Şimdi Ara

2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
499
Cevap
22
Favori
101.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O bahsettiğiniz modellerin ev tipi cihazlardan mekanik farkları yok ama. Tek farkları daha kısa program süreleri, daha yüksek ısıtma güçleri(ki bazılarında o da ev tipi makinelerle aynı)

Kapakları da kazanla beraber hareket eden endüstriyel makineler dediğiniz gibi çok daha sağlam yapıya sahipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 25 Nisan 2024; 22:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaştığım model tek fazlı elektriğe uygun. Ancak şikayet.var daki şijayete ait kazan sırtındaki 3 ayak desteğin çürümesi meselesini tam anlayamadım. Sanırım serviste anlayamamış. O sebeple paylaştım. Var mı bilginiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 25 Nisan 2024; 22:55:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

Demekki o konuda bile fark yok  

3 ayak çürümesini birebir hiç görmedim. Ama yabancı forumlarda yazılanlara göre sürekli olarak sıvı deterjanla düşük sıcaklıkta yıkama yapmak buna neden oluyor, bana saçma geldi bu. Genelde döküm kalitesinden kaynaklanır, ama bu durumda da tüm cihazlarda bunun olması gerekir. O yüzden pek bir şey diyemiyorum.

Bir tahmin yürütün bari?

Dediğim gibi bence döküm hatası olur. Ama 100 seneden fazladır döküm parçalar üreten bir marka dökümde hata yapar mi bilemem. Kullanıcının erişebilmesi mümkün olan bir parça olsa kullanım hatası dersin o da değil, üzerinden elektrik geçen parça olsa elektrolize uğruyor dersin o da değil. Başka bir sıkıntı var ama ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 26 Nisan 2024; 0:2:14 >
    Parçayı üreten firma hangi firma bilginiz var mı?

Miele direk kendisi yapıyor dökümleri, hatta bununla ilgili ayrı bir tanıtım videosu bile vardı.

Emin misiniz?

Mielenin yalancısıyım  

Miele'nin yalancısı olduğunuza dair bir kaynak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 26 Nisan 2024; 0:5:47 >

Hocam belli ki bu konuda %100 emin olduğunuz bir bilgi var söyleyin de biz de öğrenelim  

Çamaşır makinelerinin ağırlığının en az %70 i beton ağırlıklardan olduğuna göre bunu bir dha düşünün derim.

• golge1710 kullanıcısına yanıt

Miele'de stabilizasyon ağırlıkları, döküm demir malzemeden yapılır. iyisimi siz bir daha düşünün  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 8 Mayıs 2024; 14:46:2 >
  • Döküm demir de olsa beton da olsa ağırlık makinede kullanılan sac kalitesini göstermez iyisimi siz artık düşünmeyi bırakın.. 

• Bosch marka çamaşır makinesi tavsiye edebilecek var mı? Bütçe 20-25 bin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • golge1710 kullanıcısına yanıt

bu konuda tavsiye alacağım son insan bile olamazsın sen bilgisayarınla oyunlarınla ilgilen. Bilmediğin konularda da fikir belirtme  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 26 Mayıs 2024; 20:32:34 >
  • Arkadaşlar yazlık için Bosch ya da Siemens’in uygun fiyatları makinelerinden almayı düşünüyorum. Yalnız eskiden plastik kazan olması çok kötü bir şeydi ve bilindik markalarda plastik kazan olmazdı. Ama şimdi bu markalarda bile kazan plastik. Bu büyük bir handikap mı? Öyleyse önerebileceğiniz Bosch-Arçelik-Beko-Siemens markaları var mıdır? Bütçe 16.000 TL.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunlardan hangisi alınır, yazlıka lazım

https://www.epey.com/camasir-makinesi/karsilastir/680121-683418/regal-cm-61001_altus-al-6103-l/

• aresinbabasi kullanıcısına yanıt
    Miele hariç hepsi plastik kazan hocam artık. Yenilerde birde kazanlar kaynaklı, kesmeden rulman değişmiyor. BSH grubundan Profilo alıp geçebilirsiniz. Arçeliktende yazlık için altus alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.