merhaba güncellemeden sonra müzik seslerinden gelen cızırtı kesildimi ara ara cızırtı geliyor bende bikere yaptı toplu hata verdi araç 1000 km lerdeyken şuan 6000 km henüz bişey yok o yüzden güncelleme için gitmedim servise bakım da yaptırırım diye düşündüm |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (6. sayfa)

-
-
Evet, güncellemeden sonra kesildi
-
5000 km civarı yaşadım, güncelleme sonrası bir daha yaşamadım. Şu sıralar sadece sunroof tan sesler geliyor. Sözde güncelleme sırasında bakmışlardı ama giderilemedi.
-
yazılım güncellemesini servisden mi talep ediyorsunuz. multimedia güncelleniyor sanırım. 2434 sürüm var bende şuan nette gördüm 2460 varmış sizlerde de 2460 a mı güncellendi acaba. yarın ben de sunroof tuşu ve led aydınlatmalar için bırakacağım birde silecek inanılmaz kötü onu söyleyeceğim değiştirsinler.
saygılar
-
hayırlı olsun ben de 4 aralıkta kartaldan aldım aracı ankaraya geldim. ben yaşamadım ama yarın otomol'e gidecek araba tavan aydınlama grubundaki tutarsızlık ve silecek için.
saygılar
-
Teşekkürler ozaman yaptırmamız lazım:)
-
merhaba hayırlı olsun silecek sorunu benimkinde de vardı iyi silmiyordu gittim videoya almamız lazım dediler orda silerken belirgin bir sorun görünmedi ama yolda sağanak yağışta tam silmiyor ispatlayamadım müsaitlikten ücretini ödeyip değiştircem artık iyi günler
-
Günaydın, benim aracımda tahrik hatası vermişti ve tekrar çalıştırdıktan sonra geçmişti. Yinede servise götürdüm, hem onu kontrol ettiler hem de multimedia güncellemesi geldiğini söyleyip onu yüklediler. Aracı sisteme bağladıktan sonra güncelleme olup olmadığını görüyorlar.
-
Evet, ciddi anlamda fark etti. Beni oldukça rahatsız ediyordu.
-
Ben bagaj havuzu almadım ama paspasları HB dan Roadrug diye bir satıcıdan aldım. Hem kokusu yoktu hem de tam uydu.
-
önceki sonraki versiyonları biliyor musunuz ? benim şuan 2434 var size kaç yüklediler acaba
-
2460 görünüyor
-
Arkadaşlar aracında travel assist olanlar direksiyon görselini gönderebilir mi? SFD2 açılabiliyormuş ama travel assist için direksiyon simidi ve tuş takımı da değişmesi gerekiyor diye duydum. Bildiğim kadarı ile direksiyon tuş takımı tüm donanımlarda aynı, sadece direksiyon ısıtma tuş farkı var diye biliyorum. Belki de direksiyon ısıtma opsiyonu içeren paket alındığında travel assist geliyor, ondan olabilir.
-
Selamlar, bende direksiyon ısıtma var ama travel assist yok.
Travel assist in 360 derece kamera ile alakası olabilir mi? Genelde travel assist opsiyonu 360 derece kamera ile geldi.
-
360 kameralar ile ilgili degil. Yurtdisinda businnes donanim passat kiralamistim. Koltuk / direksiyon isitma, travel assist ve tabela okuma vardi ama 360 kamera sistemi yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada servis temsilcilerinden bir tanesi söylemişti; bir müşteri Türkiye den aldığı aracı ile yurt dışına çıktığında tabela okuma sisteminin kendiliğinden çalıştığını söylemiş.
Bu bana pek inandırıcı gelmemişti.
-
-
Gençlik yaşadığım yer yokuşlu inişli. Acaba yokuş çıkış ve inişleri için vites öneriniz var mı yoksa direk otomatikte devam mı edeyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X