Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
15
Favori
14.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yaptırdım ankara Otomol de 2 gün kaldı araç 2434 den 2460 a güncellemişler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Nasıl güncellemeden sonra düzeldimi hatalar banada 09/01/2025 e randevu verdiler sabahtan bırakcam 5 saat sürüyormuş bağlantı kopmassa öğleden sonra teslim ederiz dediler

• Yıl 2024 Volkswagen batarken halen vw fetishi türkler vw alıyor:))
    Elin ABD lisi çinlisi kendi kendine giden park eden araba yapıyor bunlar halen fetish sevdasında hahaha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Tüh be keşke bunu önceden yazsaydın yazını okuduktan sonra yarın ilk işim aracımı satıp chery almaya gideceğim. Allah razı olsun ilaç gibi geldi bu şimdiye kadar nerdeydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Yıl 2024 Volkswagen batarken halen vw fetishi türkler vw alıyor:))
    Elin ABD lisi çinlisi kendi kendine giden park eden araba yapıyor bunlar halen fetish sevdasında hahaha

Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bende çinli arabaları sevmiyorum mesela hiç hoşuma gitmiyor.

Ayrıca bu herifler sanayi devi nereye batıyor.

Karlılık oranı azalınca vites düşürdüler sallanırlar ama yıkılmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Yoo düz araba yanı çinli fanı yada vw fanı olmaya gerek yok. Arabayı nüfusuma almadım satar çinlide alırım fransızda. Araba sonuçta şirketine ortak değilim batarsa batsın batmazsa batmasın.

• burcink kullanıcısına yanıt

Spor modda manuele geçerseniz kesicide vites atıyor ve hep manuel modda kalıyor(15 20dk aralıksız böyle sürdüm).

• Miralay123 M kullanıcısına yanıt
    Daha 2000km de kesiciye kadar zorlamak istemem açıkçası. Aklımda olsun yine de

Teşekkürler

Bu arada jantları değiştirdim. 😀

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar

Jantlar güzel olmuş...
    geçen sene ben de passata çok bakmış sonra bazı nedenlerden dolayı almamıştım..napoli jantları beğenmiştim ama leeds ve adını hatırlayamadığım bir tanesi vardı hiç sevmemiştim..alsaydım ben de kesin değiştirirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

Olmadı hocam

Jantlar çok yakışmış 2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar 

• laurent_blanc kullanıcısına yanıt

Sanırım araç ayarlarında, cam sekmesi altında konfor açmayı seçmek gerekiyor. anahtara uzun basınca hem açıp hem kapatıyor.

• laurent_blanc kullanıcısına yanıt

Ayarlar menülerine bakın olması lazım bence.

Çünkü benim 2019 model Caddy'de bile var bu özellik.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Bendeki york model jantlar o sebepten değiştirdim. Nisan a kadar Leeds bulamazsam Lugano eski arabamdan kalan onları takacağım.

• Merhaba arkadaşlar , bu başlığı görmemiştim , bulmanın sevinci ile hemen mesaj atmak istedim.

2023 Ağustos sonunda çanakkale avekten aldım aracımı. Aldığım gün Tekirdağ da Avio ya bırakıp Lummar cam filmi , kaput ppf kaplama yaptırdım. Pas pasları özel yapım petek dokulu olarak instagramdan gördüğüm bir yere yaptırdım, birtek bagaj havuzu az büyük oldu oda çok sıkıntı değil.

Aracı aldığımız hafta Yunanistana gittik yaklaşık 1600 km yol çok keyifli idi, ipsala sınır köprüsünde yunan bayrak dibinde tabela tanıma çalışmaya başlıyor :)

Omoda 5 ten Passat Businese geçiş yaptım. Öncesinde yine Leon SW ve Kugamız vardı.

Aracı eşim aktif olarak işe gideken kullanıyor her gün 100 km , şu an 114xx km de, yakıt çok keyifli , eşim kullanırsa 5.4 lt ortalamada , bende de 6 lt ye geliyor.

Kış lastiği seçimim nokian, daha önceki araçlarımda da kullanmıştım yine onu tercih ettim.

3 kişilik bir aile olarak ferah iç yapısı inanılmaz geniş ve kullanışlı bagajı , yakıtı, yol tutuşu , güvenlik ekipmanları ile severek uzun yıılar kullanmayı planlıyoruz.

Aracımda cam tavan , travel asist, elektrikli bagaj gibi eklenebilecek tüm donanımlar mevcut. Elegance yada r line almama sebebim tamamen deri koltuklar. Diğer aracım 2023 g20 onda , önceki omoda da da deri koltuk nefret ettirdi.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• athloon kullanıcısına yanıt

Hoş geldiniz. Aracınızı keyifle kullanmanızı dilerim.

• quinlan Q kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, keyfini çıkartıyoruz.

• Aracı alırken gelen 2. eli zor olur gibi yorumları duymaktasınız, ülkemizde avrupa askine sedan tutkusu ağır basmakta malesef, avrupada ise tam tersi mpv ler ve sw araçlar daha revaçta. Özellikle parkyeri sorunu yaşanmayan yerlerde, oralarda b sınıfı araçlar daha öne çıkıyor. Firmalarda sedan araç üretimi peyderpey azalmakta yeni gelen model sayısı azalmakta. Ülkemizde olan bu 2. eli olmaz derdi çok yanlış, aracı kullanmak için alıyorsanız sıkıntı yok, siz satacağınız adama araç almıyorsunuz bu şekilde düşünmek gerekmekte bence.

Super b scout alma niyetim vardı, sw kasa benim aldığım dönemde gelmemişti henüz, sedan inceledğimde orta pakette cam tavan yok, acc ekstra ve deri koltuk vaz geçirdi.

passat variant alma sebebim tamamen kullanışlı oluşu, konforlu oluşu , güven verişi. D sınıfı bir otomobil ve tüm güvenlik önlemleri yeterli ayrıca sğrğş yardımcıları da çok keyifli. Daha önce leon sw den de memnun kalmıştık. Eşim aktif olarak kullanıyor aracı başlarda çok büyük dese de şimdi alıştı.

Herkese hayırlı sürüşler dilerim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.