o fiyata d segmenti araç yok. Gerek kullanım konforu gerek güvenliği tüm donanımlarda aynı, imkan zorlanamayacak şekilde ise de ben yine de impresssionu almanızı önderirim. |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam merhaba deneyebildiniz mi yeni yazılımı ?
Fark var mı?
-
-
Elinize sağlık hocam, sensör hassasiyeti inşallah artmamıştır. Hız limiti tabele okuma geldimi acaba bu sürümde? Yarın bakım randevum var bakalım güncelleme yapacaklarmı?
-
Tabela okuma bununla ilgili değil üstat ama onu da çözeceğim
-
Tekirdağ Çorlu çalışkan otomotivde 15 bin bakımını yaptırdım. Servis yetkilisi arkadaş sağ olsun %10 indirim uygulatarak 9152 tlye mal ettim. kötü tarafı sadece 2 taksite bölebiliyorlar.
Yazılım güncellemesi de gelmiş o da yapıldı , ilk fark ettiğim travel asist gibi sürüş yardımcılarının abidik gubidik hareketleri gitmiş , direksiyon tut uyarı hassasiyeti azalmış bunlara çok sevindim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athloon -- 13 Şubat 2025; 17:50:50 >
-
Polen filtresi niye değişmemiş ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 bin de imiş o , 15k ya yakın çıkar dedi arkadaş fiyat.
-
Bende yazılım güncellemesi yaptım. V2 versiyonunun geldiğini söylediler. Sizin aracınıza neden V2 yazılımını yüklememişler?
(Yazılım 2460 , Abt donanım H43 , Abt yazılım 4045)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Polen filtresi o kadar dayanmaz. 15 bin bile zor gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hava filtresidir hocam o. Polen hem ucuzdur hem her bakımda değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir fikrim ve bilgim yok açıkçası ,donanıma göre dedeğişebilir belkide benim aracım business paket.
-
-
Benimde business paket, dediğiniz gibide olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X