|
2024 Skoda Superb ve Kodiaq'ın iç mekan görüntüleri paylaşıldı

-
-
Klima kumandalarını, bir çok markanın aksine sezgisel tasarlamışlar. Sırf bu sebepten markayı seçecek bir dünya kullanıcı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 29 Ağustos 2023; 17:29:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havalandırma kumandaları tabletin içine gömme tembelliğine gitmeyen Skoda'ya tebrikler. Menüler içinde dolaştıkça gözlerin yoldan ayrılıp trafik kazası ihtimali artıyor.
-
Bu sefer güzel olmuş.
-
Elektrikli araç tasarımına benzetmedikleri güzel bir model olmuş. Passatı mahvettiler en azından Skoda da düzgün bir model kalmış oldu.
Herkes klima kumandalarını manuel istiyor. Alman markaları japonlar gibi ileriyi düşünemiyor mu bilemiyorum.
Mazda bu konuda açıklama yapmıştı, klimaların dokunmatik olması gözün yoldan ayrılmasına sebep oluyor o yüzden yapmayacağız diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klima kumandaları tuşlu ve döndürmeli mekanik olmalı. NOKTA!
Klimayı dokunmatik ekrandan yönetipte "yoo bence hiç sıkıntı olmuyor" diyen ağır fanboydur. Şirketin 2022 508 ini servise götürürken klima menfezlerini ve fan gücünü ayarlayacağım diye yaklaşık 3-4 dakika oyalanmıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayağı iyi olmuş bu tasarım. Özellikle ekrana bayıldım...
Değerlendirilebilir.
Hayret VAG grup sıkıcılığından uzak güzel.
Ayrıca klimayı dokunmatik ekrana entegre etmek kadar kullanışsız ve aptalca bir şey olamaz, doğru olanı yapıp analog kumanda kullanmaları artı puan.
-
Piyasada ki kazaların çoğu dijital ekrana entegre klimadan dolayı oluyor, klimayı ayarlayana kadar dakikalar geçiyor.
Analog saniyelik iş.
Her şeyin ekranda olması aptallık. Tesla'nın tek kötü yönü bu mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 30 Ağustos 2023; 2:57:26 > -
-
Hocam sizinde 445.000.000₺ lik araç portföyünüz var ama ilanlarınızda hiç skoda göremedim
ekran büyümüş , vites küçülmüş çok güzel olmuş
-
Onlar sonradan Alkan oldu. Biz orijinal Alkan'ız.
Alakamız yok, soyadı benzerliği.
Resimlerini paylaştığınız bol düğmeli klima kumandalarının günümüzde çoğunlukla lcd ekrana taşınması malesef maliyet kaygılarından dolayı. Yüksek kaliteli bir kumanda paneli tasarlayıp üretmek yerine lcd ekranın yazılımına bir menu daha ilave ediyorsunuz ve iş bitiyor. Bir de bunu inovasyon diye pazarlamaya çalışıyorlar halbuki maliyet azaltma çalışması. Aynı şey lcd gösterge paneli için de geçerli. Bunları da hayalet gösterge paneli diye çıkardılar, bir de başta eksra ücretle alınıyordu falan. Halbuki ibreli göstergeler daha maliyetli ve daha kaliteli idi. Şimdi en alt pakete de dijital gösterge koyuyorlar çünkü ucuz.
-
İşte bu sebeple günümüz araçları almanlarda dahil olmak üzere eski kalitesinde değil eskiden maliyet kaygısı azdı, kaynak boldu ve tam bir yarış vardı. Şuan rekabette olduğunu çok düşünmüyorum ben. Eski arabaları özleyeceğiz millet yeni yeni diye tutturmaya devam etsin
Eski tip düğmeli 2019 ford transitte seyir halindeyken bakmadan klima ayarı, yönü, fan hızı,direksiyon haricinde ses kısma müzik değişme çok kolay yapılıyor kaldı ki bu şekildeki araçların çoğunda durum aynı fakat komple ekrana entegre edilmiş yine burada benim de tahmin ettiğim ve yine bazı arkadaşların da söylediği gibi tamamen maliyeti azaltmak için yapılmış bu yenilik adı altındaki gelişmeler hiç hayra alamet değil tamamen kaza sebebi,yani her yenilik gibi görünen gelişmeler hayat kolaylaştırmıyor hatta bunu tasarlayan mühendisler bile hareket halindeyken eminim zorlanıyorlardır sistemi kontrol ederken.
-
-
Cupra Formentor ile benzerlik var.
-
TİGGO 9 pro'nun içine ve dışına bakmak lazım veya TİGGO 8 PRO Max ön konsolu uzun ekranlı olan modeli efsane.Bu modeller örnek alınacak iç tasarımlara sahip (bence) tabiki güzellik tasarım görecelidir. -
Honda Toyota iç dizaynı gibi olmuş
Havalandırma kumandaları tabletin içine gömme tembelliğine gitmeyen Skoda'ya tebrikler. Menüler içinde dolaştıkça gözlerin yoldan ayrılıp trafik kazası ihtimali artıyor.
|
Klima kumandalarını, bir çok markanın aksine sezgisel tasarlamışlar. Sırf bu sebepten markayı seçecek bir dünya kullanıcı var.
|
Elektrikli araç tasarımına benzetmedikleri güzel bir model olmuş. Passatı mahvettiler en azından Skoda da düzgün bir model kalmış oldu.
Herkes klima kumandalarını manuel istiyor. Alman markaları japonlar gibi ileriyi düşünemiyor mu bilemiyorum. Mazda bu konuda açıklama yapmıştı, klimaların dokunmatik olması gözün yoldan ayrılmasına sebep oluyor o yüzden yapmayacağız diye. |
Klima kumandaları tuşlu ve döndürmeli mekanik olmalı. NOKTA!
Klimayı dokunmatik ekrandan yönetipte "yoo bence hiç sıkıntı olmuyor" diyen ağır fanboydur. Şirketin 2022 508 ini servise götürürken klima menfezlerini ve fan gücünü ayarlayacağım diye yaklaşık 3-4 dakika oyalanmıştım. |
Benzer içerikler
- whatsapp hesap silme
- instagram taslak indirme
- video düzenleme programı
- steam açılmıyor
- bedava mavi tik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X