daha tercih edilesi açıkcası

Ben cobalt gri aldım ama beyaz daha hosuma gidiyor beyaz yoktu alırken beyaz yıkadınmı çiçek gibi açar🤗💐

Çok güzel bence güle güle binin☺️

• malioner06 M kullanıcısına yanıt

Aracın liste fiyatida degismis 2334 dü 2393 olmus bu fiyattan satilmiyor ama 60k fark gelmiş dediğiniz gibi sıfır al daha iyi araç bayide olmasa tamam ama bayilerde oldugu icin sitedeki fiyatlar yüksek kalıyor

• %30 şehir içi, %70 şehir dışı bölünmüş yol, genelde cruise control ile 115 km sabit hız ile ortalama tüketim.

Bu durumda 67 litre aldı.

Lastikler Pirelli Cinturato Winter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 13 Aralık 2024; 14:4:22 >
  • bahadr35 kullanıcısına yanıt

maşallah güzel değerler. benim de ilk depo, 400 km istanbul ankara gerisi şehir içi 1050-1100 civarı olacak gibi.

saygılar

• Ben Adana Ankara arası gidiş 1200 dönüş 1400-1500 hesaplamıştım. Birde araç yükle doluydu arabada 4 yetişkindik. Ortalama hızım 140-160 idi otobanda

• Sürüş modu önerisi olan var mı? Eco,comfort ve sport var. Ben az yaksın istiyorum. Ayrıca manuelde kullanmanın espirisi var mı?

• Merhabalar, paspas seti ve bagaj havuzu icin onerisi olan var midir acaba?

• Impression pakete katlanır ayna ve/veya elektrikli bagaj yaptıran teklif alan var mı aramızda.

Az yaksın derseniz ecoda kullanmanızı öneririm, daha düşük devirlerde vites değiştirecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aratheon A kullanıcısına yanıt

Cevabı ben de merak ediyorum

• Ben de 14 Aralık 2024 Cumartesi günü B9 aracımı Kartal Doğuş'tan teslim alıp Ankara'ya getirdim. Bu dördüncü Passat oldu. Araç yolda assist arızaları verdi. Diğer B8 ve B8,5 Passat'larda neredeyse sadece yakıt doldurup bindim, (neredeyse değil gerçekten öyle) hiç bir sorun yaşamadım. Servis ile konuştuğumda yazılım güncellemesi gerektiğini söylediler. Benzer durum yaşayan var mı?

• Kadir Çetinkaya K kullanıcısına yanıt

tiguan ve golflerde gırla var bu mevzu sonuçta benzer yazılım başınıza gelmesine şaşırmamalı sw passat diğerleri kadar çok satmadığı için belki karşılan oranı diğerine göre düşük kalıyordur.

• Kadir Çetinkaya K kullanıcısına yanıt

Benim başıma da 400lü km'lerde geldi, yazılım güncellendi, şu an 5000 km'ye yaklaştı tekrar olmadı. Güncelleme bir gün sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 17 Aralık 2024; 9:52:41 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.