hocam yazlık için değilde ev kullanımı için olsa yine profilo önerir misiniz? başda samsung düiündüm ama baya şikayett okuyunca biraz soğudum? |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam son modelleri pek bilmiyorum ancak yazlık yerde arçelik grubu su kalitesi ve servis sebebiyle daha iyi olabilir. Bozulsa bile parçası bol, tamiri kolay. Sıcak su eğer güneş enerjisinden ise ve kapasite olarak yeterliyse, eğer bulabilirseniz(piyasada kaldıysa), çift(sıcak/soğuk) su girişli makine tavsiye ederim. Hangisinde var bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yazlık için değil genel ev kullanımı için bakıyorum, başda bosh siemesn düşündüm ama samsung önerdiler şimdiden tekrardan ondan da vazgçetim :) sizce bosh siemes ev kullanımı için hangi mdeoli alınmalı
-
BSH(siemens-bosch-profilo) içinde bu olabilir.
www.profilo.com
CGA254Z1TR Çamaşır Makinesi | Profilo Dayanıklı Ev Aletleri TRhttps://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CGA254Z1TR
10kg 1400 devir boach ve siemenste aynı seriler hangileri bilmiyorum bakmam lazım.
10 kiloya gerek yok diyorsanız bkz.www.profilo.com
CGA142Z0TR Çamaşır Makinesi | Profilo Dayanıklı Ev Aletleri TRhttps://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CGA142Z0TR
Kurutma niyetiniz varsa alacaksanız 2 si 1 kapmanya yapıyorlar.
Şikayetlerede göz gezdirebilirsiniz. Bkzwww.sikayetvar.com
Bosch Çamaşır Makinesi Kronik Arıza Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/bosch/camasir-makinesi/kronik-ariza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Haziran 2024; 15:35:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam teşekkür ederim atığınız profilo güzelmiş aslında, bosch ve siemesde hangi serilere karılık geliyor ona da bakar mısınız? en baktım interntten ama bulamadım sanırım analmadığım için
-
Hocam kg + devir + ek buhar yada leke özelliği şeklinde bakabilirsiniz. Boschda seri 6, siemenste iq500 e denk geliyor sanırım.
çok tşekkür ederim hocam
-
Uzun süre götürsün derseniz Siemens alın ama Almanya üretimli orada toplanmış olmasına özellikle dikkat edin..
-
bunu nasıl anlayacağız hocam?
-
Hocam siemens bayisine gidiceksiniz onlar bilgi veriyor.. Bu model almanyada toplandı bu model türkiyede diye
-
Bu konuya göz gezdirin isterseniz. Forumda birkaç konu var.
https://forum.donanimhaber.com/alman-uretimi-bosch-siemens-camasir-grubunda-detaylar--156192683-2
Arkadaşlar mevcuttaki arçelik çamaşır makinem zaten gürültülü sarsıntılı çalıştığı için memnun değildim, artık kıyafetleri delmeye, pas bırakmaya da başladı bu sebepten artık değiştirmek istiyorum. İlk baktığım Miele oldu ama gerçekten fark almış başını gitmiş. Hala aklımın bir köşesinde var ama kirada değil de kendi evim olsa yine cesaret ederdim belki.
Bu yüzden siemens almaya karar verdim sayılır. 10KG olanı 38e bırakıyor buradaki bir bayi. Miele Gala 125 W1 62
Siemensde ise 9ile10kg arasında gerek sarsıntı gerek kalite olarak çok fark olur mu ? almışken 10 alayım diyorum ama tavsiye ne olur. Bildiğim kadarıyla bu seri almanya üretimi direkt.
WG54B2A0TR - 10KG
WG44B2A0TR - 9KG
-
Amacımız bir kere alınıp uzun yıllar kullanmak için 10 Kg lik tercih ettik ama afaki farkta yok diye biliyorum.
Her ikisi de Alman üretimli.
Geçen hafta sipariş geçildiğinden henüz ürünle ilgili kullanıcı yorumum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her bayi çalışanı da net bilmiyor gibi yada söylemek istemiyor. Bayinin biri ürünlerimizin hepsi Alman demişti. Düşük fiyatlı ürünü satmak içinde demiş de olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: SilenthillDreamUzun süre götürsün derseniz Siemens alın ama Almanya üretimli orada toplanmış olmasına özellikle dikkat edin..
Saf Alman farkını kalite ve sorunsuzlukta umarım görürüz.
Bosch bayiye gittiğim de orda ki Almanyadan gelen daha kaliteli demişti.
Benim de kısmetse cumartesi günü kurulacak. Ben de geçtim sipariş Temmuz fiyatları yansımadan, çünkü başka bayiler hep 40 üstü söylediler.
Siz ne kadara aldınız ?
-
9 taksit tercih ettiğim için 39400 gibi.
Anladım hayırlı olsun hocam benzer fiyatlar. Umarım memnun kalırız.
-
İnşallah
Banada bir makine tavsiye edin ,kaliteli seessiz guzel yikayan , 9 10 kg civari 1600devir vs. Ozellikli ,
Electrolux prfectcare 800 nasil sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat performans diyebileceginiz arcelik bosch siemens falan varmi arkadaslar 15-25 bin araliginda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X