hocam daha önce vag grubundan çeşitli araçları kullanmış biri olarak bunu söyledim. 2015 octavia 1.6 tdi ve 2013 ibiza 1.2 tsi kullandım meşhur 7 ileri kuru kavrama dsg olanlardan ilk zamanlar sorun yoktu ama 100bin km'den sonra "vitesi p moduna alıp arabayı terkedin" gibi uyarılar vermeye başlamıştı seyir esnasında sürekli bu yazı çıkıyordu bazen yokuş çıkarken şanzıman şaşırıyordu sonra satmıştım zaten. daha sonra b8 passat 2.0 tdi 240hp modelinden almıştık o da 7 ileriydi ama tork dayanımı daha yüksekti 1 sene sorunsuz kullandık 120bin km'de ihtiyaçtan dolayı satmıştık (kullandığım en iyi araçtı) şu an kullandığım araç caddy 2.0 tdi bu da sorunsuz maşallahı var 135bin km'ye geldi şanzıman tık demedi. yani 1.0'dan 1.6 motora kadar konulan dsg'ler en adi olanlar sürpriz çıkartabilir siz şansınıza sorun yaşamamışsınız. ama 2.0'lara konulan dsg'ler biraz daha iyi sorun çıkarma olasılığı az ben bunu deneyimledim. |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (11. sayfa)
-
-
DQ200 artık korkulacak bir şanzıman değil, şu an aracımızda kullanılan üçüncü jenarasyon, bildiğim kadarı ile (dördüncü de olabilir). Mekatronik yağ basıncı azaltıldı, tüp sorunları çözüldü, farklı iyileştirmeler de yapılmıştır.
2016 öncesi için arıza potansiyeli daha yüksekti. Çok özel bir durum olmazsa, balataların normal şekilde ömrünü tamamlaması dışında servislik bir durum olacağını düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar yakın zamanda 15000 km bakımına giren varmı ? Fiyat bilgisi nedir bakımın ?
-
Çok güzel anlatmışsınız.
-
motor şanzumanda sorun yaşayan var mı? 2025 superb aldık benzer araçlar olduğu için soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba e-tsi ve e-tec lerde alternatör sorunlarından bahsediliyor.
14000 km oldu, 4 defa uzun yol (Selanik-Meteora) , hafta içide her gün araç 100 km yol yapmakta.
Hiç bir sorun sıkıntı yok, genel anlamda da hiç bir memnuniyetsizliğimiz yok araçtan.
Yok şu sorun yok bu sorun yaşanıyor deyip link yada haber paylaşmayanlar içinizi boş yere bulandırmasın.
Keyifle kazasız belasız binin.
-
Maşallah ilk bakıma fiyat aldınız mı acaba ? Km yüksek olunca merak ettim koltuklar daha doğrusu kılıflar ne durumda saldı gibi kendini bendekiler (3800km) sizinkiler ne durumda acaba
Keyifle kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Merhabalar, şeritte kalma asistanı sinyal vermeme rağmen şerit değiştirmeme izin vermiyor sık sık. Bunu yaşayan var mıdır, güncelleme ile felan düzelme oluyor mu bu problem de?
-
Bazı sahibinden ilanlarına baktığımda bu benim de dikkatimi çekmişti ama foto olduğu için çok takılmamıştım
Kaldı ki o arabalarında çoğu 3-5 bin km de arabalar
Şimdi siz deyince dikkatimi çekti , 3800 km için eğer büzüşme deforme varsa ki bunu salma olarak adlandırabiliriz çok kötü
Kapı da insignia var km 185 bin , deri koltuk ve sıfır deforme , hatta yan destekler bile ilk günkü gibi sertliğini koruyor
Tuşlar , tuş üzerinde yazılar vs hepsi çok iyi durumda yeni gibi
En çok kullanılan ile örneğin en az kullanılan ESP tuşu arasında fark yok , dokunma hisleri ilk günkü gibi
Bu sadece vw özelin de değil , tüm üreticilerde maliyet belli ki en ön plana alınmış
Zaten piyasa da dünya da veya sanal ortam da bir Çin otomobili dayatması var
Buna ek olarak Avrupalı üreticiler de Çin tehlikesinden ötürü bir yerlerden kısma derdinde bu çok belli
bmw tarafında g30 g60 durumu işin üst tarafında yer almasına rağmen bunu destekliyor
Sanki son iyi kaliteli arabalar 2020-2022 civarı üretildi ve bir daha zor gibi
-
Merhaba, eğer şeritten çıkmaya başladığınızda sinyal vermemiş iseniz önce aracı şerite sokma eğiliminde oluyor. Yani şeritten çıkarken sinyal verirseniz bir saniyelik bir gecikme ile şerit takibi kapatıyor. Ben de farkettim.
-
Kapatın gitsin şerit yardımını. Şöförün direksiyonuna müdahale edilmesinden nefret ederim. Özellikle de yokuş aşağı ve virajlı yollarda kaza sebebi direksiyona müdahale .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, fiyat almadım henüz akınca paylaşacağım burada 👍
Business benim aracım herhangibir deformasyon yok koltuklarda.
Teşekkür ederim size de iyi sürüşler.
-
Sürücü koltuğunda yer alan bu kabarmalardan mı bahsediyorsunuz ? Fotoların üçü de farklı araç
Deri koltuk olan 6000 - 20000 km aracı neredeyse tüm araçlarda var gibi görünüyor
Diğer kumaş tipinde bu sorun yok gibi ( alcantara sanırım )
-
Kötü işçilik kötü malzeme açıkçası hiç yakışmamış VW ye, 2023 G20 im var yine deri koltuk ne bir leke ne bir deformasyon var araç 56 k km. De oldu. Bahsetmiştim CHERY den sonra geçtik passata sırf deri almamak için business donanımı tercih etmiştim. Garanti de çözülür ama bu sıkıntı bence yaşayan var ise servis ile görüşmekte fayda var.
-
Sorun şu ki Gelecek yeni 3 serisi de G20 kadar kaliteli olmayacak
Bu artık farklı bir konu oldu ve otomobilden anlamayan tüketiciler ile dünyanın yeni ekonomik düzeni bu duruma neden oluyor
2 önceki mesajda da kullandığım insignia dan örnek verdim o da neredeyse 200 bin km ye yaklaştı bu şekilde kabarma yok
Ben de insignia dan sonra araç araştırdığımdan passat da radarımdaydı ve ilanları incelerken dikkatimi çekmişti
Arkadaş da bahsedince hatırladım tekrar
Yok artık eskisi gibi araçlar , yapılmayacak
Çin diye bir şey çıkardılar bakıyorum herkes çok memnun müthiş bir şeymiş gibi anlatıp duruyor
Sürekli işin multimedya ve iç görsellik kısmındalar ve ısrarla kaliteli olduğunu söylüyorlar
Kalite nasıl anlaşılır ? süre ile değil mi ? otomobil için yaptığı yol ile değil mi ?
Ben bir önceki insignia ile 160 bin km yaptıktan sonra aracın kaliteli olduğuna ikna olmuştum
Koltuğuna , tuşlara , direksiyon simidine , birleşim yerlerine vs
Ondan önce de 115 bin km J kasa Astra kullandıktan sonra Opel den devam etmeye karar vermiştim
Bu vatandaşlar ne kadar süre de ne kadar yol yaptılar arabayı ne kadar yordular da tüm camia otomobil yorumcusundan tüketicisine herkes bu araçların kaliteli olduğuna karar verdi ? veya rahat rahat bu yorumları yapıyorlar ?
işte vw in amiral gemisinin deri koltuğunun dolu paketler ve son derece düşük km deki hali orta da
20 bin km kadar 508 deneyimim oldu onu artık anlatmak istemiyorum ortada
Yılların otomobil üreticileri Çin yüzünden geri gitmeye çoktan başladı bile
Bilmiyorum ama kendini arabayı sevmek zorunda hissedenler için araç değişimi gerekli olduğunda durum hiç kolay değil
Çin işi hiç iyi olmadı otomobil dünyası için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 3 Şubat 2025; 22:16:9 >
-
Aslında konu şöyle. Benim de bundan önce b8 variantım vardı 230bin km de hiç sorun olmadı lakin bunlarda soğutma olduğunda deri delikli o sebepten kabarıyor.
-
Arkadaşlar, bozuk yolda sizin araçta da sağ kapı camından veya dikiz aynasından gıcırtı sesi geliyor mu?
Sol ön cam A stununda benim aracımda ses olmuştu. Böyle cızırtı gibi. Biraz parmağımla bastırınca geçiyordu. Yeni golflerde de aynı sıkıntı olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X