Şimdi Ara

2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
419
Cevap
18
Favori
89.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam yazlık için değilde ev kullanımı için olsa yine profilo önerir misiniz? başda samsung düiündüm ama baya şikayett okuyunca biraz soğudum?

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Hocam son modelleri pek bilmiyorum ancak yazlık yerde arçelik grubu su kalitesi ve servis sebebiyle daha iyi olabilir. Bozulsa bile parçası bol, tamiri kolay. Sıcak su eğer güneş enerjisinden ise ve kapasite olarak yeterliyse, eğer bulabilirseniz(piyasada kaldıysa), çift(sıcak/soğuk) su girişli makine tavsiye ederim. Hangisinde var bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

hocam yazlık için değil genel ev kullanımı için bakıyorum, başda bosh siemesn düşündüm ama samsung önerdiler şimdiden tekrardan ondan da vazgçetim :) sizce bosh siemes ev kullanımı için hangi mdeoli alınmalı

BSH(siemens-bosch-profilo) içinde bu olabilir.

www.profilo.com
    CGA254Z1TR Çamaşır Makinesi | Profilo Dayanıklı Ev Aletleri TR
    https://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CGA254Z1TR

10kg 1400 devir boach ve siemenste aynı seriler hangileri bilmiyorum bakmam lazım.

10 kiloya gerek yok diyorsanız bkz.
    www.profilo.com
    CGA142Z0TR Çamaşır Makinesi | Profilo Dayanıklı Ev Aletleri TR
    https://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CGA142Z0TR

Kurutma niyetiniz varsa alacaksanız 2 si 1 kapmanya yapıyorlar.

Şikayetlerede göz gezdirebilirsiniz. Bkz
    www.sikayetvar.com
    Bosch Çamaşır Makinesi Kronik Arıza Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/bosch/camasir-makinesi/kronik-ariza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Haziran 2024; 15:35:26 >

hocam teşekkür ederim atığınız profilo güzelmiş aslında, bosch ve siemesde hangi serilere karılık geliyor ona da bakar mısınız? en baktım interntten ama bulamadım sanırım analmadığım için

Hocam kg + devir + ek buhar yada leke özelliği şeklinde bakabilirsiniz. Boschda seri 6, siemenste iq500 e denk geliyor sanırım.

çok tşekkür ederim hocam

• Uzun süre götürsün derseniz Siemens alın ama Almanya üretimli orada toplanmış olmasına özellikle dikkat edin..

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt

bunu nasıl anlayacağız hocam?

Hocam siemens bayisine gidiceksiniz onlar bilgi veriyor.. Bu model almanyada toplandı bu model türkiyede diye

Bu konuya göz gezdirin isterseniz. Forumda birkaç konu var.

https://forum.donanimhaber.com/alman-uretimi-bosch-siemens-camasir-grubunda-detaylar--156192683-2

• Arkadaşlar mevcuttaki arçelik çamaşır makinem zaten gürültülü sarsıntılı çalıştığı için memnun değildim, artık kıyafetleri delmeye, pas bırakmaya da başladı bu sebepten artık değiştirmek istiyorum. İlk baktığım Miele oldu ama gerçekten fark almış başını gitmiş. Hala aklımın bir köşesinde var ama kirada değil de kendi evim olsa yine cesaret ederdim belki.

Bu yüzden siemens almaya karar verdim sayılır. 10KG olanı 38e bırakıyor buradaki bir bayi. Miele Gala 125 W1 62  

Siemensde ise 9ile10kg arasında gerek sarsıntı gerek kalite olarak çok fark olur mu ? almışken 10 alayım diyorum ama tavsiye ne olur. Bildiğim kadarıyla bu seri almanya üretimi direkt.

WG54B2A0TR - 10KG

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WG54B2A0TR

WG44B2A0TR - 9KG

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WG44B2A0TR

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Amacımız bir kere alınıp uzun yıllar kullanmak için 10 Kg lik tercih ettik ama afaki farkta yok diye biliyorum.

Her ikisi de Alman üretimli.

Geçen hafta sipariş geçildiğinden henüz ürünle ilgili kullanıcı yorumum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

Uzun süre götürsün derseniz Siemens alın ama Almanya üretimli orada toplanmış olmasına özellikle dikkat edin..

Her bayi çalışanı da net bilmiyor gibi yada söylemek istemiyor. Bayinin biri ürünlerimizin hepsi Alman demişti. Düşük fiyatlı ürünü satmak içinde demiş de olabilir.

Saf Alman farkını kalite ve sorunsuzlukta umarım görürüz.

Bosch bayiye gittiğim de orda ki Almanyadan gelen daha kaliteli demişti.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Benim de kısmetse cumartesi günü kurulacak. Ben de geçtim sipariş Temmuz fiyatları yansımadan, çünkü başka bayiler hep 40 üstü söylediler.

Siz ne kadara aldınız ?

9 taksit tercih ettiğim için 39400 gibi.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Anladım hayırlı olsun hocam benzer fiyatlar. Umarım memnun kalırız.

İnşallah

• Banada bir makine tavsiye edin ,kaliteli seessiz guzel yikayan , 9 10 kg civari 1600devir vs. Ozellikli ,

Electrolux prfectcare 800 nasil sizce

• Fiyat performans diyebileceginiz arcelik bosch siemens falan varmi arkadaslar 15-25 bin araliginda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.