< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (12. sayfa)

-
-
Forumda konusu vardı adamın skoda aracıyla 405 km yol yapmışlar serviste
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk yazılım hatasında servise gittim, yazılım yüklediler. Ancak iki hafta sonra tekrar aynı yazılım hatasını aldım. İkinci gidişimde, 2460 V2 yazılımının geldiğini söylediler ve güncelleme yaptılar. Güncellemenin üzerinden iki hafta geçti ve şu ana kadar herhangi bir hata almadım.
tiguanda da yazılım sıkıntısı yaşayan arkadaşım var. vw can sıkmaya başladı sanki son dönem modellerinde.
b8.5 variant daha stabil ve olmuştu sanki. gerçi b9 çok yeni zamanla düzelecektir elbet ancak argesini kullanıcılar yapıyor gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik vw mantığı "Kervan yolda düzülür"
Tiguan daha kötü. Araç çalışmadığı da oluyor. Yolda bırakıyor.
aynen öyle oldu 2 gün üst üste yol yardım gelip akü takviyesi ile çalıştırdılar. Sabaha kadar araçta zerre elektrik kalmıyordu. aküyü şarj edip yazılım güncellemesi yapıldı düzeldi ancak hala sürüş destek sistemleri arada sırada hata veriyor.
geçtiğimiz yıla kadar vw kullanıcısıydım, şunu bir kez daha anladım ki yeni çıkan model/kasalara temkinli yaklaşmak gerek.
ben dün 2650 sürümünü temin ettim hafta sonu kendim yükleyeceğim şuan 2460 var bakalım ne gibi değişiklikler gelmiş haber ederim
saygılar
-
Geçen sene tonale ile yaşadığım süreç geldi aklıma, benzer durumlar yaşanıyor sanırım. Bizimki güncellemelerle çözüldü ancak vw gibi bir firmanın daha çabuk aksiyon almasını beklerdim açıkçası.
Konuda impression paket kullananlar var mı acaba ?
Genel olarak memnun musun hocam ? Özellikle koltuklar biraz sırıtıyor, konfor konusunda sıkıntı çekiyor musun ? Özellikle uzun yolda
Perdeli pandizottan daha önce memnun kalmamıştım, bagajdaki sesleri kabine çok alıyordu. Bu konuda yorumun nedir ?
17 inc jantlarla süspansiyon konforu üst seviyedir diye düşünüyorum. Ben konfor ve büyük bagaj istiyorum, doğru adreste miyim ?
İmpression koltuklar sırıtıyor demişsiniz , görsel olarak evet ama onları da inceledim onlarda sorun yok gibi
Ama elegance ve r line kullanıp koltuklarda sorun yaşamayan da olmayacak gibi duruyor
Neredeyse bakmadığım ilan kalmadı hepsin de 3-5 bin km araçların koltukları kabarmış
Şikayetvar da şikayet de okudum , 3 araç almışlar ikisi kabarmış servis sorun yok demiş gibi
Superb lere baktım deri koltuk kullananlara onlarda da aynı durumu gördüm
Demek ikisi de koltukta aynı malı kullanmış
Bu araçların koltukları acaba 50-100 bin km de nasıl olacak
İnşallah denemişlerdir de 5 bin km de olan kabarma 100 bin de de aynı kalır ama zaman gösterir
Eğer hiç deneme yapmadan bu deriyi/malzemeyi kullanıp geçmişlerse inanılır gibi değil
Bir müşterim basit bir kapı kolu için bile düzenek ve sayaç koyup kaç bin açma kapama da ne olacağını test ediyor bunlar çok basit işlemler
Vw bunu yapmayıp bu koltuklarla üretip geçtiyse diyecek söz yok
Sakın vw özelinde anlaşılmasın
Tüm üreticiler kaçıyor kaliteden artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar selam,
2 milyona sıfır km impression paket 17 jant siyah renk alınır mı. Anahtarsız giriş ve katlanır ayna olmaması biraz canımı sıkıyor. Kullananların yorumu nedir?
Ama işte onlar da çok naylonumsu duruyor. Benim mk3 leon style koltuğuna benzettim. Fark sadece kılıf da değil tabi. Elegance'ta yanal destekler daha tok duruyor ve baldır desteği farkı da var. Acaba sünger farkı da var mıdır ? Bunu anlamaya çalışıyorum. Bayiye gidince 2 donanımı da aynı anda bulmak zor
İmkanınız varsa, Business modelini cam tavansız almanızı tavsiye ederim. Dış görünüş, koltuk, masaj gibi çeşitli farklar mevcut. (İmperession ve diğer paketlerde, güvenlik donanımları standart)
Anahtarsız giriş ve katlanır ayna değil asıl konforu etkileyen. 3 bölgeli otomatik kliması çok güzel passat’ın. Mesela bu konforu çok etkiliyor. Geniş hacmi, arka diz mesafesi ve arkada da bağımsız süspansiyonu olması etkiliyor konforu. Bizimki b8 comfort, katlanan ayna yok ama konforundan çok memnunuz. Bu daha da uzun. Diz mesafesi e sınınıfı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X