< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Z kodlular buhar programı olan modeller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Electrolux modellerine göz gezdirebilirsiniz yada arçeliğin 9kg 1200 devirlik 9120M modeline bakabilirsiniz. M serisi hariç diğer kazanlar yeni kazan ve 9-10 kg ya göre küçük üretilmiş maaliyeti düşürmek için
Electrolux ler hosuma gitti , yikma performansi nasildir acaba
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216Electrolux ler hosuma gitti , yikma performansi nasildir acaba
Kullanıcılar yıkama performansından oldukça memnunlar. Şikayetvar da en az şikayet sayısına sahip bir marka. Ayarında su kullanılıyorlar kazan hacimi ve yükleme girişi geniş. Üst modellerinde su jeti var deterjanı daha etkin kullanması için ama olmasada olur kayıp yok. Ses seviyesi konusunda iyiler.
Beyaz eşya almak ne zormuş arkadaş. Arçelik bakıyordum, kalitesiz diyorlar rulman sorunu var sesli çalışıyor diyorlar. Paraya kıyıp Bosch bakayım dedim yıkamada çok az su aldığını söylüyorlar. Samsung bakayım dedim beyaz eşyası önerilmiyor. Her markanın illa bir sıkıntısı kronik problemi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 2 Ağustos 2024; 19:17:35 >
electrolux-ew8f161pstc
Bu makineyi cidden. Begendim. , alsammi bilemedim, kazani genis falan,
Açikcasi simens ve boschu begenemedim, o.ekran ne oyle 5800 gibi eski nokia gibi basmatik dokunmatik.o paraya ayip ya, geç aciliyor birde, grafik yok hayvan gibi yazi boyutu vs
Kaliteyi çok dusurmusler.
Aynen öyle onu alma bunu al , bunu alma onu al, 4x4 luk makine yok .
Acikasi bosch ve simense canli bakinca ,hic alasim gelmiyor, kalitesi cok dusmus , alman da olsa insanin içine sinmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216electrolux-ew8f161pstc
Bu makineyi cidden. Begendim. , alsammi bilemedim, kazani genis falan,
Açikcasi simens ve boschu begenemedim, o.ekran ne oyle 5800 gibi eski nokia gibi basmatik dokunmatik.o paraya ayip ya, geç aciliyor birde, grafik yok hayvan gibi yazi boyutu vs
Kaliteyi çok dusurmusler.
Seçtiğiniz modelde şimdiye kadar hiçbir kusur bulamadım kazanı ve yükleme ağzı geniş. Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde ses yalıtımı da vardı. Güzel seçim.
Ozaman dogru secim gibi gorunuyor, ses yalitimo konusunu bilmiyordum, nerede yaziyor hocam
Zamanında takip ettiğim bir hesapta vardı üstünü açıp paylaşmıştı. Sağında solunda üst tablasında bile yalıtım mevcuttu. 3 sene önceydi. Şuan hala duruyor mu değiştirdiler mi bilinmez.
Karar verecez bir sekilde artik,
Aslinda lg leri merak ediyorum yapay zeka falan, ama hic kulanan yok , kalitesi vs nasil analamdim bir turlu, yikamasi vs bilgi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 5 Ağustos 2024; 13:30:14 >
LG nın kalitesi aslında iyi fakat tamburun içindeki paletler saçma derecede küçük az yük atılsa çamaşırı çevirmeye yetmez oda bir risk. Birde bazen sıkmada kazan sağa sola çarpıyor o kadar.
Seçtiğiniz model gayet güzel. Ancak sıkmada pek sessiz değildir. Electrolux grubunun yeni inverter motorları biraz sesli çalışır.
Onun yerine EW9F161BT modelini tavsiye ederim. AquaStop var Electrolux grubunun en tepe exclusive modeli yalıtım da var daha sessiz. Reçine sistemli tuzlu su yumuşatma sistemi var.
Ve electrolux grubunun yıkama performansları çok iyi memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Ben LG nin de kalitesinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum. O tambur tipini yapısını dikkatle incelerseniz tambur et kalınlığının yani tambur saçının aşırı ince olduğunu farkedebilirsiniz. Dengeleme konusunda hala sorunları var. Sıkmada tıkırtı sorununu çözemediler. Program süreleri çok uzun. Çok uzun olduğu halde 60 derecelik programlarında yıkama sıcaklığı 60 dereceye bile ulaşmıyor 45 derecede kalıyor sanırım enerji verimliliğini tutturmak için yapmışlar ama hoş bir değil tüketiciyi aldatmaca.
Gittiğim Media Markt taki LG marka çamaşır makinelerinin çoğunun tamburunda deforme vardı göçük vardı. Dediğinizi doğrular boyutta. Sadece Vestel üretimi LG ninkinde yoktu. Bu arada benim kafama uzun süre takılan bir iki soru yanıtlayabilir misiniz acaba? Eğer beyaz eşya işinin içindeyseniz.
Aqua stop nedir tam.olarak , anlayamadim, sitede karsilastirdim sadece farko tuz ekleme.su yumusatma sistemk galiba
Aquastop, su basması durumunda suyu musluktan mekanik olarak kesen sistem. Bu sayede olası bir kaçakta su basmasının önüne geçiyor. Makineyi banyoda kullanmayacaksanız, mutfakta parke zeminde fln kullanacaksanız faydalı sistem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabii ki de buyrun sorabilirsiniz.
Birkaç ay önce bir haber yayınlandı belki okumuşsunuzdur. Whirlpool ile Arçelik birleşti Beko Europe kuruldu. Whirlpoolun markaları bekonun tasarrufuna geçti falan fistan şeyler yazıyordu. Hatta birkaç gün önce Beko kazanlı ve Beko panelli Indesit Portekiz de satışada çıktı. Benim aklımdaki soru sizce Hotpoint ülkemize geri döner mi? yada ülkemizde satılan Hotpoint lerin deterjan gözünde arçelik logosu/yazısı görür müyüz? Veya Hotpoint parçalarından oluşan Beko
/Arçelik görür müyüz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X